Фенове на ЦСКА набиха изхвърлените играчи
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Побоят над играчи на ЦСКА
Който и да ги е бил или шамаросъл само ако го е направил заради слабата им игра и поведението им аз лично го подкрепям. В крайна сметка и в Европа стават такива неща я си спомнете на базата на Лацио какво се случи скоро. А тези които твърдят, че не е правилно феновете да бият футболистите да ходят да правят плакати и да ги поставят по градове и паланки и възлови кръстовища в София. Ей боя оправя всичко да знаете.
-
ЛЕВСКАРКА
- Контакти:
Ако това е станало наистина, за мен е некоректна постъпка на феновете. Моето мнение е, че с няколко шамари към футболистите, няма да си вземат никаква поука. Може би ще се осъзнаят когато имат солидни глоби от спортното ви техническо ръководство, а не разправии с привържениците.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
С насилие нищо не се постига, достатъчно беше изгонването им от отбора 
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
По темата:
Не знам дали е истина или не, но ще е жалко, ако е.Това показва много ниско ниво на култура в тези фенове, които евентуално са го направили..както и в тези, които го подкрепят.Съвсем по-различен и по-умен е бил подходът на феновете на Динамо Загреб, за който се спомена в заключената тема.
Не знам дали е истина или не, но ще е жалко, ако е.Това показва много ниско ниво на култура в тези фенове, които евентуално са го направили..както и в тези, които го подкрепят.Съвсем по-различен и по-умен е бил подходът на феновете на Динамо Загреб, за който се спомена в заключената тема.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Ами няма да се учудя ако шефовете им са ги пратили,ама много добре са направили че са ги млатили.Ся гледай ко ще става в четвъртък ще играят като на финал 
Е то досега толкова футболисти глобяваха и нищо не се оправи плюс това глобата обикновенно след някой силен мач им я опрощават ха да им опростят шамарите.
Да си призная, първата ми реакция беше да позлорадствам.
Обаче всъщност това, което е станало е супер трагично.
Това наистина ни приближава до банановите републики в Латинска Америка.
Там се разправят по този начин с играчите, които не харесват.
Не може така. Боят е престъпление.
Освен това такива неща се разчуват и международно.
Кой уважаващ себе си играч, ще се навие да рита за ЦСКА след такива "забавления" и "справедливост" ?????
Мисля, че ако фенклубът на ЦСКА е на мястото си, както и неговото ръководство, такива мафиотски изпълнения трябва да се заклеймяват!!!
Пияндетата са срам за ЦСКА, но още по-голям срам за отбора са феновете, които си позволяват да бият играчите.
Обаче всъщност това, което е станало е супер трагично.
Това наистина ни приближава до банановите републики в Латинска Америка.
Там се разправят по този начин с играчите, които не харесват.
Не може така. Боят е престъпление.
Освен това такива неща се разчуват и международно.
Кой уважаващ себе си играч, ще се навие да рита за ЦСКА след такива "забавления" и "справедливост" ?????
Мисля, че ако фенклубът на ЦСКА е на мястото си, както и неговото ръководство, такива мафиотски изпълнения трябва да се заклеймяват!!!
Пияндетата са срам за ЦСКА, но още по-голям срам за отбора са феновете, които си позволяват да бият играчите.
- love_hurts
По-добре ги шамарат отколкото да ги глобяват ! Като се повторят пиянските истории още един път пак шамари ама този път по-сериозно без по краката да ги удрят разбира се. След това няма да има такива изпълнения. Българина е доказал с годините, че само бой го оправя от нищо друго не разбира !
Левскарите като не удобряват да си пляскат и да са зад футболистите или те зад тях не знам как точно е при тях
!
Левскарите като не удобряват да си пляскат и да са зад футболистите или те зад тях не знам как точно е при тях
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
Андрей Ляпчев,беше казал навремето една велика фраза:''Со кротце,со благо и малко кьотек''.Същото се отнася и за тези самозабравили се лекета,в червени фланелки.Колко и да ги глобяваш,те си имат достатъчно и не им пука,че вместо 10 бона,ще вземат 5 бона примерно,нехаят за това и щракат с пръсти.Докато малко бой,респектира много повече.
Само Черно море.
- Модератор ЦСКА
- Контакти:
Директорът на стадион "Българска армия" Калоян Стоянов обяви, че не е имало бой над футболисти от „червени” ултраси през днешния ден, лично по телефона в разговор със С.Диков по канал 3.
"Медиите раздухаха прекалено много случката. Всъщност не се случи нищо. Част от футболистите бяха на обяд и по това време дойдоха фенове, които тръгваха за мача в Базел. Те чули, къде обядват футболистите и бяха дошли, за да ги видят. Имаше викове, освирквания и обиди, но нямаше бой".
Не знам , кой на кого вярва повече? На личен разговор със свидетел или скалъпени статии от псевдо журналисти. За мен лично, побой не е имало и всякаква друга интерпретация, си е търсене на теле под вола.
"Медиите раздухаха прекалено много случката. Всъщност не се случи нищо. Част от футболистите бяха на обяд и по това време дойдоха фенове, които тръгваха за мача в Базел. Те чули, къде обядват футболистите и бяха дошли, за да ги видят. Имаше викове, освирквания и обиди, но нямаше бой".
Не знам , кой на кого вярва повече? На личен разговор със свидетел или скалъпени статии от псевдо журналисти. За мен лично, побой не е имало и всякаква друга интерпретация, си е търсене на теле под вола.