Ivanskiq написа:kiril.a.d написа:Ivanskiq написа:Слушайте, вие че няма да си оправите бакиите в клуба, няма да го направите, ама дайте да направим това, което всъщност искате - да закрием и нашия клуб (Левски), та, наистина да ви стане спокойно.
Не е това пътят!!!
Никой не иска закриването на "Левски", въпреки че това е прекръстения Динамо София!!! - и двете неща са пагубни за българския футбол, но....след като на власт е тъпото комунистическо ченге, Бойчо, а във футбола, абсолютния егоист Бобчо, това ще ни е положението... - поне Бойчо да имаше селската хитрост на даскала си Тошо....а то, акъла му стига само да там, да вози "Бистришките тигри" с правителствения фалкон и толкова!!! - предполагам, ако ЦСКА още съществува до мача с тях, че и тогава ще излети от летище София и ще кацне на...летище София, ама ей така, за селски бабаитлък!!!
Трагично е когато комунист управлява държавата, а всички му пригласят.... - колко съм се нагледа на това.... - и да, аз, понеже съм дърт, мога да правя сравнения, за разлика от вас....надрусани хлапета!!!
Недей да изпдаш в истерия, поеми си въздух или си удари един шамар, злобата е разрушителна емозиа, не обиждай, защото, аз не те обиждам. Не съм хлапе, не съм наркоман, живея в чужбина. Дядо ми бе убит от комунисти. Връзки в България никога не съм имал. Просто искам да кажа, че погледнато отстрани, изглеждате като някой, който потъва в кенеф с лайна, но НЕ търси начин да излезе, а вместо това, вулгарно проклина съседа си.
????????....каква злоба? Каква истерия?... - ти да не си самият Бойчо, който "живеел в чужбина" ( и всичките му защитници така, въпреки че в чужбина не обичат мафиотите

) и "дядо ти да е би убит от комунисти", като на Бойчо, а то се оказало, че го утрепали двама "мафиоти" от село Хераково, на които направил сечено? И където бил кмет и от там е патрона ти?... - аман от селяни управляващи България!!! - малко ми беше правешкия селянин, та сега и ученикът му от село Хераково....
"Кенеф"?....искаш и да попиташ в Европа, ка си я представят цяла Бъгария?

- я добави турски кенеф!.... - нямам нищо общо с турскосиньото!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?