21 кръг/Левски-ЦСКА / 15.02.2020 / 14:45 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 21 кръг/Левски-ЦСКА / 15.02.2020 / 14:45 ч.
[center]Тия ше ги бием 0:2 за последно......[/center]
Сектор А е разпродаден
А ние сме продали 1 блок в Г.... добре е 

Teo написа:Сектор А е разпродаденА ние сме продали 1 блок в Г.... добре е
Aбе не сте баш вие, щото наши купуват билети и за Г.

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- delqnski47
- Контакти:
rsk написа:Teo написа:Сектор А е разпродаденА ние сме продали 1 блок в Г.... добре е
Купувайте ,че си ебало майката,пари трябват

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
rsk написа:Teo написа:Сектор А е разпродаденА ние сме продали 1 блок в Г.... добре е
Май са започнали да се ориентирват

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- rebelheartous
- Контакти:
td4 написа:Левски са с по-добър отбор,в по-добра форма са а и на трибуните ща бъдат повече.Но футболът е непредсказуем и ние сме длъжни да направим всичко възможно да си влошат нещата като загубят.Хубчев и Крушчич играят една и съща тактика,здраво отзад напред каквото стане.Левски окрилени от публиката и от добрата си форма ще тръгнат да вкарват, но се надявам да бъдат приземени с 2-3 контри.
По-добра форма некой друг път.

rebelheartous написа:td4 написа:Левски са с по-добър отбор,в по-добра форма са а и на трибуните ща бъдат повече.Но футболът е непредсказуем и ние сме длъжни да направим всичко възможно да си влошат нещата като загубят.Хубчев и Крушчич играят една и съща тактика,здраво отзад напред каквото стане.Левски окрилени от публиката и от добрата си форма ще тръгнат да вкарват, но се надявам да бъдат приземени с 2-3 контри.
По-добра форма некой друг път.Хиксовете с Локо Пд и Берое няма как да са по-добра форма. Дърводелецът Славчев по-добър от Пинто? Или рендетата Алар и оня черния по-добри от Соу. Айде малко!
Всички изброени от теб от Левски са поне 1 ниво над вашите. Бъди спокоен. Ние не искаме да ви бием, нас друго ни интересува. Забравих, 10 мил. За Соу, защо не ги взех те?
Всички се хвалят. Един купил 10 билета, друг 20, трети купил билети с конфигурация Litex на трибуната... Накрая ще излезе, че пак само 3-4 000 ще са на стадиона
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Около 1:3/1:4 ще ги бием. В историята на футбола има много примери за отбори, поставени в крайно тежка ситуация(като това да са изправени пред фалит), в която се обединяват, вдигат и постигат силни резултати на терена, въпреки проблемите, но Левски според мен не са един от тях. Отборът им прогнил морално във всички брънки на съществуването си, така че не мисля, че кризата ще ги обедини, а ще ги разклати още повече.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Около 1:3/1:4 ще ги бием. В историята на футбола има много примери за отбори, поставени в крайно тежка ситуация(като това да са изправени пред фалит), в която се обединяват, вдигат и постигат силни резултати на терена, въпреки проблемите, но Левски според мен не са един от тях. Отборът им прогнил морално във всички брънки на съществуването си, така че не мисля, че кризата ще ги обедини, а ще ги разклати още повече.
Въпросът е в моралните качества на футболистите. Т.е. как точно техните футболисти ще реагират на новината, че пари сигурно няма да има скоро? Дали това ще ги мобилизира да покажат все пак качества и да ги продадат някъде, където ще има пари или ще ги срути тотално? При всички положения техните футболисти ще бъдат много по-податливи на различни емоции. Ако нашите бяха тарикатчета като делиорманци, наистина можеше да ги разгромим. Само че аз не виждам кой знае колко подстрекатели и дразнители да има измежду нашите - само Малинката може би. Според мен трябва да изчакаме евентуален начален щурм от тяхна страна и да се опитаме да ги изнервим, а след това да стискаме палци на бай Али да му върже при някоя контра.
Последна промяна от djd на 11 фев 2020 19:30, променено общо 1 път.