Осъзнайте се хора . Защо се делите на две

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Осъзнайте се хора . Защо се делите на две

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2015 21:48

viking22 написа:Кашчей-Eminem-1palq4o1-бобо13-korteneca-Вие сте пълни кретени .Общо имате над 1000 изказвания и нищо конкретно .Само дразните и дъвчите едно и също .Имам чуството че сте на работа тук .Не пропускате тема за ЦСКА и да не е за ЦСКА вие пак си пиши те за нас.Учете се от вашите колеги Левскари със емблемата на техният клуб.Изказват мнения разумни коректни на трезво мислещи хора.А вие не знам какви сте- Болни,Сакати ,злобни и объркани хора сте !?Каквото и да стане вие не спирате.Ще умрете от злоба.По полека карайте.

Що, ти празен кретен ли си? Беги тогава да те напълнят и теб!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 21 юни 2015 21:55

Кашчей написа:
viking22 написа:Кашчей-Eminem-1palq4o1-бобо13-korteneca-Вие сте пълни кретени .Общо имате над 1000 изказвания и нищо конкретно .Само дразните и дъвчите едно и също .Имам чуството че сте на работа тук .Не пропускате тема за ЦСКА и да не е за ЦСКА вие пак си пиши те за нас.Учете се от вашите колеги Левскари със емблемата на техният клуб.Изказват мнения разумни коректни на трезво мислещи хора.А вие не знам какви сте- Болни,Сакати ,злобни и объркани хора сте !?Каквото и да стане вие не спирате.Ще умрете от злоба.По полека карайте.

Потвърждаваш само написаното че вярно. :idea:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2015 21:57

viking22 написа:
Кашчей написа:

Потвърждаваш само написаното че вярно. :idea:

Българино, знай своя род и език!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 21 юни 2015 22:04

Ти да ми говориш за кухи изказвания и спам си е чиста проба дебилизъм, ама нейсе
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 21 юни 2015 22:12

1palq4o1 написа:

Ти да ми говориш за кухи изказвания и спам си е чиста проба дебилизъм, ама нейсе

Да да виждам .Да си сложиш емблемата на своя клуб отдолу а другата на друг червен тим( Ливърпул) . И да говориш само за друг (ЦСКА) , си е точно това!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 21 юни 2015 22:50

Варварин22, пак ли си пропуснал да си вземеш успокоителните?
Поне малко срам нямаш ли да казваш кой бил кретен, злобен, болен, сакат и объркан? Ти, който не се спря да пускаш теми и разни копи-пейст глупости срещу Левски след като излезе новината за Литекс става ЦСКА? Злобен си единствено ти правейки се на шеф тук. Обиждаш на всяка крачка когато започне да не ти изнася. :lol: Ако сравниш моите постове и твоите ще видиш кой пише разумно, коректно и трезво.
Ти си от тези където обичат да плюят по другите и когато им се върне започват да реват и оправдават, че другите са злобни.
Радвам се, че си ми запомнил ника и ме споменаваш пръскайки се от злоба.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 21 юни 2015 22:54

1982 написа:
yavorescu написа: Защо държавата в лицето на БФС го е допуснала -- ами защото това е ЦСКА и винаги е минавал между капките. Именно заради това управляващите са харчили като ненормални, защото знаят, че никога няма последствия.

Айде, стига евтини лъжи, тея компромиси се правят за всички ..... ЦСКА дължи над 10 млн., Левски над 4 млн., Локо Сф над 1 млн., Ботев, когато фалираха 2010-а, дължаха на НАП над 2 млн ..... очевидно е, че клубовете масово не си плащат на НАП, кой повече, кой по-малко, и за всички са си затваряли очите.

Не е вярно, че очите се затварят за всички - през 2010 г. държавата в лицето на НАП бе тази, която поиска несъстоятелност на АД-то на Димитър Христолов.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Levskifan1914
Контакти:

Мнениеот Levskifan1914 » 21 юни 2015 22:56

Кви компромиси бе - 30 милиона натрупани дългове към държавата имате. Рейнджърс видя ли ги къде отидоха?
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2015 22:58

T&T написа:
1982 написа:
yavorescu написа: Защо държавата в лицето на БФС го е допуснала -- ами защото това е ЦСКА и винаги е минавал между капките. Именно заради това управляващите са харчили като ненормални, защото знаят, че никога няма последствия.

Айде, стига евтини лъжи, тея компромиси се правят за всички ..... ЦСКА дължи над 10 млн., Левски над 4 млн., Локо Сф над 1 млн., Ботев, когато фалираха 2010-а, дължаха на НАП над 2 млн ..... очевидно е, че клубовете масово не си плащат на НАП, кой повече, кой по-малко, и за всички са си затваряли очите.

Не е вярно, че очите се затварят за всички - през 2010 г. държавата в лицето на НАП бе тази, която поиска несъстоятелност на АД-то на Димитър Христолов.

А как е допуснала натрупването, ако не със затваряне на очи?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 21 юни 2015 23:05

Levskifan1914 написа:Кви компромиси бе - 30 милиона натрупани дългове към държавата имате. Рейнджърс видя ли ги къде отидоха?

Този пък друг луд! 30 млн към държавата? Добре си, ама ш`са оправиш :lol:
Въобще, кой каквото чул или прочел...юруш в темата за ЦСКА! :)
Дали е вярно `би ма`а му, какво ти пука, важното е да сме в джаза :lol:
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Върни се в “ЦСКА”