ЦСКА остава без треньор -утре Любо Пенев може да бъде сменен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Любо Пенев официално бе сменен като треньор на ЦСКА !

Мнениеот deepblue1963 » 13 яну 2010 15:57

POPCORN написа:
delqnski47 написа:Добре....всичко си беше нормално до вчера :!: :!: :!:
Купихме футболисти,подсилихме си тима и играхме добре последните мачове!?!Не знам защо ръководството само си създава напрежение! :evil:
На къв чеп ще гонят Любо точно когато започват тренировките,по средата на сезона!Вие знаете ли какво означава това??Че всичко започва отначало!!!А знаете ли какво означава това??Че титла и този сезон няма да има!!Кога треньор е правил отбор шампион за половин година???
Сега като дойде новия треньор,с новите тактики и всичко отива подяволите!И не ви увря в главата,че не треньора,а липсата на голмайстор(2 примера:Камбуров в Локото и Гонзо в Левски(когато беше фуболист)!Без Камбуров Локото няма да е и девети в класирането!!!) е причината че не спечелихме толкова мачове!Нямаме лидер,нямаме плеймейкър,нямаме голмайстор,а сега и треньор нямаме...
Не знам вече кво да мисля и кво решение ще е по добре за ЦСКА!Имам чувството,че квото и да стане в момента(дори и да отавят Пенев),все ще е минус за нас!

е е е много добре сме играли последните мачове, малко присилено!Аз не си спомням добър мач освен с Литекс където не играхме пак нищо ама с повече хъс и желание ги бихме!Рома не играхме нищо, после от 9 кръг до последния имахме 1 победа това са 6 кръга.Това ли ни е добрата игра?Да не говорим, че понякога правеше такива рокади в отбора, че няма на къде.На половината играчи им даваше позици където не им е мястото там.Пускаше ми всеки мач Миггел- смотаняка.Но напрви и добри неща.Вкара ни в Европа играхме добре!Наказа лакохолиците това също беше добре!Са каквото е направил добре, не може да му се успори :)

Тогава възниква въпросът:когато си подаде оставката,защо не я приеха?То бяха едни кандърми,то бяха едни клетви за вярност,то бяха едни лозунги.И сега какво се оказа?Че Пенев бил "лош".И защо?Защото "говорел за пари".Егати обяснението!Сега ли го разбраха,че е "лош"?В този ред на мисли,някой може ли да обясни каква,точно,работа върши Живков на Армията,във времето ,в което не подписва договори?Той с какво помогна на Пенев,на отбора?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ToT_TheBlue
Контакти:

Мнениеот ToT_TheBlue » 13 яну 2010 16:01

delqnski47 написа:
POPCORN написа:
delqnski47 написа:Добре....всичко си беше нормално до вчера :!: :!: :!:
Купихме футболисти,подсилихме си тима и играхме добре последните мачове!?!Не знам защо ръководството само си създава напрежение! :evil:
На къв чеп ще гонят Любо точно когато започват тренировките,по средата на сезона!Вие знаете ли какво означава това??Че всичко започва отначало!!!А знаете ли какво означава това??Че титла и този сезон няма да има!!Кога треньор е правил отбор шампион за половин година???
Сега като дойде новия треньор,с новите тактики и всичко отива подяволите!И не ви увря в главата,че не треньора,а липсата на голмайстор(2 примера:Камбуров в Локото и Гонзо в Левски(когато беше фуболист)!Без Камбуров Локото няма да е и девети в класирането!!!) е причината че не спечелихме толкова мачове!Нямаме лидер,нямаме плеймейкър,нямаме голмайстор,а сега и треньор нямаме...
Не знам вече кво да мисля и кво решение ще е по добре за ЦСКА!Имам чувството,че квото и да стане в момента(дори и да отавят Пенев),все ще е минус за нас!

е е е много добре сме играли последните мачове, малко присилено!Аз не си спомням добър мач освен с Литекс където не играхме пак нищо ама с повече хъс и желание ги бихме!Рома не играхме нищо, после от 9 кръг до последния имахме 1 победа това са 6 кръга.Това ли ни е добрата игра?Да не говорим, че понякога правеше такива рокади в отбора, че няма на къде.На половината играчи им даваше позици където не им е мястото там.Пускаше ми всеки мач Миггел- смотаняка.Но напрви и добри неща.Вкара ни в Европа играхме добре!Наказа лакохолиците това също беше добре!Са каквото е направил добре, не може да му се успори :)

Добре,не разбрахте ли,че има нещо адски гнило в ЦСКА??
Начи Любо подава оставка и Титаните не я приемат!След това през цялото време(до вчера) се повтаряха,и повтаряха,и повтаряха до припадък,че Любо остава!Е...как така за 1 ден всичко се обърна наопаки!И кво е тва оправдание ''Ми той не си вдигал телефона и ни игнорирал'' :?: :?: :?: Кви са тия филми бе?Тая седмица са говорили поне 3,4 пъти за селекция!И щом като са взели решение да го сменят по средата на сезона и точно преди започването на работа в отбора,защо още не са се изказали официално ами само се крият и повтарят ''Той се маха,ама ще видим''?
Е...не ви ли се струва понееее мъничко странно?

Собствениците на ЦСКА - много, ама много лоши шофьори!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 яну 2010 16:03

Пенев защо е отказал да му бъде намалена заплатата?
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 13 яну 2010 16:03

Титан-ите вървят уверено по пътя на Батков.Който и да докарат сега,положението на ЦСКА няма да се промени за добро.
Само Черно море.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 яну 2010 16:07

PFC Litex написа:Пенев защо е отказал да му бъде намалена заплатата?

Абе едва ли всичко се допира до пари!Ето Пенев като подаде оставка и помниш ли какво написа...че няма да иска неустойки и тем подобни от клуба!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 13 яну 2010 16:08

Добре бе хора аз не знам наистина кое е по добро за нас, но чичо Митко дойде миналото лято завари една банда келеши каза нещо от което единственно се разбра, че има матриал и както ни гласяха за изпадане завърши полусезона на 2 т. от първия. Това лято Любо направи мащабна селекция всичко каквото поиска му купиха принцесата на Пловдив сливенските перли и кво накрая 2 място на полусезона на 4 т. от първия.
Не знам на чичо Митко му спряха работата и стана по зле сега пак няма гаранции, че ако спрат и Любо няма да стане още по-зле.
Да решават шефовете, но да мислят вижте Леонардо преди два месеца какво искаха да го правят а сега едва ли не го носят на ръце.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 яну 2010 16:10

delqnski47 написа:

Абе едва ли всичко се допира до пари!Ето Пенев като подаде оставка и помниш ли какво написа...че няма да иска неустойки и тем подобни от клуба!

Ми нали трябва по някакъв начин да го изкарат "лошия".Този е един от най-лесните.Защото нефутболни хора като Титаните,ако вземат да говорят за тактики,тренировки,състави,ще прозвучи тъпо.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 яну 2010 16:11

Няма за какво друго да е
Слушай Борисов освен за пари дали говори за друго
http://www.novsport.com/news75281_1003.html

Пенев е получавал около 25 000 евро на месец.
Заплатата, която Йешич ще получава от собствениците на клуба "Титан", ще е 8000 евро на месец.
Три пъти по-малко и ако ги качиш на кантара Пенев Vs. Йешич като треньорски качества на моменти везната ще се наклонява в полза на Йешич.
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 яну 2010 16:16

Любослав Пенев напуска ЦСКА с целия си екип стана ясно преди минути. Целият треньорски щаб на „червените” е бил уведомен, че трябва да бъдат прекратени договорните отношения с ЦСКА.

С Любо Пенев си тръгват още Ради Здравков, Сашо Борисов, Йордан Йорданов и кондиционния спец Давид Родригес. Всички от екипа на Пенев ще се срещнат утре със собственика на ЦСКА Димитър Борисов и ще уточнят подробности около прекратяване на договорите.

В същото време се появиха и първите индикации за щаба, с който Миодраг Йешич ще работи на стадион „Българска армия”. Очаква се Йешич да вземе в представителния отбор Адалберт Зафиров, който в момента води юношите старша възраст.

Информатори на Гонг разкриха, че освен Зафиров в екипа на Йешич влизат още Дарко Орбадович, който ще води кондиционната подготовка и Вукашин Петранович, който ще отговаря за вратарите.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 яну 2010 16:17

deepblue1963 написа:
delqnski47 написа:

Ми нали трябва по някакъв начин да го изкарат "лошия".Този е един от най-лесните.Защото нефутболни хора като Титаните,ако вземат да говорят за тактики,тренировки,състави,ще прозвучи тъпо.

Абе и аз така мисля,че се опитват да се отърват от него...
Ама знаем ли вече...то в ЦСКА и в Левски стават ебаси шоутата!Ако ги нямаше тия циркове,българският футбол не само че щеше да е скучен,ми нямше да бъдем известни и в Европа!Ето в Базел вече ни знаят като ''пияниците''!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”