ЦСКА - Лудогорец 06.12.2018 17:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ЦСКА- Лудогорец 06.12.2018 17:30

Мнениеот ralka_levskarka » 06 дек 2018 19:54

soulfly1948 написа:и тоя смешен тренер е пред вашият Китарист в класирането.....вашият тогава какъв е?

Още по-смешен, щом се опитва да започне мача три крила ;) Мен от истината не ме боли.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 06 дек 2018 19:54

demon777 написа:
IvailoRz написа:Аз лично съм ок с Х-а. Трябва да се чувстваме ощетени ,но едва ли ще има реване цяла седмица и протести ..

с кое ви ощетиха па вас?

Aз бях навън, като се прибрах течеше 75 минута, след една минута гледане видях, че Манолев хвана в гръб през врата играч на Лудогорец, изключително грубо нарушение, случи се пред наказателното поле на Лудогорец, съдията свири нарушение, но отново не видях картон за червеният футболист. Изчаках повторенията, коментатора отново неадекватен, неглижира положението и реших че не трябва да гледам тази простотия. Реших че тук ще ми е по-интересно да чета и да се смея на неадекватните мнения на червените фенове, отколкото да гледам това извращение на съдиите относно здравето на футболистите на противниците на ЦСКА-София. Нищо ново под слънцето и след този мач, червените футболисти са имунизирани от картони в т.н. първа професионална лига. Жалко че ще завършат в тройката и ще ни срамят по Европа до края на август догодина, завършвайки мачовете с по 9-човека.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 дек 2018 19:56

rebelheartous написа:
ralka_levskarka написа:Хубаво е, че има и фенове - реалисти. Много пъти съм се чудела защо мъчи Тиаго на крилото, след като не трябва да играе там? Днес защо същия не игра? От какво го е страх великия майстор? Защо излиза с толкова дефанзивен състав? Има вторите най-добри нападатели и не ги използва. Соу е класа над Мауридес, но продължава да търка пейката..
П.С. На Левски, но и на Ливърпул ;)

Недей да говориш глупости. "Реалистко". Дефанзивен състав другият път. Стандартно 4-3-3 си беше с Космонавта и Джеси по крилата. Колко гола има Соу и колко Мауридес??

А срещу Славия с какви футболисти излезе в средата бе? А Мауридес освен с глава с друго може ли да играе? Вкарвай ти от пейката и тогава питай. Това е като да ти викам колко гола има Костов и колко Соу и да си мисля, че Станислав е звезда с 66 левела класа.

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 06 дек 2018 19:56

От мен едно голямо БРАВО за Вальо Антов ! ТИТУЛЯР !
Велик ЦСКА !

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 06 дек 2018 19:56

BFS написа:
demon777 написа:
IvailoRz написа:Аз лично съм ок с Х-а. Трябва да се чувстваме ощетени ,но едва ли ще има реване цяла седмица и протести ..

с кое ви ощетиха па вас?

Aз бях навън, като се прибрах течеше 75 минута, след една минута гледане видях, че Манолев хвана в гръб през врата играч на Лудогорец, изключително грубо нарушение, случи се пред наказателното поле на Лудогорец, съдията свири нарушение, но отново не видях картон за червеният футболист. Изчаках повторенията, коментатора отново неадекватен, неглижира положението и реших че не трябва да гледам тази простотия. Реших че тук ще ми е по-интересно да чета и да се смея на неадекватните мнения на червените фенове, отколкото да гледам това извращение на съдиите относно здравето на футболистите на противниците на ЦСКА-София. Нищо ново под слънцето и след този мач, червените футболисти са имунизирани от картони в т.н. първа професионална лига. Жалко че ще завършат в тройката и ще ни срамят по Европа до края на август догодина, завършвайки мачовете с по 9-човека.

жълт картон за кешеру за настъпване на чорбаджийски кога
Жълт картон за кешеру за груб фаул 85 мин кога?
Последна промяна от demon777 на 06 дек 2018 20:15, променено общо 1 път.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 дек 2018 19:57

Донякъде спасихте интригата в шампионата с този хикс. Но нямате с какво да се надигравате с Лц. Ние също. Към днешна дата въпросът с титлата изглежда решен. Напролет...кой знае?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 06 дек 2018 19:58

ralka_levskarka написа:А срещу Славия с какви футболисти излезе в средата бе? А Мауридес освен с глава с друго може ли да играе? Вкарвай ти от пейката и тогава питай. Това е като да ти викам колко гола има Костов и колко Соу и да си мисля, че Станислав е звезда с 66 левела класа.

Ма не щото казваш "класа". А то класата трябва да се материализира в голове. Та пак питам – колко гола има Соу и колко Мауридес? Смисъл едно е в твойта глава някой да има класа, но съвсем друго е реалността.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 дек 2018 20:02

rebelheartous написа:
ralka_levskarka написа:А срещу Славия с какви футболисти излезе в средата бе? А Мауридес освен с глава с друго може ли да играе? Вкарвай ти от пейката и тогава питай. Това е като да ти викам колко гола има Костов и колко Соу и да си мисля, че Станислав е звезда с 66 левела класа.

Ма не щото казваш "класа". А то класата трябва да се материализира в голове. Та пак питам – колко гола има Соу и колко Мауридес? Смисъл едно е в твойта глава някой да има класа, но съвсем друго е реалността.

А аз казвам, че на пейката няма как да имаш голове. Ако се измерват по головете това означава ли, че Стивън Петков е по-класен от него? Или Костов? Или Кабрал?

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 06 дек 2018 20:04

demon777 написа:жълт картон за кешеру за настъпване на чорбаджойки кога

Няколко пъти пишеш за ситуацията и се налага да ти разясня - нападателя спира технично и се обръща, при което защитника не играе с топката и прави съприкосновение с крака на нападателя в нак. поле - наказателен удар и жълт картон за защитника...просто има правилник как се играе тая игра ;)
висша математика:314 :idea:

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 06 дек 2018 20:09

demon777 написа:[offtopic]
BFS написа:
demon777 написа:

с кое ви ощетиха па вас?

[/offtopic]
жълт картон за кешеру за настъпване на чорбаджойки кога

човек, в момента гледам положенията и съм потресен от това което казваш, ако действително става дума за положението в което можеше да се свири дузпа за Лудогорец
Ти сериозно ли си мислиш, че Кешеру, който е с топката е тръгнал да настъпва Чорбаджийски?
Това положение спокойно можеше да се отсъди като дузпа, защото Кешеру атакува с топката в крака в наказателното поле, докато Чорбаджийски му препречва пътя, без да играе с топката!
съжалявам, но в 85 мин. не видя нищо от кадрите по телевизията, не знам за какво положение ми говориш, щом от Диема не го коментират, а всички знаем че това е телевизията на ЦСКА-София, следователно няма нищо скандално тук.
Сега гледам, че искат и дузпа ЦСКА-СОфия в края на мача, или поне коментаторът иска дузпа, но очевидно няма нищо, поне по футболните правила. Ако по интерес искаш да има дузпа е друг въпрос, но смятам, че никой не иска титла, която не заслужава и е редно по футболни средства да се става шампион. Иначе срамът е Европа е голям след това. Сега слушам че НЕМ казва, че Лудогорец трябвало да са щастливи, кажи ми истина ли е това или отива на неадекватност от треньора ви?

Върни се в “ЦСКА”