ЦСКА като Барселона. Без трансфери.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЦСКА като Барселона. Без трансфери.

Мнениеот W84me » 22 авг 2014 16:40

CSKA 78 написа:Пич, виж сега, разбирам че тази новина ти идва като мехлем за твоята левскарска душичка, но...

1.Все още няма влезнала в сила забрана! ЦСКА ще оспорват взетото решение от съда, който е постановил "червените" да изплатят 500 хил.евро, за двете привлечени от боклуците ментета!

2.Ако решението на съда остане в сила, ЦСКА може да намери тези пари и да ги плати, въпреки че са грешни пари, за две ментета общо изиграли 10 мача в ЦСКА!

С други думи, твърде рано е да се радваш! То и няма за какво да се радваш! ;)
Дори и да ни засегне забраната ЦСКА има достатъчно футболисти за 1 година и 4 месеца(дори по-малко, защото не се знае кога тази забрана ще влезе в сила,но е ясно кога изтича- на 01.01.2016г.).По-скоро трябва да се притесняваш за "Левски",сините вече бяха глобени с 200 хил.евро, а само в последните месеци привлякохте 12 нови плюс треньора.И само след няколко срещи се разделихте с треньора, и не знам колко футболисти! Като се има предвид ,че нямате никакви парични постъпления, а само разходи и разтрогналите, все пак са поискали поне част от сумата, която трябва да им платите за целият им престой по договор, мислиш ли че ще ви се размине нова глоба и изваждане от ЕКТ(ако преди това въобще се класирате за Европа)?! :shock: :mrgreen:

Изважданията от Европа не ги пиши в нашата графа, те са запазена марка за вашия отбор. Приходи има, 3 милиона от трансферите на Родригез и Вутов + 500 000 хиляди от юбилея, спи спокойно :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 авг 2014 16:41

Red Warrior написа:
petko.h.markov написа:Тя историята се повтаря.Първо те няколко години казваха,че плащат неговите бакии,сега той обратното.Като"свински
черва" са и двете двете страни.За мен са за разстрел,но играта им си продължава.Сега уж ще се съдят-ГЛУПОСТИ.

Недей са да сравняваш пернишките мутри с все пак бивш вице-премиер на България. Поне в интелектуално и културно отношение недей. Томов се сгромоляса 2008 г., след като Митал врътна кранчето, но като управление той гледаше ЦСКА да се развива и да не трупа дългове, за разлика от боклуците, които водеха ЦСКА към УМИШЛЕН фалит. Прокуратурата трябва да се сезира и за това между другото!

Нито ги сравнявам,нито ме интересуват.И след двете управления бяхме пред закриване.Дали го прави мутра или "интелектуалец"както ти го определяш,лично на мен ми е все едно.Важен е крайния резултат.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 авг 2014 16:42

CS -KA -KA написа:
Red Warrior написа:
W84me написа:
vaskonti написа:Всъщност е 1 година защото свободни агенти може да се взимат по всяко време. Забраната касае трансферния прозорец, а не календарен срок.

Всъщност си е година и половина, защото сега не можете да вземате никакви.

Всъщност си е една година, защото вече сме взели, който сме могли. ;)

всъщност и свободни агенти не могат да се вземат !

Всъщност може по всяко време на годината. Пак да повторя - санкцията касае трансферните прозорци, а не примерно от 22 август 2014 до 23 август 2015.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 авг 2014 16:47

W84me написа: Приходи има, 3 милиона от трансферите на Родригез и Вутов + 500 000 хиляди от юбилея, спи спокойно :mrgreen:

Парите за Родригез и Вутов сте ги похарчили още през февруари или март през тази година,иначе УЕФА нямаше да ви глоби! :shock: :lol: Трябва да разбереш, че в "Левски" пари няма и сте в очакване на Годо(Газпром)! :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 авг 2014 16:49

CSKA 78 написа:
W84me написа: Приходи има, 3 милиона от трансферите на Родригез и Вутов + 500 000 хиляди от юбилея, спи спокойно :mrgreen:

Парите за Родригез и Вутов сте ги похарчили още през февруари или март през тази година,иначе УЕФА нямаше да ви глоби! :shock: :lol: Трябва да разбереш, че в "Левски" пари няма и сте в очакване на Годо(Газпром)! :lol: :lol: :mrgreen:

ЦСКА 78... :idea: това е мит за привличането на Газпром :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 авг 2014 16:50

petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:
petko.h.markov написа:Тя историята се повтаря.Първо те няколко години казваха,че плащат неговите бакии,сега той обратното.Като"свински
черва" са и двете двете страни.За мен са за разстрел,но играта им си продължава.Сега уж ще се съдят-ГЛУПОСТИ.

Недей са да сравняваш пернишките мутри с все пак бивш вице-премиер на България. Поне в интелектуално и културно отношение недей. Томов се сгромоляса 2008 г., след като Митал врътна кранчето, но като управление той гледаше ЦСКА да се развива и да не трупа дългове, за разлика от боклуците, които водеха ЦСКА към УМИШЛЕН фалит. Прокуратурата трябва да се сезира и за това между другото!

Нито ги сравнявам,нито ме интересуват.И след двете управления бяхме пред закриване.Дали го прави мутра или "интелектуалец"както ти го определяш,лично на мен ми е все едно.Важен е крайния резултат.

Такива са реалностите. Томов има желание, но няма пари, а тези които имат пари - нямат желание. Ако имаш решение на този проблем казвай, защото другото е само мрънкане.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 авг 2014 16:57

Nuevo написа:Да Ви кажа, дори и да остане наказанието, поне за 1 година ще спрем с идиотските трансфери които правим в 70% от случаите. Тогава ще настъпи истинското оздравяване на отбора

Всъщност точно сега ще се разбере, дали изобщо има и ще има някакво реално оздравяване!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 авг 2014 16:59

Red Warrior написа:
petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:

Такива са реалностите. Томов има желание, но няма пари, а тези които имат пари - нямат желание. Ако имаш решение на този проблем казвай, защото другото е само мрънкане.

Ако те разбирам правилно предлагаш или да ръкопляскам като теб,или да си мълча.Когато човек се захваща с нещо той
поема някаква отговорност.На първата пресконференция той каза,че зад него са 53 крупни бизнесмени.Аз нямам и не
мога да поема такъв ангажимент.Не мрънкам-БЕСЕН СЪМ.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 авг 2014 17:07

petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:
petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:

Ако те разбирам правилно предлагаш или да ръкопляскам като теб,или да си мълча.Когато човек се захваща с нещо той
поема някаква отговорност.На първата пресконференция той каза,че зад него са 53 крупни бизнесмени.Аз нямам и не
мога да поема такъв ангажимент.Не мрънкам-БЕСЕН СЪМ.

Не искам от теб да ръкопляскаш, а да дадеш решение. Ако си мислиш, че на мен ми се ръкопляска - много се лъжеш. Добре - Томов е излъгал за 53-та бизнесмени за да спаси ЦСКА от спиране на спортна дейсност в последния момент. И? По-добре беше да бъдем закрити? И сега като няма кой да дойде, какво да направи Томов? Дай решение, защото само жените мрънкат когато нещо не им харесва, но без да дават решение на проблема. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 авг 2014 17:16

И каква разликата между теб и мен?Ти си мълчиш,аз мрънкам.Довечера мълчаливият протест по какво се различава
от моето мрънкане?Те решение някакво дават ли? Или просто казват-стига лъжи.Аз,дори и да имам решение,кой ще чуе
моя глас или предложение.Стига с тази изтъркана плоча-дай решение или замълчи!

Върни се в “ЦСКА”