Галин Иванов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Venko123
Контакти:

Re: Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА!

Мнениеот Venko123 » 24 мар 2015 21:37

Венци Христов между другото преди да отиде в Берое блестеше в Несебър при Гочето Василев и в Монтана...А после за него искаха 200-300 хилки от Берое...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 мар 2015 21:38

Бърклячев е с препоръка от Вили Димитров.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 мар 2015 21:39

Logical person написа:
Red Warrior написа:
Logical person написа:
Red Warrior написа:Пич не се излагай. Супусепа, Бъркляча не играл 6 месеца , Николич и той - къде бяха показали качества та ги взехме. :lol:

Е как. Супусепа идва от холандската първа дивизия с доста мачове там. Бъркляча е бил и в Удинезе и в ШЛ е играл. Николич е по-спорен , но в Стяуа минава за голяма надежда. На хартия са богове за "А" група.

Въпроса е къде ги гледахме, при положение, че някои от тях не са играли футбол 6 месеца? Докато съм сигурен, че българските момчета, които посочи са играли преди да ги вземат.

В Ютуб са ги гледали :lol: Това се знае. В най-добрия случай има препоръка от общ познат. Въпреки това повечето футболисти не са лоши, е не всички стават за Бг или за ЦСКА.

Както казват във филмите за съдебни процеси - нямам повече въпроси. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 мар 2015 21:41

Venko123 написа:Венци Христов между другото преди да отиде в Берое блестеше в Несебър при Гочето Василев и в Монтана...А после за него искаха 200-300 хилки от Берое...

А бе мен все още си ме е яд за Карата. Момчето остана в най-тежкият момент за ЦСКА, когато всички си биха камшика, а заради фамозният Платини изтърка пейката и накрая си тръгна. Изпуснахме най-талантливият млад футболист в "А" група. :x
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 мар 2015 21:44

Лятото ще го върнат. Поне така мисля.
Нека първо видим къде ще играем обаче...В "А" група, или в "А" окръжна...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 мар 2015 21:54

Red Warrior написа:
Venko123 написа:Венци Христов между другото преди да отиде в Берое блестеше в Несебър при Гочето Василев и в Монтана...А после за него искаха 200-300 хилки от Берое...

А бе мен все още си ме е яд за Карата. Момчето остана в най-тежкият момент за ЦСКА, когато всички си биха камшика, а заради фамозният Платини изтърка пейката и накрая си тръгна. Изпуснахме най-талантливият млад футболист в "А" група. :x

Айде, айде. Вечната надежда съм съгласен - то голямо чакане му изчакахме да покаже класа и постоянство, ама най-талантливия млад футболист е прекалено, та той дори не е първа младост. :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 мар 2015 22:02

Карата е лика-прилика с Дърводелев :idea:

@ Галин и Владо ще налагат младите армейци, ако им се даде голям картбланш :idea: :geek:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 мар 2015 22:06

https://www.youtube.com/watch?v=3ivhk03-NKY - ето го отбора на Галин.
Гледал съм на живо на Царско Село 2-3 мача на набора, който водеше. Галин ги учеше да играят с пасове по земя, с по едно докосване, движат се доста и без топка...Аз лично съм оптимист.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 25 мар 2015 10:33

Загледах първите 5 минути - 4-5 двойни, контрол над владеенето на топката, движение без топка в помощ на съотборника... А дано придобием подобен стил...
Гледах снимка на разговор на Г. Иванов с Маркиньос. Дано му влее малко тактически разум в празната кратуна, ако не - да му връчи поста на централен наблюдател от трибуната, че в последните мачове изпълняваше същото, но на терена.
В мача с Лудогорец, при положение че бразилците и централните нападатели са плачевни, бих рискувал с Неманя - плеймейкър и Ив. Стоянов(ако е кондиционно наред) - на върха на атаката (успешен прийом от времето на Л. Пенев), с ротация Т. Силва/Платини. Само ако добавим малко бързина напред и изясним, къде и как да се търси топката в празните пространства пред вратата, имаме шанс да ги изненадаме, да сменяме ритъма и да ги държим малко по-далече от нашата врата, като се предполага, че ще владеят и атакуват по-често от нас.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 мар 2015 09:50

11_best написа:Загледах първите 5 минути - 4-5 двойни, контрол над владеенето на топката, движение без топка в помощ на съотборника... А дано придобием подобен стил...
Гледах снимка на разговор на Г. Иванов с Маркиньос. Дано му влее малко тактически разум в празната кратуна, ако не - да му връчи поста на централен наблюдател от трибуната, че в последните мачове изпълняваше същото, но на терена.
В мача с Лудогорец, при положение че бразилците и централните нападатели са плачевни, бих рискувал с Неманя - плеймейкър и Ив. Стоянов(ако е кондиционно наред) - на върха на атаката (успешен прийом от времето на Л. Пенев), с ротация Т. Силва/Платини. Само ако добавим малко бързина напред и изясним, къде и как да се търси топката в празните пространства пред вратата, имаме шанс да ги изненадаме, да сменяме ритъма и да ги държим малко по-далече от нашата врата, като се предполага, че ще владеят и атакуват по-често от нас.

Акъл може да влее на некое младо момче,но не и на тоя антифутболист Маркиньос :x Иначе за Неманя може и да стане,но Ив.Стоянов,твърдо не,Жоаким си е много добър,просто ни куца средната линия и нема кой да му я подава,а и при тая всеобща криза,не може друго да се очаква ;) !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”