Локо ГО - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Локо ГО - ЦСКА

Мнениеот Red joker » 12 дек 2016 12:40

Red_Neck написа:
delqnski47 написа:
Red_Neck написа:Логичен резултат.
Явно, толкова са ни възможностите в момента.
Локото търсеха точката и я спечелиха - поздравления.

За неутралния зрител според мене се получи хубав мач.Просто в отбора няма нападател.Малко корекции и всичко ще си дойде на мястото.

Преслав е гола вода този сезон. За 80 минути игра направи прекалено малко.
Свалям шапка на А. Недялков.

Той по принцип си е така 8-) Играч за Б група :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 дек 2016 13:15

Old_death написа:
GOLEADOR написа:Плъховете наизскачаха от дупките си и църкат против всеки който не плюе по ЦСКА,миша му работа!

Не зная дали ти е направил впечатление един факт . Вчера , по време на мача , в темата имаше три изписани страници . Никакъв коментар за развоя на срещата . След мача плъховете наистина излязоха от дупките си . Явно са чакали и най - малкия повод за плюене .

Прави ми впечатление и то лошо.Както и това,че се плюе по всичко което е положително за ЦСКА.В темата за възраждането за ЦСКА ме убеждаваха,как Фиорентина се възродила не само заради закупуването на емблемата от съда (за което и аз настоявам да се случи с ЦСКА),а и за това,че са били купени всички дългове.Излиза преди 3 дена новината,че ЦСКА ще се продава като предприятие и аз веднага попитах възможно ли е това.Същите които ме убеждаваха за Фиорентина сега ми отговориха,че за ЦСКА е късно и невъзможно.Какво повече да ти кажа,мишките са си мишки и се извъртат както им изнася.Поне да си държаха на думата,вероятността ГГ да купи цялото "предприятие" е малка,ама страх лозе пази.И се отметнаха тези хорица като стой та гледай.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 12 дек 2016 13:32

Откупете активите и пасивите на фалиралия клуб, и много хора ще се върнат на стадиона, в това число и аз. Но няма да ги откупи стиснатото джудже защото наследите ли пасивите означава че ще ви изхвърлят и от тая група.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 дек 2016 13:36

ceBep написа:Откупете активите и пасивите на фалиралия клуб, и много хора ще се върнат на стадиона, в това число и аз. Но няма да ги откупи стиснатото джудже защото наследите ли пасивите означава че ще ви изхвърлят и от тая група.

Е ми тогава откупете ги вие ;) :!:Дето сте много ларж с чуждите пари :)

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 12 дек 2016 13:46

Селяка от Микре си помисли, че може да вземе най-великия клуб за 0 лева. Е, не може. Като искаш ЦСКА - преговаряш, разсрочваш и вадиш парите!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 дек 2016 13:48

GOLEADOR написа:
Old_death написа:
GOLEADOR написа:Плъховете наизскачаха от дупките си и църкат против всеки който не плюе по ЦСКА,миша му работа!

Не зная дали ти е направил впечатление един факт . Вчера , по време на мача , в темата имаше три изписани страници . Никакъв коментар за развоя на срещата . След мача плъховете наистина излязоха от дупките си . Явно са чакали и най - малкия повод за плюене .

Прави ми впечатление и то лошо.Както и това,че се плюе по всичко което е положително за ЦСКА.В темата за възраждането за ЦСКА ме убеждаваха,как Фиорентина се възродила не само заради закупуването на емблемата от съда (за което и аз настоявам да се случи с ЦСКА),а и за това,че са били купени всички дългове.Излиза преди 3 дена новината,че ЦСКА ще се продава като предприятие и аз веднага попитах възможно ли е това.Същите които ме убеждаваха за Фиорентина сега ми отговориха,че за ЦСКА е късно и невъзможно.Какво повече да ти кажа,мишките са си мишки и се извъртат както им изнася.Поне да си държаха на думата,вероятността ГГ да купи цялото "предприятие" е малка,ама страх лозе пази.И се отметнаха тези хорица като стой та гледай.

Това са двама-трима трола,които плюят-Уйното,Кашчелний и некой и друг ЕРд от крайният квартал :idea: Лошото е,че им се дава поле за изява-този подфорум е всичко друго ,но не и на ЦСКА 8-)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 дек 2016 13:49

ceBep написа:Селяка от Микре си помисли, че може да вземе най-великия клуб за 0 лева. Е, не може. Като искаш ЦСКА - преговаряш, разсрочваш и вадиш парите!

На кой да ги даде и за какво,имаш ли представа :roll:

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 12 дек 2016 13:59

Има си синдици, адвокати, те да преценят на кой да плащат. Я вие кажете като сте големи армейци и след като ЦСКА е над всичко и всеки, защо микренското джудже не се бръкна да плати дълговете, каквито казваше, че му бяха плановете като взе ЦСКА ? Защо вие го оставихте да фалира ЦСКА, а накрая му помогнахте ?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 дек 2016 14:04

ceBep написа:Има си синдици, адвокати, те да преценят на кой да плащат. Я вие кажете като сте големи армейци и след като ЦСКА е над всичко и всеки, защо микренското джудже не се бръкна да плати дълговете, каквито казваше, че му бяха плановете като взе ЦСКА ? Защо вие го оставихте да фалира ЦСКА, а накрая му помогнахте ?

ЦСКА не е фалирал :!: Заблуждаваш се ;) Плюс това никой в България и по света нямаше намерение да плаща умишлено натрупани дългове :idea: 8-)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 дек 2016 14:09

Red joker написа:Това са двама-трима трола,които плюят-Уйното,Кашчелний и некой и друг ЕРд от крайният квартал :idea: Лошото е,че им се дава поле за изява-този подфорум е всичко друго ,но не и на ЦСКА 8-)

Аз съм им дал принципен игнор ;)
От време на време, когато забележа, че патосът им спада, ги базикам лекинко, но .... гледам да не ги репликирам.
Повечето тотално се изтъркаха. Давят се в жлъчни сокове ... грозна картинка ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”