Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Време за реакция и от другите фенове на ЦСКА

Мнениеот Red joker » 18 юни 2015 11:06

Тик-Так1892 написа:
BRF написа:
mirodes написа:
alchemist написа:
ceBep написа:Ботев бил Рейнджърс. Скрий се alchemist.

Фалита не е страшен, но си има цена. Ботев си я плати. Нека и ЦСКА да я плати и всички спорове и припознавания ще са безсмислени.

Какви спорове?Единствено от БФС зависи дали ще одобри преименуването на Литекс в ЦСКА.Ако го разреши всичко приключва дотам.Ако не го разреши също всичко приключва.Защо си мислите,че като пишете против ЦСКА някой ще се съобрази с вашето мнение?Честно казано точно пък от ботевистите не очаквах такова нещо.Но пък човешката наглост няма граници.

По принцип най-нагли са беройци!Там покрай Банев,те си фалираха старото дружество и направиха ново и си останаха в А група!Разбира се получиха подкрепа от всички ФЕНОВЕ,защото беше хубаво да си има Берое,а не заради някакъв надут глупак да ги затрият!ВСЕ ПАК СМЕ ФЕНОВЕ НА ФУТБОЛА!

Ами,да.Защо не ни позволиха и на нас да го направим,убеден съм,че ако геренци имат нужда ще сменят правилниците на момента.Относно това,което наблюдавам в изказванията искам да ви кажа,че такава злоба и глупост има само тук в България.Следейки ултра културата в Полша имам приятели поляци,предимно фенове на Висла и имам впечатление... е такова нещо няма.Никой в Полша не е възразил срещу това изпадналият в тежко финансово състояние Лех Познан да бъде спасен.Сега ми избяга името на клуба,но собствениците му променят името на акционерното дружество и взимат марката ЛЕХ.ЦСКА е марката,а не фирмата.ЦСКА са там където са привържениците му.Били сме изоставили клуба си,вие окей ли сте,бе мерзавци?Много морални станахте всички изведнъж,преди известно време ни разправяхте,че ако фалираме и направиме ново дружетво,пак нямало да бъдем ЦСКА?А вие кои сте,бе келеши?Дружеството променяно 100-пъти,безсрамници.
Преди 8 дни Бургас 2010 стана Нефтохимик.

Абсолютно те подкрепям-ЦСКА НЕ Е НЯКАКАКВО СИ ДРУЖЕСТВО :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 18 юни 2015 11:06

W84me написа:Опс...
Изображение

Много точно. Ще имаме пълен стадион и история. 8-)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 18 юни 2015 11:07

Да попитам пак:

Припознавате новият отбор на господата Ганчев и Божков или припознавате самите господа ? Ако примерно Г.Ганчев каже - зарязвам БГ футболът и Литекс, а в същото време някой неизвестен за вас, примерно аз, обявя създавам нов ЦСКА, взимам лиценза на зарязаният Литекс и т.н ..... ще припознаете ли този отбор?
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 юни 2015 11:10

Темата е пусната ,за да могат някои да продължат да си чешат крастата,други пък да си изливат злобата и завистта-нема лошо човек да се разтоварва чат-пат от негативната енергия :idea: :!:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 юни 2015 11:11

alchemist написа:Да попитам пак:

Припознавате новият отбор на господата Ганчев и Божков или припознавате самите господа ? Ако примерно Г.Ганчев каже - зарязвам БГ футболът и Литекс, а в същото време някой неизвестен за вас, примерно аз, обявя създавам нов ЦСКА, взимам лиценза на зарязаният Литекс и т.н ..... ще припознаете ли този отбор?

Продължавай да питаш,виждам че си много любознателен :mrgreen:

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 18 юни 2015 11:15

Са, пичуи, пиеници- истината е мноо простичка. 95 процента от "червените" фенчурля ще припознаят хибрида "Литекс-ЦСКА", само и единствено защото погрешно си мислят, че този хибрид тутак си ще почне да печели титли-митли, купи-мупи, и ще наложи хегемония-мегемония...когато обаче това не се случи, а то НЯМА да се случи, пореди простата причина че в момента и Черепа и особено Джуджи са далеч от най-силните си бизнес години, особено пък като влияние и лоби сред сега управляващите, доста от червените фенове ще се върнат при оригиналния ЦСКА, особено ако той догодина по това време вече е в Б група и на прага на А група ;) . Отделно че българина е доказал че не може да работи в екип, въпрос на време е черепа и микре да се хванат гуша за гуша- той микрето си е стиснат пич и то много...даже мен ако питате, и двамата не по собствено желание правят тоя проект, разбирате ме какво сакам да ви кажа нали?...същата работа като ТИТАН-четата които 2008 година бяха буквално назначени от държавата да спасят ЦСКА тогава от В група, а на тях въобще не им се занимаваше.Съответно знаем по каква система действаха 5 години.А Божков си е любител на хазарта и черното тото, сещате ли се :lol: Само не разбирам наивността на червените фенове- ЦСКА не можа да наложи хагемония по времето когато Черепа наистина беше най-силния човек в държавата и имаше яко лоби сред тогава управляващите, та кое ги кара да си мислят че сега ще се случи това, като имаш насреща си придворния олигарх на Винето-Домус Ага :lol:
Последна промяна от Демба Ба на 18 юни 2015 11:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 18 юни 2015 11:16

Red joker написа:

А ти ще отговориш ли на въпроса, че е много интересен и ми е чудно какъв отговор ще получи човека?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 18 юни 2015 11:18

Red joker написа:

Благодаря за отговора ти ! Много си оригинален !
Успех!
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

cska23

Мнениеот cska23 » 18 юни 2015 11:18

Основната причина феновете на ЦСКА да "припознаеме" дружеството на Ганчев и Черепа е, че сегашните "благодетели" стояха и гледаха как си губиме лиценза и играчите цял месец, и не излязоха да кажат - така и така ще направиме. Чак сега, когато излезе възможност да загубят всичко, взеха да прокарват старите мантри с българските играчи, самофинансирането и прочее ...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 юни 2015 11:18

На много хора ни се иска да няма прекръстване, но кой ни пита :?: :| Това не е сливане, нито вливане, нито обединение. Това е смяна на името на Литекс и адресната регистрация в София! Съдбата на клуба не е в ръцете на феновете, че да решат кое е най-доброто... лично аз без да обременявам никой с моето мнение е че не желая прекръстване на Литекс в ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”