Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Kiril2681 написа:Да де, ще се повторя, но понеже още съм снощен, та обърках темитеПри бира по евро човека е точно на мястото си! Само не искам да връщаме Кулма - тъкмо го бях забравил
Инак този, за бирата , Уот , започваме все повече да заприличваме на благотворително дружество, дано пък ме опровергае - с радост ще му се извиня
kubrat написа:Kiril2681 написа:Да де, ще се повторя, но понеже още съм снощен, та обърках темитеПри бира по евро човека е точно на мястото си! Само не искам да връщаме Кулма - тъкмо го бях забравил
Инак този, за бирата , Уот , започваме все повече да заприличваме на благотворително дружество, дано пък ме опровергае - с радост ще му се извиня
Сега с руснака привличате втори бивш футболист и потенциален пияница, явна ги търсите по предварително зададен профил
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта