ЦСКА - Базел

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: ЦСКА - Базел

Мнениеот Angoff » 22 окт 2009 23:50

Базел трябваше да ни вкарат 7-8 гола с тия чисти положения ... толкова слаб и безличен ЦСКА не съм гледал от години,кво им стана ... пф да ги одрусат със по 1-2 заплати,ебахти и лигльовците :evil: :evil: :evil:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

V1peR
Контакти:

Мнениеот V1peR » 22 окт 2009 23:52

koko_1914 написа:
V1peR написа:Това не е , нито БЕРОЕ , нито Черноморец , Нито СЛивен , Нито Дори Уефски ... че с подобна игра , да побеждават ( било ти и с 1-0 ) ...

Жалката истина за положението е - слабо Вътрешно първенство ...
Незнам как Любо ги беше надъхал за Динамо Москва ... но ако не ги надъха пак по същия начин ... нищо добро не ни чака ... не може , и в българското , да играят по същия начин ... много брак ... Жалко ... ;(

Просто късмет и слаб Динамо, съжалявам, но това е моята истина. По принцип съм пристрастен, но това ти го казвам чисто приятелски - решиха , че са голяма сила без покритие.

Не бе бате , и аз съм пристрастен .... Динамо играха , толкова колкото пичовете им дадоха...
Срещу вас , играха що-годе добре ...в началото биеха с по 3 гола минимум ... друго яче играеха , сега само се разхождат
Колкото и да сме пристрастни , дайте да бъдем и реалисти ....
И все пак не се знае защо играят хора като Руи Мигел , а спас стои , на пейката ... въпроса е ,че и любо незнае ... :)
а Относно българското ... невиждам кое му е интересното ( мачовете на Монтана , и на Миньоро , са по интересни от тия на "грандовете"

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 22 окт 2009 23:52

Потресен съм колко е слаб българския футбол.Досега винаги сме измъквали точки някоя победа нещо...това отдавна не е било.Жалко.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 22 окт 2009 23:52

koko_1914 написа:А вътрешното първенство си е много интересно, айде стига клишета!!! КАк ще е слабо?

След думите ти за първи път се смях истински днес!!!

Ти виж днес какво се случва с Цска - може би най-силният БГ отбор в момента :-D тези слабаци от Базел изпуснаха 3-4 чисти голови положения и в момента спокойно можеха да водят с 6-7 гола!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Мнениеот koko_1914 » 22 окт 2009 23:55

botev_1912 написа:
koko_1914 написа:А вътрешното първенство си е много интересно, айде стига клишета!!! КАк ще е слабо?

След думите ти за първи път се смях истински днес!!!

Ти виж днес какво се случва с Цска - може би най-силният БГ отбор в момента :-D тези слабаци от Базел изпуснаха 3-4 чисти голови положения и в момента спокойно можеха да водят с 6-7 гола!

Най-силният във вестниците и телевизията !!! Базел слабаци :D е сега и ти ме разсмя !!! Българското първенство е много силно, но чуждите са 100 пъти по-силни !!!
BluE iS The ColouR...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 23 окт 2009 00:02

Прави чест на Любо че казва истината, а не като някои други да обяснява как са нямали късмет и са надиграли противника. :lol: Базел днес наистина надигра категорично ЦСКА.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 23 окт 2009 00:08

Аз съм много доволен от всичко, което направи ЦСКА от юли месец насам. Доволен съм защото изпитахме емоции, които бяхме позабравили с години. Имаме развитие и показахме футбол. А с група със страни, които са пред нас в евроейската ранглиста е нормално да падаме. Тук влкючвам и Испания (от групата на Левски) .
Последна промяна от CSKA ME на 23 окт 2009 00:09, променено общо 1 път.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 23 окт 2009 00:09

Ticha написа:Прави чест на Любо че казва истината, а не като някои други да обяснява как са нямали късмет и са надиграли противника. :lol: Базел днес наистина надигра категорично ЦСКА.

Е това е човека, ще видиш че ЦСКА ще постигне много с него :)

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 23 окт 2009 00:30

Слабичко днес, както каза Любо, може би това са ни възможностите. Има спад в играта и тонуса, явно някой си помислиха, че вече са големи играчи...Данчо Тодоров му пожелавам да си изкарва вече другаде хляба (такива пропуски като това в 5тата минута вече са му навик). Котев също - Бранеков не се представи по-зле от него.За Маркиньос и руи Мигел е ясно. Трябва мнооого работа. Както сме свикнали да казваме - догодина повече ;)

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 23 окт 2009 00:48

От 4-5 мача сме меко казано слаби, просто не може така да продължава.Нямаме идея нямаме нищо ,а защитата просто не ми се коментира, тези момчета не знаят къде се намират .
Истината е една : Няма футбол в България. И ЦСКА и левски мъчим топката играем бавен и безмислен футбол !!!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”