Mitata написа:trokadero_ написа:Отваряйте бири , уискита и наздраве Армейци !!!!
Заслужава си! Отдавна не бях виждал ЦСКА да играе толкова добре.
Наздравееее!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Mitata написа:trokadero_ написа:Отваряйте бири , уискита и наздраве Армейци !!!!
Заслужава си! Отдавна не бях виждал ЦСКА да играе толкова добре.
W84me написа:За феновете на ЦСКА-София. Тоя съдия ще ви се стори цвете, в сравнение с назначението за събота.
hydetoshi написа:W84me написа:За феновете на ЦСКА-София. Тоя съдия ще ви се стори цвете, в сравнение с назначението за събота.
Бате Любо каза,че вече са се запознали край страничната линия и човека е разбрал за събота ,как трябва да се свири.
Иначе си прав! Не виждам как някой ще позволи ЦСКА да бие в Разград 2 пъти за 3 дни. Ако това стане ,значи можем да обявим,че Лудогорец официално слиза от сцената.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
CaptainBertorelli написа:Такива победи са наистина сладки. Отборът се раздаде без изключения, само една публика се чуваше, съдията меко казано не беше безпристрастен... Това ми липсваше от много, много време!
hydetoshi написа:CaptainBertorelli написа:Такива победи са наистина сладки. Отборът се раздаде без изключения, само една публика се чуваше, съдията меко казано не беше безпристрастен... Това ми липсваше от много, много време!
Трибуната за гости беше ясна,но условния сектор В на стадиона също беше доста почервенял. Определено местните бяха "на гости" днес.
amoros написа:Сега се чудя прогнозираните 3 :0за Лудогорец волфчета и разни сини фенове къде се крият в момента
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта