VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА
Денят дойде!Предусещам победа!Който може,във Варнааааааааа!
Тегав мач на терен , който не предполага да се играе футбол . Дано да победим . Шампионски амбиции се защитават в мачове като тоя и с Берое и Ботев . Ония не ги слагам в списъка . Те са ни вързани в кърпа 

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Хайде ! След малко тръгваме към Варна ! Всички на "Тича" !
Лек път на момчета! Аз ще съм пред малкия екран със снежанка и узо!
Нямам пари за път до Варна
Дано победим и тръгнем към 32 титла по уверено!

- Red Warrior
- Контакти:
С тези не си спомням някога да се е играл футбол на техен терен. Картофената нива ще е комбинирана с чобанско ритане за разкош.
Така поне е сигурно, че ще има много фалове и нищо чудно да бием с някой пряк свободен удар на Карачаначето. Време е 6 годишната суша да спре.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- we are the champions
- Контакти:
0-0 или 0-1 надявам се да е второто.
ЦСКА: 33.Якуб Дивиш, 77.Тончи Кукоч, 3.Александър Тунчев, 14.Валентин Илиев, 21.Венцислав Василев, 70.Жоан Фелипе Рибейро, 28.Маркиньос, 4.Стивън Сънди, 11.Неманя Милисавлиевич, 7.Тони Силва, 17.Серджиу Буш
Резерви: 99.Стоян Колев, 31.Кристиан Супусепа, 34.Денис Причиненко, 22.Еденилсон Бергонси, 71.Антон Карачанаков, 20.Луис Сoарес, 13.Орелиен Жоаким
- Red Warrior
- Контакти:
Според мен трябваше Карата да почне титуляр, тъй като сигурно ще има много фалове пред тяхното поле. Може би Стойчо иска да направи ротация, пък и Карата игра за младежите.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Love in blue
- Контакти:
Old_death написа:Тегав мач на терен , който не предполага да се играе футбол . Дано да победим . Шампионски амбиции се защитават в мачове като тоя и с Берое и Ботев . Ония не ги слагам в списъка . Те са ни вързани в кърпа
на тия само мъдете им са вързани в кърпа!! За тях бой, бой и само бой!!

Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
В защита изглеждаме масивно. Хубавото е, че Жоан Фелипе изглежда все по-уверен в играта си, той и Буш са може би най-опасните ни играчи в атака. Единственото нестабилно звено ми изглежда зоната на Сънди. Ако двамата с Маркиньос играят на прилично ниво днес (в смисъл такъв да няма много брак в играта им), победата е наша!