ЦСКА-София - Левски - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: ЦСКА-София - Левски 15.10/16:30, Нац. стадион "Васил Лев

Мнениеот MAXIMUS » 13 окт 2016 16:51

boabbb написа:
MAXIMUS написа:
boabbb написа:Сашката за резерва става, ама ми се вижда все още прекалено неориентиран :roll: В Кулма има футбол, нищо, че рядко го показва :lol: :lol: Дано баш в тоя мач му тръгне ...

Търсим изненада в стартов състав или тактика. Нямаме физически сили да се надиграваме на този етап.

Бумал затова ще играе титуляр, според мене :roll: Мачът общо взето е на кантар, една грешка ще го реши, според мене :?

Нещото което ме притеснява е, че подуянци са долни провокатори и на нашите португалчета им са слаби ангелите и играта им става нервна и от там всичко може да се обърка. Дано са си взели поуки от мача с Ботев.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 окт 2016 16:55

MAXIMUS написа:
boabbb написа:
MAXIMUS написа:
boabbb написа:Сашката за резерва става, ама ми се вижда все още прекалено неориентиран :roll: В Кулма има футбол, нищо, че рядко го показва :lol: :lol: Дано баш в тоя мач му тръгне ...

Търсим изненада в стартов състав или тактика. Нямаме физически сили да се надиграваме на този етап.

Бумал затова ще играе титуляр, според мене :roll: Мачът общо взето е на кантар, една грешка ще го реши, според мене :?

Нещото което ме притеснява е, че подуянци са долни провокатори и на нашите португалчета им са слаби ангелите и играта им става нервна и от там всичко може да се обърка. Дано са си взели поуки от мача с Ботев.

Ами, така е ... Напълнихме отбора с роми ( ако кажа "мангали" очевидно ще ме изтрият отново ) - няма какво да очакваме :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 окт 2016 17:14

MAXIMUS написа: Нещото което ме притеснява е, че подуянци са долни провокатори и на нашите португалчета им са слаби ангелите и играта им става нервна и от там всичко може да се обърка. Дано са си взели поуки от мача с Ботев.

Тук е ролята на треньора ..... тактика, мотивация ....
Аз пък си мисля, че мачът ще се реши от индивидуално избухване или грешка.
Единствено ме притеснява, ако Сватбата има указания да бута мача към Х, но няма да имам скрупули ако ги ударим с гол от дузпа в 94-тата минута ...... :)
Последна промяна от Red_Neck на 13 окт 2016 17:24, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 13 окт 2016 17:23

Red_Neck написа:
MAXIMUS написа: Нещото което ме притеснява е, че подуянци са долни провокатори и на нашите португалчета им са слаби ангелите и играта им става нервна и от там всичко може да се обърка. Дано са си взели поуки от мача с Ботев.

Тук е ролята на треньора ..... тактика, мотивация ....
Аз пък си мисля, че мачът ще се реши от индивидуално избухване или грешка.
Единствено ме притеснява, ако Сватбата има указания да бута мача към Х, но няма да имам скруполи ако ги ударим с гол от дузпа в 94-тата минута ...... :)

Крачунов не мога да го понасям по принцип, но онова беше класика, и то с резервите едва ли не... Че и напълно редовен гол си беше, не можеш да се хванеш за някакво отсъждане. Даже жената, дето не я интересува, но я бях прилъгал да дойде, вика - ама то така много готино било, а на тях колко ли и им е гадно сега :lol:
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 13 окт 2016 18:10

Пенсията няма, с какво да бъде изненадан, още повече, че идеално познава Литекс и качествата на играчите му.
Виж Йорданеску е друга бира, още вчера би отбой и се презастрахова, като каза, че резултата от този мач не е важен и че не му е поставяно цел да гони титлата, а само място в Европа.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 13 окт 2016 18:12

Red_Neck написа:Единствено ме притеснява, ако Сватбата има указания да бута мача към Х, но няма да имам скрупули ако ги ударим с гол от дузпа в 94-тата минута ...... :)

Хем сватбаря ще бута за равен, хем да свири дузпа в 94-та минута... как стават тез неща? - има ли указания да изкара мача до равен, дузпа и то в такава минута ще бъде свирена единствено ако има счупен крак :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 окт 2016 19:05

Долно уйно написа:Пенсията няма, с какво да бъде изненадан, още повече, че идеално познава Литекс и качествата на играчите му.
Виж Йорданеску е друга бира, още вчера би отбой и се презастрахова, като каза, че резултата от този мач не е важен и че не му е поставяно цел да гони титлата, а само място в Европа.

Пенсията и не може да изненада никой. Ще затвори играта и на контра.Евентуално след 60-65мин може да опита по-офанзивно да играе, това ако резултата е равен. Йорданеску не бие отбой или да се презастрахова, а го казва за да свали напрежението от играчите. Но това ако мача въобще се играе, щото си мисля че ще си забият един хикс, за да няма ексцесии ни при оранжеви, ни при лилави.

1-1 :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 13 окт 2016 19:51

Че то равния резултат е важен за един трети отбор и всичко ще е точно.
Относно пенсията, помниш ли, когато смени Регенкампф в Литекс (ако не греша), предстоеше му мач с Лудогорец и само с една седмица работа ги смачка тактически с много по-слаби футболисти и ги победи?

Пенсията откри и направи футболист Манолев - идеално го познава
Идеално познава и всички от Литекс техните силни и слаби страни
Румънеца едва ли има, с какво да го изненада

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: ЦСКА - Левски 15.10/16:30, Нац. стадион "Васил Лев

Мнениеот MAXIMUS » 13 окт 2016 19:58

Преса, преса и пак преса ! Това е варианта да излезем победители от този двубой ! В днешно време физическата подготовка и тактиката носят победите. Колкото и техничен, комбинативен и правилен футбол да практикуваш, нямаш ли кондиционната подготовка си обречен. На терена трябва да имаш 11 човека които това което правят на терена в 10-тата минута на 100%, да могат да правят същото и в 80-тата минута, поне на 70% успеваемост. Говорим за скорост, единоборства, тактическа дисциплина и увереност. Дано през изминалите две седмици са поработили по този въпрос и си изплюят белите дробове на терена. "Сините" са по-добри в тези показатели, а и Люпко познава много добре сегашните си противници. Освен с много движение, няма с какво да го изненадаме него и неговите "най-добри играчи на света"!
Последна промяна от MAXIMUS на 13 окт 2016 20:14, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 13 окт 2016 20:02

От това, което наблюдавам, то след 60-тата минута футболистите на ЦСКА-София свършват тока и започват да правят идиотски грешки.
Чорбаджийски пък спече ли се е чао, а Перез редовно прави по 2-3 извеждащи подавания за противника
Португалчетата пък са толкова кухи, че 100% ще се подведат на провокациите, които неминуемо ще има.

Върни се в “ЦСКА”