Teo написа:Имаме страхотен отбор!
Направо ми идва си удара главата от земята от кеф, заеби !!!!![]()
![]()
![]()
Тео, ако трябва да си говорим честно, още не сме играли сериозен мач., но изглежда има потенциал както в отбора, така и в треньора!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
![]()
![]()
UNBEATABLE написа:demon777 написа:Нищо хубаво не чака отбор който се връща дълбоко в защита и това е поредното доказателство
Наистина не мога да разбера, какво очакваш от треньора и отбора ... всеки мач по 5-0 дали е Копенхаген или Витоша...! Промяната е видима за всички , дори за хейтърите. Нека просто се надяваме да продължат с победите и това е...
demon777 написа:UNBEATABLE написа:demon777 написа:Нищо хубаво не чака отбор който се връща дълбоко в защита и това е поредното доказателство
Наистина не мога да разбера, какво очакваш от треньора и отбора ... всеки мач по 5-0 дали е Копенхаген или Витоша...! Промяната е видима за всички , дори за хейтърите. Нека просто се надяваме да продължат с победите и това е...
Аз наистина не разбирам .... слепи ли сте че защитата ни куца?
Пробиват ни.
Правим фрапантни грешки в близост до наказателното
Тактиката ни явно ще е гол максимум два и после яка защита.... ок ама наистина трябва да е яка
трябва още мн работа в защита мноооого
ChuckNorris написа:UNBEATABLE написа:demon777 написа:Нищо хубаво не чака отбор който се връща дълбоко в защита и това е поредното доказателство
Промяната наистина е видима. Победи срещу разпадналато се Локо, без седем от титулярите им през миналата година. Победа срещу Витоша, който миналата година имат 0 победи. Две победи срещу разпродадения и слаб отбор на Адмира, който е обявил че целта тази година е да не изпадне - едва ли ще я изпълнят. Измъчена победа срещу колоса Рига в София и класиране с клизма чрез дузпи . Я да като се появи един сериозен отбор срещу вас, да видим колко ви бива, и колко е майстор е Ел Маестро.![]()
demon777 написа:къде е 1вия мач с копенхаген в софия или сме гости?
Ozzimozzi написа:Teo написа:Имаме страхотен отбор!
![]()
![]()
Тео, ако трябва да си говорим честно, още не сме играли сериозен мач., но изглежда има потенциал както в отбора, така и в треньора!
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта