Безпристрастен БГ футбол

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Безпристрастен БГ футбол

Мнениеот Red joker » 06 ное 2014 16:05

BRF написа:Не виждам смисъл повече да се чекне тоя въпрос.Комбинацията между ден и час за този мач е кофти.На мен лично ще ми се отрази,едно че няма да мога да отида на стадиона(ако беше събота),а в 17.45 ще ми е трудно да съм стигнал до вкъщи от работа през училището и градината на децата.В крайна сметка УЖ футбола бил за хората,а аз съм един от малкото останали футболни фенове ходещи по стадионите.

Свалям ти шапка-от Бургас си ,но като гледам не изпускаш мач,независимо къде е :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 ное 2014 16:38

Стефанов за какъв комунизъм ми говориш,аз ти обяснявам че от Левски и Лудогорец си сменят както си искат програмата и БФС няма нищо против,ето какво решиха от СТК към БФС на същото заседание на което отказаха на ЦСКА ....По искане на Нова Броудкастинг груп и „Футбол Про Медиа"срещата от ХVІІ-ти кръг „А" ФГ - между отборите на ПФК „Левски" и ПФК „Литекс" Лч, ще се играе на 29.11/събота/2014от 16.00 часа,вместо на 30.11/неделя/ от 15.45 часа, излъчва се по Нова ТВ.

- По искане на Нова Броудкастинг груп и „Футбол Про Медиа"срещата от ХVІІ-ти кръг „А" ФГ - между отборите на ПФК „Лудогорец" и ПФК „Локомотив" Сф, ще се играе на 30.11/неделя/ от 15.30часа вместо на 29.11/събота/2014от 16.30часа,излъчва се по Диема.
......И това се прави защото всички се страхуват че Левски може да отпадне за купата от Монтана.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 ное 2014 17:14

Red joker написа:
BRF написа:Не виждам смисъл повече да се чекне тоя въпрос.Комбинацията между ден и час за този мач е кофти.На мен лично ще ми се отрази,едно че няма да мога да отида на стадиона(ако беше събота),а в 17.45 ще ми е трудно да съм стигнал до вкъщи от работа през училището и градината на децата.В крайна сметка УЖ футбола бил за хората,а аз съм един от малкото останали футболни фенове ходещи по стадионите.

Свалям ти шапка-от Бургас си ,но като гледам не изпускаш мач,независимо къде е :!:

:oops: Старая се!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 06 ное 2014 17:56

Кашчей е хубаво да мине през темата и да обясни, как имало Биг Брадър и телевизията нямало да си вкарат автогол

Към днешна дата от ЦСКА е получена нова молба с желание мачът да се играе в по-късен час в петък, като от Борисовата градина са посочили 18.30 часа. От телевизията обаче са заявили, че имат възможност да излъчат мача в 19.30 ч.

Споделих го и в тази тема, първото искане на ЦСКА не беше на място, трябваше да искат смяна на часа и съм сигурен, че мача ще бъде преместен.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 06 ное 2014 19:01

Червените фенове, айде стига минавахте с довода, че часът бил неудобен за феновете да отидат на мача. Независимо дали мачът се играе в петък или събота, на стадиона няма да има повече от 6-8 хиляди души. Отборът ви е първи с убедителна преднина, победихте за пореден път Левски, обстановката е добра в клуба и пак не можете да се съберете 6 хиляди на стадиона. То пък един стадион, дето не се знае дали няма скоро време да рухне от само себе си. Съборетина, недокосвана с години. Барем една боя да му бяхте сложили, седалките да подмените, вместо всяка година да носите по 26 чужденци от всички краища на Земята.
Тъй че спрете фалшивия плач, а си оправете бакиите и заприличайте на нормален футболен клуб, а не на психодиспансер!
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 06 ное 2014 19:41

il4o_iliew написа:Червените фенове, айде стига минавахте с довода, че часът бил неудобен за феновете да отидат на мача. Независимо дали мачът се играе в петък или събота, на стадиона няма да има повече от 6-8 хиляди души. Отборът ви е първи с убедителна преднина, победихте за пореден път Левски, обстановката е добра в клуба и пак не можете да се съберете 6 хиляди на стадиона. То пък един стадион, дето не се знае дали няма скоро време да рухне от само себе си. Съборетина, недокосвана с години. Барем една боя да му бяхте сложили, седалките да подмените, вместо всяка година да носите по 26 чужденци от всички краища на Земята.
Тъй че спрете фалшивия плач, а си оправете бакиите и заприличайте на нормален футболен клуб, а не на психодиспансер!

Жалък си в опитите си да се правиш на интересен, за да дразниш феновете на ЦСКА. Когато държавата ти е подарила стадиона, когато ти дава безвъзмездно пари да си го ремонтираш и да си вдигаш нови трибуни, когато общината ти издържа ДЮШ и т.н. (каквито екстри се сетиш), тогава е лесно да даваш съвети от камбанарията, нали?
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 06 ное 2014 19:52

Не мислиш ли, че отборът ти ще се оправи, ако започнете да си гледате във вашата паничка, а не в тази на другите. Вие сами се докарахте до това си състояние. Не искам да дразня никого, защото това, което съм написал е самата истина. Осъзнайте я най-сетне и потърсете причините вътре в клуба си, а не в държавата и в другите ни отбори. Прост съвет.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 06 ное 2014 19:56

il4o_iliew написа:Червените фенове, айде стига минавахте с довода, че часът бил неудобен за феновете да отидат на мача. Независимо дали мачът се играе в петък или събота, на стадиона няма да има повече от 6-8 хиляди души. Отборът ви е първи с убедителна преднина, победихте за пореден път Левски, обстановката е добра в клуба и пак не можете да се съберете 6 хиляди на стадиона. То пък един стадион, дето не се знае дали няма скоро време да рухне от само себе си. Съборетина, недокосвана с години. Барем една боя да му бяхте сложили, седалките да подмените, вместо всяка година да носите по 26 чужденци от всички краища на Земята.

Кога за последно беше на стадиона? Ще има минимум 10 хил.
Последна промяна от cska-632 на 06 ное 2014 19:57, променено общо 1 път.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 06 ное 2014 19:57

il4o_iliew написа:Не мислиш ли, че отборът ти ще се оправи, ако започнете да си гледате във вашата паничка, а не в тази на другите. Вие сами се докарахте до това си състояние. Не искам да дразня никого, защото това, което съм написал е самата истина. Осъзнайте я най-сетне и потърсете причините вътре в клуба си, а не в държавата и в другите ни отбори. Прост съвет.

Противоречиш си! Защо гледаш в нашата паничка, а после раздаваш съвети да не гледаме във вашата ;)
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2014 20:29

inivanov написа:
il4o_iliew написа:Не мислиш ли, че отборът ти ще се оправи, ако започнете да си гледате във вашата паничка, а не в тази на другите. Вие сами се докарахте до това си състояние. Не искам да дразня никого, защото това, което съм написал е самата истина. Осъзнайте я най-сетне и потърсете причините вътре в клуба си, а не в държавата и в другите ни отбори. Прост съвет.

Противоречиш си! Защо гледаш в нашата паничка, а после раздаваш съвети да не гледаме във вашата ;)

Защото първо вие погледнахте в неговата.
Всъщност вие редовно гледате в чуждата паница, с надеждата, че безнаказано ще отмъкнете мръвката от нея. 40 години такъв живот на друго няма как да ви научат!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”