Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: И преди, и сега, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!
Има само един ЦСКА за Нас Феновете на Левски и това е ЦСКА,който олигофрените на Ганчев опитаха да спрат. Тези уроди тръгнаха срещу деца с червени фланелки. Мръсни платени боклуци. Какво искат тези олигофрени с джапанки,мутризация на Футбола ли? Искат да убият ЦСКА,в което се кълняха ли? Подкрепете единственото ЦСКА,бе тикви изкуфели. Ние мутанта няма да припознаем и ще ви побъркаме от подигравки ,докато сте живи! Урода на микренския не може да бъде ЦСКА!!! Това е ОПЕЛ / Обединени Партизани от Етрополе и Ловеч/ Това ли искате??? Нещастници! Утре вдругиден ако го вкарат в панделата с Чапръчене ли ще се обединявате бре? Тоя иска на ФК Лупи да Ви прекръсти ,а шепа олигофрени за стотинки от чернобилската захар му лижат задника. На тоя му дадоха цял Ловеч без пари,а той ги предаде и захвърли на боклука. Утре и тъпите ви задници ще прелъсти и изостави. И един ден собствените ви деца ще ви пребият с камъни,че сте предали Червения отбор!
Последна промяна от forever bluet на 04 юли 2016 20:44, променено общо 1 път.
Членестоногите са примитивни създания
-
- Контакти:
На 56 съм,женен с дъщеря,но това не ми пречи да виждам,кой иска да затрие ЦСКА и кой иска да го спаси...и не ми пречи да съм все така запален цесекар от 67-а насам.Вие,деца,не знаете колко прости,подмолни и завистливи са говедата...не играйте по тяхната свирка.. 

кой ще побъркате от бъзици и подигравки като вашите задължения са над 20 милиона и поне за сега никой няма намерение да ги плаща. до 1-2 години и вие сте във В група и тръгвате по техния път. За това се прави сега и този компромис за червените за да може скоро да го направят и за вас и въобще да не играете в по долните дивизии.
-
samobotev написа:кой ще побъркате от бъзици и подигравки като вашите задължения са над 20 милиона и поне за сега никой няма намерение да ги плаща
Дай линк към тази новина??? Защото аз веднага ще ти пусна стотина за задълженията на Металик-Ботев ,които са 50 000 000 към фирми на КТБ и Цецоуууу и един ден като свърши производството срещу тоя беглец и ще трябва с Куртово Конаре да се обединявате.
Членестоногите са примитивни създания
- Red Warrior
- Контакти:
Срам! Айде сега Тиквата дето много ни "помогна" да събере двете мутри в кабинета си и докато не се разберат - да не излизат! Имам чувството, че накрая всички ще си изядат боя! 

Последна промяна от Red Warrior на 04 юли 2016 20:49, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
emanuilman написа:На 56 съм,женен с дъщеря,но това не ми пречи да виждам,кой иска да затрие ЦСКА и кой иска да го спаси...и не ми пречи да съм все така запален цесекар от 67-а насам.Вие,деца,не знаете колко прости,подмолни и завистливи са говедата...не играйте по тяхната свирка..
56 годишен глупак си, как може да вярваш, че отбор с 4(четири) титли може да бъде автентичният 31 кратен шампион на България!?
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Разликата между вас и нас е че ние знаем вече как да взимаме заеми и нашите никой никога няма да ги потърси докато при вас са наредени сумати хора, фирми , банки и държавни учреждения да си чакат парите 

Данс всички в този форум значт че си платен провокатор и пишеш само срещу заплащане. Та ако искаш да помогнеш с нещо на Черепа по добре спри да пишеш
muzovir написа:На мен лично ми е мъчно, защото Гриша Ганчев и Васил Божков трябваше да са заедно, а не да се борят един срещу друг! Това, което става в момента е тъпо!
Божков лъже! Той не иска да спаси ЦСКА и оздравителния му план е пълен с глупости и несериозни неща! Там идеята е да се вземат имотите! Гриша Ганчев направи най - умната и добра схема, нпълно легално ЦСКА да играе в А група като преименуван Литекс, докато изкупи автентичните марка и емблема! Паралелно с това ремонтира базите! Само савършен глупак може да е против Гриша Ганчев! Това са безрасъдни олигофрени, които не могат да разберат, че Литекс на практика ще стане автентичния ЦСКА, напълно нормален и законен начин! Дора Милева обслужва интересите на Божков, затова прави всички тези глупости! Нима ще излезем да играем на финала на супер купата с деца на по 15 години?! Това не е спасение, а унижение! Ако се приеме плана на Божков ще се вдигне цялата червена общност на протест, и ще го изгоним за дни, точно както миналия път! Само глупаците повратят два пъти една и съща грешка! За мен спасителите са измамници, и вярвам само на Ганчев, който впрочем е единствения който си мръдна пръста да направи нещо за ЦСКА!
samocska1 написа:За съжаление си мислех че феновете на ЦСКА сме по-различни ама като виждам какви гниди има,как може отбора ние още жив първа тренировка вместо всички да застанем зад него, тъпанарите целуват задника на Ганчев.Развали цял хубав отбор на Ловеч е са вече доутрепа и ЦСКА няма нещо по-страшно в разделението на публиката тва постигна ганчев закова ни и последния пирон.
Много си прав за съжаление.Аз по нахъсан и всеодаен отбор на ЦСКА не бях виждал.Такова желание за игра имаха тези момчета.Сега половината ги махна Янев...ще разчита на хора чували само за ЦСКА...