Зимна подготовка и трансфери 2023/2024 година
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Зимна подготовка и трансфери 2023/2024 година
danko_sot написа:Абе човек, то не е така дай да го вземем, пък ще видиш. Това не е някаква електронна игра от сорта на на fotball manager , дето ги играехме едно време. Има си логика и правила. В момента играем ромб и разполагаме с Юга, Скаршем, Кареасо, Линдсет, Хайнц, Шопов, Чорбаджийски и Шакич (без да броя Вион и Туфегджич, който мисля че е пътник, но странното е, че е на лагера). Това са осем човека за 4 позиции, но по важното е, че Чочев би бил най- добър мисля на позицията на върха на ромба, а там сега е Линдсет, като Хайнц също може да играе там, а много вероятно е и Скаршем. Ако не бяхме взели Скаршем, тогава може би можеше да има резон за Чочев. Но сега не. Да не говорим, че за мен ромба не е алтернатива вече за нас, а ако преминем на схема с крила, използваните халфове ще намалеят и най -вероятно Скаршем и някой измежду Хайнц и Кареасо ще търкат пейката.
Сега видях, че Стойчев все пак май го взимаме. Не съм го гледал, но за мен това е супер. Младо момче, българин , национал за младежи. Такива трябва да взимаме. Вижте левскарите колко млади талантливи български играчи имат, после тука ме плюят, че пиша за сините. Еми пиша, щото там Тея дето правят селекцията разбират от футбол, но пък нямат пари. При нас е обратното.
Този прословут Стойчев да не се окаже като супер таланта който взехме от Септември , Симеон Александров , който е бил новия Костадинов , Велизар Димитров и накрая скита преотстъпен на отбори борещи се за спасение.
- MASTER_COOL
- Контакти:
И аз не бързам да се радвам за Стойчев.
Видяли сме доста случаи, в които "безспорни" таланти при нас са кръгла нула
Видяли сме доста случаи, в които "безспорни" таланти при нас са кръгла нула
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Първото полувреме горе-долу добре в сравнение с Корона.
Имахме 3-4 добри положения.
Юга можеше пак да го изгонят. :)
Имахме 3-4 добри положения.
Юга можеше пак да го изгонят. :)
Последна промяна от gihuelo на 25 яну 2024 14:53, променено общо 1 път.
Първо полувреме
ЦСКА: 25. Димитър Евтимов, 19. Иван Турицов, 6. Християн Петров, 13. Браян Кордоба, 15. Тибо Вион, 21. Амос Юга (к), 26. Марселино Кареасо, 7. Улаус Скаршем, 10. Джонатан Линдсет, 11. Матиас Фаетон, 29. Майкъл Естрада.
Резерви: 1. Густаво Бусато, 12. Марин Орлинов, 2. Юрген Матей, 4. Мено Кох, 3. Сейни Санянг, 22. Енес Махмутович, 8. Станислав Шопов, 27. Лазар Туферджич, 17. Емануел Шакич, 23. Илиан Антонов, 16. Георги Чорбаджийски, 24. Марк-Емилио Папазов, 30. Данило Асприля
ЦСКА: 25. Димитър Евтимов, 19. Иван Турицов, 6. Християн Петров, 13. Браян Кордоба, 15. Тибо Вион, 21. Амос Юга (к), 26. Марселино Кареасо, 7. Улаус Скаршем, 10. Джонатан Линдсет, 11. Матиас Фаетон, 29. Майкъл Естрада.
Резерви: 1. Густаво Бусато, 12. Марин Орлинов, 2. Юрген Матей, 4. Мено Кох, 3. Сейни Санянг, 22. Енес Махмутович, 8. Станислав Шопов, 27. Лазар Туферджич, 17. Емануел Шакич, 23. Илиан Антонов, 16. Георги Чорбаджийски, 24. Марк-Емилио Папазов, 30. Данило Асприля
Прилична игра за тази фаза на подготовката.
При малко повече концентрация можеше да водим с гол-два.
При малко повече концентрация можеше да водим с гол-два.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Никога не съм правил анализи на контролни срещи !
Точно това е мястото за един треньор да прави експерименти с играчи и схеми на игра.
Не се притеснявам и от загуби. Много пъти сме били наред в подготовката и после в официалните мачове редим поредни загуби !
Точно това е мястото за един треньор да прави експерименти с играчи и схеми на игра.
Не се притеснявам и от загуби. Много пъти сме били наред в подготовката и после в официалните мачове редим поредни загуби !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]