Нека наддаването започне сега ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Re: Нека наддаването започне сега ...

Мнениеот viking22 » 20 юни 2015 19:52

dozz12 написа:
viking22 написа:
Графът написа:оф , а ти и основно май нямаш...?

защо?

Защото са те изключили преди да завършиш втори клас, за да не харчат държавни пари, защото са видели, че си изключително ощетен от съдбата. Шанс.

Щяха такива като теб ги млатех яко още тогава.Но за твоя жалост имам и средно и то доста отдавна имам и три деца .А такива като теб ако постигнат това което аз във (днешно време). Малко ще размислят как се говори кои какъв е.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 20 юни 2015 19:53

warhead написа:
dozz12 написа:Мислих си да напиша тема но размислих.
Тема за какво? За отбор от 4-та дивизия в България. Няма начин. Ще пиша тук във вече започната такава. Бюджет на ЦСКА ( прочетох в други сайтове не тук ) щял да бъде 6 000 000 лв на сезон. Ако е толкова, това са много пари. Три години по шест милиона. Това прави 18М. Без възвращаемост. Какъв финансов ферплей, какви пет лева. ОК да кажем има ферплей. Това са 18М в кофата. Ако се бяха дали тези 18М и с тях се бяха погасили 10М към НАП и някой други наложителни задължения ЦСКА можеше да си съществува, да играе в ЕВРОПА да взима пари от ТВ права за България и ЕКТ, да продава играчи. Да ама не. Сега ще се хвърлят ЕВЕНТУАЛНО за 3 години 18М лева и ще видим какво ще стане. 18М който няма как да се възвърнат за тези 3 години.

Има още един въпрос. Какво ще стане с истинското ЦСКА. Онова което ще фалира. То ще изчезне ли? Фалира и край? Ако е така значи ЦСКА изчезва. Това ще е краят. Новият ЦСКА ще е основан през 2015 г и ще е нула на нула. Знам, че всички цесекари ще си мислят друго но фактите са факти. Има вариант истинското ЦСКА да отиде да играе във В група. Е тогава ще гледаме цирк. ТОва което гледахме тези няколко години ще е нищо пред цирка който ще се заформи и ако онзи дебелият викаше смешно по телевизията "АЗ СЪМ ЦСКА, АЗ СЪМ ЦСКА" то скоро това ще стане най-популярният слоган в България.

НЯМА, НЯМА ВЕЧЕ ЦСКА, ИМА САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ

САМО ЛЕВСКИ

По тая логика няма ,Ботев ,Локо Пд ,Берое ,Левски който е от 1914 (само не ми казвай че Батков тогава е създал АД-о ,че доста добре изглежда за годините си значи!)няма Фиорентина ,Глазгоу,Наполи и т.н.! ;)

А по твоята логика има само и единствено ЦСКА София 2015
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

dozz12

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 19:54

warhead написа:

По тая логика няма ,Ботев ,Локо Пд ,Берое ,Левски който е от 1914 (само не ми казвай че Батков тогава е създал АД-о ,че доста добре изглежда за годините си значи!)няма Фиорентина ,Глазгоу,Наполи и т.н.! ;)

Логиката с Левски и различните имена я няма. Един отбор много имена. И ЦДНА бяха така от 1948 до 2015 когато фалира и изчезна.
Логиката с Фиорентина ,Глазгоу,Наполи защото те за разлика от фалиралият ЦСКА бяха върнати в долни групи но си плащат дълговете. А като гледам вие не искате да ги плащате. Искате само на чисто. Е чистото е наистина на чисто. НЕ ме занимавайте повече. Аз аматьорски футбол не коментирам. Там логика няма.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 20 юни 2015 19:56

dozz12 написа:
dafquezz написа: Ние може да си ляляме колкото искаме, но УЕФА решава 1948 или 2015, пък ти си проверявай в уикипедия по 16 пъти на ден ако искаш :lol:

Добре де, ако УЕФА напишат 2015 какво правим с титлите? Фира?

Което от двете кажат - това е. Ако кажат 2015, кyрец за нас и това е.

Потребителски аватар
ivojel

Мнениеот ivojel » 20 юни 2015 19:57

samocska1 написа:Какво се радват другите не мога да ги разбера,сега ще им фалира цялата а група,като се оттегли едната от двете най-големи публики в България.Ако иска лудогорец 100 пъти поред да стане шампион,нема и да разбера,

Ми то Лудогорец с вас и без вас си е шампион! :)

dozz12

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 19:57

viking22 написа:
Щяха такива като теб ги млатех яко още тогава.Но за твоя жалост имам и средно и то доста отдавна имам и три деца .А такива като теб ако постигнат това което аз във (днешно време). Малко ще размислят как се говори кои какъв е.

Извинявай. Не знаех, че си постигнал много. Не трябваше да те обиждам, защото не знам кой стои от другата страна. Дано не ми се сърдиш.

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 20 юни 2015 19:57

1palq4o1 написа:
viking22 написа:
1palq4o1 написа:
dreben23 написа:Кога ще се извини някой? :) Достойнство? Чест? Ще ги видя ли някога у вас? :) Или само можем да щракаме по клавиатурите и да обвиняваме, че другите ги нямат? Не виждам нито една статия или коментар с изивинение към ЦСКА! Кога?

Какви достойнства имате? Покажете ги да ги видим и ние! :)

Не знам защо да ти се извинявам лично на теб, но ми изглеждаш от разумните фенове и затова ще си призная, че ми е малко тъпо за теб и приятелите ми от сектор "Г", но съм мнооооого доволен от случващото се заради разни неграмотни викинзи и подобията им!

Подкрепяйте си отбора и е окръжните групи и никой няма да може и копче да ви каже

Ако кажеш защо и ще те почерпя-ма мога да сетя -защото когато се пише и малко истина никой не отговаря на тях.Ма вие си знаете като се стовари върху вас ще ми се извиниш.

Какво да ти кажа-казвах ти няколко пъти, че пишеш глупости, но ти не спираш да го правиш!
И пак не разбирам въпроса ти-какво да ти кажа и за коя истина пишеш-твоята, или коя?
А иначе може и върху нас да се стовари същото още в сряда

Браво сети се.

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 20 юни 2015 20:08

dozz12 написа:
viking22 написа:

Извинявай. Не знаех, че си постигнал много. Не трябваше да те обиждам, защото не знам кой стои от другата страна. Дано не ми се сърдиш.

Благодаря че се извиняваш.Не че съм постигнал много -Но за мен си е така 3 прекрасни деца и българчета във тая препалнила се Държава със мангали.Просто казано мечтите ми бяха такива си ги постигнах.Пък парите малко различно днес имаш утре не.Всеки както го разбира.

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 20 юни 2015 20:11

Радвам се, че почвате както Пирин и други отбори. Така трябва, който не плаща в окръжна група. Имате някаква, чест трябваше още Лупи и Митал да си отидете в окръжна група. Сега наши дебелак има шанс да играем в Европа, но не ми се вярва. Трябваше да приемате да правим заедно стадион, но всеки си знае. Може някои заблудени цесекари да се върнат при нас, както техните деди са били слависти.

dozz12

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 20:16

1913SS написа:Радвам се, че почвате както Пирин и други отбори. Така трябва, който не плаща в окръжна група. Имате някаква, чест трябваше още Лупи и Митал да си отидете в окръжна група. Сега наши дебелак има шанс да играем в Европа, но не ми се вярва. Трябваше да приемате да правим заедно стадион, но всеки си знае. Може някои заблудени цесекари да се върнат при нас, както техните деди са били слависти.

А може и КЕШ да вземете. Знае ли човек.

Върни се в “ЦСКА”