VI кръг: ЦСКА - Марек 5:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: VI кръг: ЦСКА - Марек

Мнениеот Кировец » 22 авг 2014 22:39

RedeviL написа:Причиненко е украинец, преди това е играл за Севастопол. Нямам конкретни наблюдения за играта му. Иначе за Жоаким пак ще се повторя - изключително посредствен играч. Много лошо пласиране и мудно придвижване по терена! И трите положения днес му ги изработиха като по учебник, дето се вика... Първо му я центрираха по конец на главата и от три метра уцели точно вратаря. След това при пробива на Буш изостана на метър зад топката (на повторението след това се вижда много добре мудното му придвижване през цялата ситуация) и накрая онова положение сам срещу вратаря, отново фрапантен пропуск. Е кво повече да коментираме!?

Така ли, ми дай да пребием Карачанаков, че изтърва в стил Йовов и направи пропуска на века, а? Какво да коментираме повече?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 авг 2014 22:39

Гола на Марки ако ще и Кан да е няма го извади.. горе в скобата баш... ако опитва още хиляда пъти няма го повтори :idea: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 авг 2014 22:40

Teo написа:Гола на Марки ако ще и Кан да е няма го извади.. горе в скобата баш... ако опитва още хиляда пъти няма го повтори :idea: :lol:

Да отиде да пусне тото след тоя удар :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 авг 2014 22:40

Кировец написа:
RedeviL написа:Причиненко е украинец, преди това е играл за Севастопол. Нямам конкретни наблюдения за играта му. Иначе за Жоаким пак ще се повторя - изключително посредствен играч. Много лошо пласиране и мудно придвижване по терена! И трите положения днес му ги изработиха като по учебник, дето се вика... Първо му я центрираха по конец на главата и от три метра уцели точно вратаря. След това при пробива на Буш изостана на метър зад топката (на повторението след това се вижда много добре мудното му придвижване през цялата ситуация) и накрая онова положение сам срещу вратаря, отново фрапантен пропуск. Е кво повече да коментираме!?

Така ли, ми дай да пребием Карачанаков, че изтърва в стил Йовов и направи пропуска на века, а? Какво да коментираме повече?

Карачанаков преди това вкара брилянтен гол от пряк свободен, а тоя изтърва още две сто процентови положения. Никога няма да тръгна да критикувам даден играч само за един пропуск! Това са ми конкретни наблюдения от изявите му в ЦСКА до момента. Според мен този не става за ЦСКА. Неслучайно идва от Дюделанж...
Последна промяна от RedeviL на 22 авг 2014 22:42, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 22 авг 2014 22:41

Red_Girl написа:
MAXIMUS написа:
Red_Girl написа:А този третия, който влезе какъв е?? Щото нямам никви спомени за него. :lol:

Причиненко ли ? Игра срещу Зимбру в центъра на защитата и се представи добре .

Абе някъв друг май беше, щото този го знам, освен да не съм видяла добре.

Спирай мартинитата ! :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 авг 2014 22:41

RedeviL написа:
Кировец написа:

Карачанаков преди това вкара брилянтен гол от пряк свободен, а тоя изтърва още две сто процентови положения.

Той затова е резерва. И какво като е изтървал?! Ти колко си вкарал? И какво като идва от Дюделанж. Чочев пък дойде от Етрополе?! Тони Силва дойде от бюрото по труда.
Последна промяна от Кировец на 22 авг 2014 22:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 авг 2014 22:44

W84me написа:
Teo написа:Гола на Марки ако ще и Кан да е няма го извади.. горе в скобата баш... ако опитва още хиляда пъти няма го повтори :idea: :lol:

Да отиде да пусне тото след тоя удар :mrgreen:

+1 8-)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 авг 2014 22:44

Кировец написа:
RedeviL написа:
Кировец написа:

Карачанаков преди това вкара брилянтен гол от пряк свободен, а тоя изтърва още две сто процентови положения.

Той затова е резерва. И какво като е изтървал?! Ти колко си вкарал?

Ясно! Като нямаме аргументи и сменяме темата... Между другото този същият беше титуляр срещу Литекс и Зимбру, така че не е баш резерва.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 авг 2014 22:45

MAXIMUS написа: Спирай мартинитата ! :)

Явно съм си мислила за друг. Не знам защо така ми се стори. :lol: Моя е грешката. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 авг 2014 22:46

Който не играе той не пропуска. Ама е лесно да тракаш по клавиатурката. Няма нужда да делим нападателите на леки и тарани - всички трябва да са по-бързи от вятъра и да вкарват от всеки ъгъл и положение. Това е критерия за ЦСКА.
Много се дразня на баламурски изказвания от червени фенове, но съм безпомощен...Давай - наливай кофата с помия...
Последна промяна от Кировец на 22 авг 2014 22:48, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”