Лига Европа: ЦСКА - Титоград (Черна Гора)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА - Титоград (Черна Гора)

Мнениеот galin56 » 09 юли 2019 23:31

k_oleto написа:бе тука споменаваме над 5/6 човека, че а ни се харесали.......май мирише на титла, купа и групи ?

Много пък бързаш с изводите :)
Иначе ЦСКА определено бе по-добрия отбор през цялото време. Титоград като че ли се бе примирал че са по-слабия отбор и ще отпаднат. Особено след първия гол. Срещу по-слаб отбор нормално е всички да играят добре.
Аз давам високи оценки на абсолютно всички без Гълъбов. Гълъбов дори срещу тезиуспя да направи няколко много рискови отигравания. И като гледах как си я спира и как борави с топката и какви пасове дава и как се намесва срещу нападетели - общо взето ливада, точно на едно ниво с Каргас е.
Иначе брав на целия отбор за хубавия резултат, вярно първи кръг е, играят най-слабите отбори в него, но последните години свикнахме дори в първи кръг да ни бият отборите.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 09 юли 2019 23:33

Защо ли никой не коментира съдията,браво и на него опитваше се да си върши работата незабележимо.Няма компромиси, реверанси,компенсаций и т.н.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 09 юли 2019 23:36

И още нещо - не знам колко от вас си спомнят мъката срещу Рига миналата година?! Тогава Черни буквално спаси отбора и Маестрото! А сега имаше некви 2 полуположения пред него - нека не бъдем максималисти още на 9 юли ;) А съдията кво да му коментираш...в този мач...може би спести 1-2 картона на черногорците, но при такава разлика в класите е просто несериозно да говорим за съдии
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 09 юли 2019 23:42

galin56 написа:
k_oleto написа:бе тука споменаваме над 5/6 човека, че а ни се харесали.......май мирише на титла, купа и групи ?

Много пък бързаш с изводите :)
Иначе ЦСКА определено бе по-добрия отбор през цялото време. Титоград като че ли се бе примирал че са по-слабия отбор и ще отпаднат. Особено след първия гол. Срещу по-слаб отбор нормално е всички да играят добре.
Аз давам високи оценки на абсолютно всички без Гълъбов. Гълъбов дори срещу тезиуспя да направи няколко много рискови отигравания. И като гледах как си я спира и как борави с топката и какви пасове дава и как се намесва срещу нападетели - общо взето ливада, точно на едно ниво с Каргас е.
Иначе брав на целия отбор за хубавия резултат, вярно първи кръг е, играят най-слабите отбори в него, но последните години свикнахме дори в първи кръг да ни бият отборите.

Струва ми се, че бъркаш Гълъбов с Томаш. Този мач Гълъбов нямаше грешно отиграване. Пинто и Томаш направиха всички грешки в защита.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 09 юли 2019 23:45

Първите 25-30 минути нашите поизпилиха нервите ми, но след това играта потръгна. Все още нямаме нужния синхрон в нападение, но отборът има потенциал и може да се развива. Дано стигнем далеч в ЛЕ!

Още веднъж се видя, че ЦСКА има нужда от нов стадион, днес нямаше свободни места и хората стояха кой къде завари.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 09 юли 2019 23:46

Kiril2681 написа:И още нещо - не знам колко от вас си спомнят мъката срещу Рига миналата година?! Тогава Черни буквално спаси отбора и Маестрото! А сега имаше некви 2 полуположения пред него - нека не бъдем максималисти още на 9 юли ;) А съдията кво да му коментираш...в този мач...може би спести 1-2 картона на черногорците, но при такава разлика в класите е просто несериозно да говорим за съдии

Рига бяха по-силен отбор от Титоград, в разгара на първенството. Какво му беше полуположението на едното? С част от секундата да беше закъснял, следваше дузпа или беше преодалян! Кире.а.д., поздрави:)
Хайл Мусолини

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 09 юли 2019 23:47

Кери всички го харесваме,но през първото полувреме всичките му центрирания бяха далечни и мнооого балонни, като на острова и това не водеше до нищо.Някой от тренерите трябва да му каже в очите че в Европа това не може да изненада никой.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 юли 2019 23:49

Честито ви класиране.
Тия пешеходци стават да ви вдигнат самочувствието, преди срещите с хърватите.
Успех срещу тях.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 09 юли 2019 23:53

HardWork написа:Струва ми се, че бъркаш Гълъбов с Томаш. Този мач Гълъбов нямаше грешно отиграване. Пинто и Томаш направиха всички грешки в защита.

Не точно Гълъбов си имам предвид. Даже Томаш на два пъти му оправи грешки, не че и той бе перфектен де. Да връщат Бодуров , няма какво да правят циркове. Никито е 5 класи над Гълъба и е може би най-добрия централен защитник българин в момента. Не знам какви циркове правят с него, контузен ли е , не е ли, треньорска контузия ли има, но ще помогне много на отбора.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 09 юли 2019 23:59

sly написа:Кери всички го харесваме,но през първото полувреме всичките му центрирания бяха далечни и мнооого балонни, като на острова и това не водеше до нищо.Някой от тренерите трябва да му каже в очите че в Европа това не може да изненада никой.

Ми аз пък честно казано не бях особено впечатлен от класата му. Може би всички казват че бил ляво крило , пък сега го мъчат на други места - не знам. Но Фабрини ми хареса. Има техника и много добре пази и владее топката. Щом има и една или две повиквателни ли бяха за националния на Италия, а там знаем какви халфове имат, значи не е случаен играч, и си личи. За сега той е най-доброто попълнение.

Върни се в “ЦСКА”