soulfly1948 написа:и тоя смешен тренер е пред вашият Китарист в класирането.....вашият тогава какъв е?
Още по-смешен, щом се опитва да започне мача три крила

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
soulfly1948 написа:и тоя смешен тренер е пред вашият Китарист в класирането.....вашият тогава какъв е?
demon777 написа:IvailoRz написа:Аз лично съм ок с Х-а. Трябва да се чувстваме ощетени ,но едва ли ще има реване цяла седмица и протести ..
с кое ви ощетиха па вас?
rebelheartous написа:ralka_levskarka написа:Хубаво е, че има и фенове - реалисти. Много пъти съм се чудела защо мъчи Тиаго на крилото, след като не трябва да играе там? Днес защо същия не игра? От какво го е страх великия майстор? Защо излиза с толкова дефанзивен състав? Има вторите най-добри нападатели и не ги използва. Соу е класа над Мауридес, но продължава да търка пейката..
П.С. На Левски, но и на Ливърпул
Недей да говориш глупости. "Реалистко". Дефанзивен състав другият път. Стандартно 4-3-3 си беше с Космонавта и Джеси по крилата. Колко гола има Соу и колко Мауридес??
BFS написа:demon777 написа:IvailoRz написа:Аз лично съм ок с Х-а. Трябва да се чувстваме ощетени ,но едва ли ще има реване цяла седмица и протести ..
с кое ви ощетиха па вас?
Aз бях навън, като се прибрах течеше 75 минута, след една минута гледане видях, че Манолев хвана в гръб през врата играч на Лудогорец, изключително грубо нарушение, случи се пред наказателното поле на Лудогорец, съдията свири нарушение, но отново не видях картон за червеният футболист. Изчаках повторенията, коментатора отново неадекватен, неглижира положението и реших че не трябва да гледам тази простотия. Реших че тук ще ми е по-интересно да чета и да се смея на неадекватните мнения на червените фенове, отколкото да гледам това извращение на съдиите относно здравето на футболистите на противниците на ЦСКА-София. Нищо ново под слънцето и след този мач, червените футболисти са имунизирани от картони в т.н. първа професионална лига. Жалко че ще завършат в тройката и ще ни срамят по Европа до края на август догодина, завършвайки мачовете с по 9-човека.
ralka_levskarka написа:А срещу Славия с какви футболисти излезе в средата бе? А Мауридес освен с глава с друго може ли да играе? Вкарвай ти от пейката и тогава питай. Това е като да ти викам колко гола има Костов и колко Соу и да си мисля, че Станислав е звезда с 66 левела класа.
rebelheartous написа:ralka_levskarka написа:А срещу Славия с какви футболисти излезе в средата бе? А Мауридес освен с глава с друго може ли да играе? Вкарвай ти от пейката и тогава питай. Това е като да ти викам колко гола има Костов и колко Соу и да си мисля, че Станислав е звезда с 66 левела класа.
Ма не щото казваш "класа". А то класата трябва да се материализира в голове. Та пак питам – колко гола има Соу и колко Мауридес? Смисъл едно е в твойта глава някой да има класа, но съвсем друго е реалността.
demon777 написа:жълт картон за кешеру за настъпване на чорбаджойки кога
Жълт картон за кешеру за груб фаул 85 мин кога?
demon777 написа:[offtopic][/offtopic]BFS написа:demon777 написа:IvailoRz написа:Аз лично съм ок с Х-а. Трябва да се чувстваме ощетени ,но едва ли ще има реване цяла седмица и протести ..
с кое ви ощетиха па вас?
Aз бях навън, като се прибрах течеше 75 минута, след една минута гледане видях, че Манолев хвана в гръб през врата играч на Лудогорец, изключително грубо нарушение, случи се пред наказателното поле на Лудогорец, съдията свири нарушение, но отново не видях картон за червеният футболист. Изчаках повторенията, коментатора отново неадекватен, неглижира положението и реших че не трябва да гледам тази простотия. Реших че тук ще ми е по-интересно да чета и да се смея на неадекватните мнения на червените фенове, отколкото да гледам това извращение на съдиите относно здравето на футболистите на противниците на ЦСКА-София. Нищо ново под слънцето и след този мач, червените футболисти са имунизирани от картони в т.н. първа професионална лига. Жалко че ще завършат в тройката и ще ни срамят по Европа до края на август догодина, завършвайки мачовете с по 9-човека.
жълт картон за кешеру за настъпване на чорбаджойки кога
Жълт картон за кешеру за груб фаул 85 мин кога?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта