emi_cska написа:CSKA_FEN4E написа:Трансферния прозорец затвори, слуховете за Станислав Иванов от Арда бяха само медийна партенка, от сега само свободни играчи могат да се вземат
затваря днеска на 7ми
Да , моя грешка , май го взимаме Стаси Иванов.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
emi_cska написа:CSKA_FEN4E написа:Трансферния прозорец затвори, слуховете за Станислав Иванов от Арда бяха само медийна партенка, от сега само свободни играчи могат да се вземат
затваря днеска на 7ми
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
danko_sot написа:Явно ще си караме с наличното. Изглежда ми от известно време сякаш ръководството е вдигнало ръце и оставило всичко- пък да става каквото ще. Все пак януари не е толкова далече и тогава със сигурност ще има нови, а и ще си проличи по-добре къде точно имаме най -много нужда от подсилване. Осврен това ние не сме продали никой, а и се подсилихме с четирима играчи. Имаме и добри юноши, които ние не ги използваме на практика.
В крайна сметка Миналата година с тези същите играчи бяхме на косъм от титлата, така че не би трябвало да е проблем в нашето първенство.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Потребители, разглеждащи този форум: djd, drvasko98 и 39 госта