Old_death написа:GOLEADOR написа:Плъховете наизскачаха от дупките си и църкат против всеки който не плюе по ЦСКА,миша му работа!
Не зная дали ти е направил впечатление един факт . Вчера , по време на мача , в темата имаше три изписани страници . Никакъв коментар за развоя на срещата . След мача плъховете наистина излязоха от дупките си . Явно са чакали и най - малкия повод за плюене .
Прави ми впечатление и то лошо.Както и това,че се плюе по всичко което е положително за ЦСКА.В темата за възраждането за ЦСКА ме убеждаваха,как Фиорентина се възродила не само заради закупуването на емблемата от съда (за което и аз настоявам да се случи с ЦСКА),а и за това,че са били купени всички дългове.Излиза преди 3 дена новината,че ЦСКА ще се продава като предприятие и аз веднага попитах възможно ли е това.Същите които ме убеждаваха за Фиорентина сега ми отговориха,че за ЦСКА е късно и невъзможно.Какво повече да ти кажа,мишките са си мишки и се извъртат както им изнася.Поне да си държаха на думата,вероятността ГГ да купи цялото "предприятие" е малка,ама страх лозе пази.И се отметнаха тези хорица като стой та гледай.