Първа лига ХХ кръг: ЦСКА - Ботев 16.12.2018

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CaptainBertorelli
Контакти:

Re: Първа лига ХХ кръг: ЦСКА - Ботев 16.12.2018

Мнениеот CaptainBertorelli » 16 дек 2018 21:46

kiril.a.d написа:И последно - наистина емоционално! - честитя на нашите незаслужената победа, а Нестор да си мисли, къде ще лашне Мауридес и от къде ще намери вратар, защото ми писна да играем с 9-10 човека, срещу 11 на противника!!!
До сега, късмета и защитата, някак си ни покриват, но това няма да е вечно, щото ще вземе да им писне и на Бодуров и Чорбаджийски и тогава.....ще види Нестор, къде е "Левски" къде е Ботевъ и къде е ЦСКА ;)....

Като те чета, че нямало засада и, че Черни бил виновен за гола, направо се чудя един и същ мач ли сме гледали...
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 16 дек 2018 21:47

kiril.a.d написа:И 100 пъти да я гледам, както гледах и мача, при центрирането беше зад защитата, но когато подаде с глава, вече не беше в засада!!! Т.е., когато се намеси в играта с топка, вече не беше в засада! А влияние на играта, няма как да направи, тъй като топката беше центрирана в купа играчи, от които никой не беше в засада!
Както и да е - мача свърши...

Ти пиеш ли си хаповете редовно.
Щом е бил зад защитата при подаването е засада .
Взел е преднина пред наще защитници което му е осигурило предимство.

Ти верно ли си футболист ? на джаги ли играеш? или на фифа 18
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 16 дек 2018 21:49

W84me написа:
demon777 написа:Ааааа и съдията знае предварително дали играча на ботев би повлиял има центриране и съдията вижда играч на боев в засада и вдига флага може да не си сляп футболист ама не си и съдия

Адски некомпетентни сте на тема "Правила на футбола". Няма смисъл да се коментират някакви ситуации, ти си мислиш, че засада се отсъжда при самото центриране...

Абе лаик,нищо не ти отбира главата от футболчето и правилата му,дузпи искал ама кога Горанов игра с ръка и дузпата бе къде,къде по явна според твойто некомпетентно мнение,такава нямаше....После засада нямало,нищо,че човекО в жълто играе с топката,но въпреки това не влияе на играта,това е защото си голям капацитет... :mrgreen:
Не стига,че си яко пристрастен и си явно провокаторче,но на всичкото отгоре си и некомпетентно неграмотен на тема футбол!
Последна промяна от Cheradonna на 16 дек 2018 22:13, променено общо 1 път.
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

reddevil80
Контакти:

Мнениеот reddevil80 » 16 дек 2018 21:50

kiril.a.d написа:[offtopic]
Mitata написа:
kiril.a.d написа:
demon777 написа:
kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:Ситуацията с дузпата е ''ту партс'',защото е от изключително близко разстояние,а ръката на нашия не беше разперена примерно.Освен това нашият нямаше видимост.Аз не бих я дал лично тая дузпа,ако ще да е за ЦСКА.Дискусионна ситуация.Всичко друго като ''абсолютна дузпа'' и ''неабсолютна дузпа'' са глупости.

Ситуация за дузпа, в този мач няма!!! - недей и ти се поддава на журналисти, които не са излизали на терена...
Но кажи за засадата?! ;)...И защо не я коментират същите журналисти? ;)...

щот е кристално ясно че засада има и слепец би го видял

...бе никога не съм знаел че съм сляп футболист, знаещ правилата във футбола...Дай ся, каква засада, след като играча на Ботевъ не влияе на играта, при центрирането, а при развитието на ситуацията, вече всички играчи на Ботевъ са покрити???

Как да не влияе като той подава за гола? Я отново виж ситуацията?
[/offtopic]
И 100 пъти да я гледам, както гледах и мача, при центрирането беше зад защитата, но когато подаде с глава, вече не беше в засада!!! Т.е., когато се намеси в играта с топка, вече не беше в засада! А влияние на играта, няма как да направи, тъй като топката беше центрирана в купа играчи, от които никой не беше в засада!

човек, стига си спамил, засада си имаше. Явно наистина не знаеш правилникът. От Ботев като са изгледали повторението, никой няма да тръгне да протестира за това положение защото си е засада. Друг е проблемът, по-нагоре съм го писал, стига ни занимава с тази ситуация
Последна промяна от reddevil80 на 16 дек 2018 21:51, променено общо 1 път.
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 дек 2018 21:50

demon777 написа:
kiril.a.d написа:И 100 пъти да я гледам, както гледах и мача, при центрирането беше зад защитата, но когато подаде с глава, вече не беше в засада!!! Т.е., когато се намеси в играта с топка, вече не беше в засада! А влияние на играта, няма как да направи, тъй като топката беше центрирана в купа играчи, от които никой не беше в засада!

Ти пиеш ли си хаповете редовно.
Щом е бил зад защитата при подаването е засада .
Взел е преднина пред наще защитници което му е осигурило предимство.

Ти верно ли си футболист ? на джаги ли играеш? или на фифа 18

Не, не съм футболист! - бях такъв, когато България беше сила във футбола...
Днес, виждам как сте сили в...какво беше? - джаги и видеоигри...Съчувствам ви, но в Европа и Света, не ви съчувстват!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 дек 2018 21:53

reddevil80 написа:
Mitata написа:
kiril.a.d написа:
demon777 написа:
kiril.a.d написа:Ситуация за дузпа, в този мач няма!!! - недей и ти се поддава на журналисти, които не са излизали на терена...

...бе никога не съм знаел че съм сляп футболист, знаещ правилата във футбола...Дай ся, каква засада, след като играча на Ботевъ не влияе на играта, при центрирането, а при развитието на ситуацията, вече всички играчи на Ботевъ са покрити???

[/offtopic]
И 100 пъти да я гледам, както гледах и мача, при центрирането беше зад защитата, но когато подаде с глава, вече не беше в засада!!! Т.е., когато се намеси в играта с топка, вече не беше в засада! А влияние на играта, няма как да направи, тъй като топката беше центрирана в купа играчи, от които никой не беше в засада!

човек, стига си спамил, засада си имаше. Друг е проблемът, по-нагоре съм го писал, стига ни занимава с тази ситуация

:lol: ма спрях да ви занимавам бе! - както писах, засада нямаше, но мача свърши...
А Нестор, пак беше адски изнервен...е, знаеше си защо ;)....
И САМО Ц С К А! - ако и това е спам...Но уви, проблемите в ЦСКА са ни истински спам!!! - направо левскарски ;) :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 дек 2018 21:54

kiril.a.d написа:
Mitata написа:
kiril.a.d написа:
demon777 написа:
kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:Ситуацията с дузпата е ''ту партс'',защото е от изключително близко разстояние,а ръката на нашия не беше разперена примерно.Освен това нашият нямаше видимост.Аз не бих я дал лично тая дузпа,ако ще да е за ЦСКА.Дискусионна ситуация.Всичко друго като ''абсолютна дузпа'' и ''неабсолютна дузпа'' са глупости.

Ситуация за дузпа, в този мач няма!!! - недей и ти се поддава на журналисти, които не са излизали на терена...

Позабравил си правилата, Кириле.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

reddevil80
Контакти:

Мнениеот reddevil80 » 16 дек 2018 21:58

kiril.a.d написа:
reddevil80 написа:
Mitata написа:
kiril.a.d написа:
demon777 написа:щот е кристално ясно че засада има и слепец би го видял

[/offtopic]

човек, стига си спамил, засада си имаше. Друг е проблемът, по-нагоре съм го писал, стига ни занимава с тази ситуация

:lol: ма спрях да ви занимавам бе! - както писах, засада нямаше, но мача свърши...
А Нестор, пак беше адски изнервен...е, знаеше си защо ;)....
И САМО Ц С К А! - ако и това е спам...Но уви, проблемите в ЦСКА са ни истински спам!!! - направо левскарски ;) :lol:

по принцип от съдия съм го чувал, че тънки ситуации се пускат в името на футбола, и това ставаше прекрасен редовен гол за Ботев, НО с тези повторения и VAR и т.н. тука съдията си го е хванал много точно според мен и ако не беше вдигнал засада, като знаеш за онези 2 минути преди 2 седмици, тука щяха да го изядат фирмените журналисти, ако не го беше свирил. Поне с 5 см е по-близо до вратаря от последният защитник. Това става толкова бързо, че направо на късмет го е хванал тука страничният.
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 дек 2018 21:58

Mitata написа:
kiril.a.d написа:
Mitata написа:
kiril.a.d написа:
demon777 написа:
kiril.a.d написа:Ситуация за дузпа, в този мач няма!!! - недей и ти се поддава на журналисти, които не са излизали на терена...

Позабравил си правилата, Кириле.

Благодаря, но не съм ги позабравил, да не говорим че ФИФА стимулира нападателната игра и като така, влияещ в минало време футболист, не му се зачита засада!!!
Както и да е - взехме мача...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 дек 2018 22:04

Изгледах спорната ситуация, когато жълтите имаха претенции за дузпа. Първо, ударът бе от близка дистанция, второ движението на ръката на защитника бе към тялото и трето, топката не беше насочена точно във вратата на ЦСКА, по-скоро отиваше към Балтанов, т.е. това няма как да е дузпа.
Последна промяна от Mitata на 16 дек 2018 22:06, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”