При нов ЦСКА на коя страна ще сте

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Писна ми да чакам . Защо няма нищо офиц.

Мнениеот soilwork » 15 юни 2015 13:46

Балкански Орел написа:бат Вийенци днеска говори едно, утре прави друго.
:) :)

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 юни 2015 13:47

raikonen22 написа:Не съществува проблем Литекс да си смени името и да стане ЦСКА 23 или нещо от сорта. Но новият отбор няма да може да играе в Европа, защото Литекс е заявен и за съжаление ще загубим квотата, т.е тази година България ще играе с 3 отбора в евротурнирите.

Хипотетично Батков продава Левски на Божков, та Левски на мига става ЦСКА ли? Изображение
Наистина десет дена се начетох на тонове простотия от българския фен на футбола.

Литекс пък разбрах, че ще купи Барселона, ще се преместят да играят в Ловеч, те за това сега сменят тревното покритие, тъй като Меси, Неймар и компания им трябва хубав терен за да могат да бродират по него.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 юни 2015 13:48

Лечков каза онзи ден че нямало да има Изпълком :roll:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 15 юни 2015 13:52

Един леко страничен въпрос. Доколкото разбирам, Дучето е зад Божков, а сектор Г зад настоящия клуб. Ако има два клуба и двата ли ще ползват Българска армия, и в кой сектор ще седи агитката на Дучето?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 юни 2015 13:54

soilwork написа:Лечков каза онзи ден че нямало да има Изпълком :roll:

Изпълком трябва да има за да може да се определи формата на първенство и нищо повече.
В минали години ако са минавали между капките, то сега няма, как да пуснат по терлици Локо и ЦСКА да участват, тъй като се даде прекалено голяма гласност на проблема.
НАП едва ли ще си плюят на принципите и да го играят на тука има, тука няма, защото следващия път всеки ще ги атакува по същия начин да разсрочват задължения до безкрай и то след, като са минали абсолютно всички срокове за същото.

Днес Литекс играят контрола на "Царско село" и червените фенове може да отидат и да поскандират за тях :mrgreen:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
tomatomov197
Контакти:

Мнениеот tomatomov197 » 15 юни 2015 13:56

джони написа:

Специалистът по спортно право Георги Градев обяви, че от УЕФА категорично са забранили преструктурирането на Литекс в ЦСКА.

Според адвоката, от БФС се държат крайно некоректно с феновете на „червените", тъй като в централата отдавна били наясно с това.

„За съжаление, БФС не са коректни с хилядите привърженици на ЦСКА и не им казват истината, а ги държат в напрежение."

„Преди малко говорих с отговорен фактор в УЕФА и той ми каза, че вече са изпратили отговор по имейл до БФС относно преструктурирането на Литекс в ЦСКА. Отговорът от УЕФА е НЕ! За УЕФА това е нарушение на техния устав", обяви Градев на своя профил в социалните мрежи.

„Литекс също са направили запитване по имейл след БФС, като тях УЕФА е препратила към отговора до БФС."

„Боби Михайлов е казал на някои журналисти в Малта, че УЕФА не дава, но е помолил да не се пише. Значи знае поне от миналия четвъртък. Защо е тази некоректност спрямо хората, които се вълнуват от съдбата на любимия си клуб? Бъдете коректни с тях и винаги казвайте истината"

П.П. Сега Дучето и някой си адвокат Славов ми изглеждат още по-смешни и жалки с изявите си в събота по мой адрес", завърши юристът.

Напомняме, Градев бе атакуват от Димитър Ангелов и човек от „ЦСКА Завинаги" заради свое интервю, което даде пред Тopsport.bg по темата наскоро.

ето официално

И къде видя нещо официално в тази глупост ? „Боби Михайлов е казал на някои журналисти в Малта, че УЕФА не дава, но е помолил да не се пише.
Тук ли ? Ха-ха-ха .

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 15 юни 2015 13:56

джони написа:

Специалистът по спортно право Георги Градев обяви, че от УЕФА категорично са забранили преструктурирането на Литекс в ЦСКА.

Според адвоката, от БФС се държат крайно некоректно с феновете на „червените", тъй като в централата отдавна били наясно с това.

„За съжаление, БФС не са коректни с хилядите привърженици на ЦСКА и не им казват истината, а ги държат в напрежение."

„Преди малко говорих с отговорен фактор в УЕФА и той ми каза, че вече са изпратили отговор по имейл до БФС относно преструктурирането на Литекс в ЦСКА. Отговорът от УЕФА е НЕ! За УЕФА това е нарушение на техния устав", обяви Градев на своя профил в социалните мрежи.

„Литекс също са направили запитване по имейл след БФС, като тях УЕФА е препратила към отговора до БФС."

„Боби Михайлов е казал на някои журналисти в Малта, че УЕФА не дава, но е помолил да не се пише. Значи знае поне от миналия четвъртък. Защо е тази некоректност спрямо хората, които се вълнуват от съдбата на любимия си клуб? Бъдете коректни с тях и винаги казвайте истината"

П.П. Сега Дучето и някой си адвокат Славов ми изглеждат още по-смешни и жалки с изявите си в събота по мой адрес", завърши юристът.

Напомняме, Градев бе атакуват от Димитър Ангелов и човек от „ЦСКА Завинаги" заради свое интервю, което даде пред Тopsport.bg по темата наскоро.

ето официално

Ахахахах, по - голяма глупост не бях чел :mrgreen: :lol: ! УЕФА не може да забрани на едно частно дружество да се пресртукторира! УЕФА не са орган на изпълнителната власт! Същото важи и за БФС! Ако Гришата иска да преструкторира Литекс в ЦСКА, то никой копче не може да му каже! Единствено трябва да се допита до УЕФА за лиценза за ЕКТ, защото той е на Литекс! Спрете да си измисляте закони и етични норми!

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 15 юни 2015 13:57

какъв е проблема - Литекс се преименува на ЦСКА и продължава да си играе в Ловеч
дават базите на ЦСКА и собствениците си строят каквото си искат всъщност нали това им е целта

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 юни 2015 13:58

DrAvalanche написа:Един леко страничен въпрос. Доколкото разбирам, Дучето е зад Божков, а сектор Г зад настоящия клуб. Ако има два клуба и двата ли ще ползват Българска армия, и в кой сектор ще седи агитката на Дучето?

Не знам от къде ти станаха ясни тези неща!

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 15 юни 2015 13:58

Разсъждавате твърде фенски, а забравяте, че според закона това са обикновени акционерни дружества и могат да сменят името и месторегистрацията си, когато решат. Факт е, че като позволят сега, ще стане пълна каша от догодина, когато и други отбори се насочат към врътките.

Върни се в “ЦСКА”