Контрола: ЦСКА - Дебрецен 2:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Контрола: ЦСКА - Дебрецен, 17:00 часа
Добър мач! Като за контрола едно доста добро ниво на игра. Създадохме доста положения, вкарахме два гола и допуснахме толкова, видяха се някои познати слабости в защита, но като цяло една полезна проверка преди началото на официалните мачове!
Последна промяна от RedeviL на 05 фев 2014 18:57, променено общо 1 път.
- Logical person
- Контакти:
По мое мнение Косоко игра по-силно и е в по-добре форма от Милисавлевич. Марсиньо и Здравко Илиев също се включиха много силно. Тези тримата, които играха през второто полувреме могат да бъдат титуляри към момента.
Иначе като цяло ги надиграхме през целия мач, ако не бяха нелепите грешки в защита си ги биехме. Грешките изцяло от липса на концентрация.
Иначе като цяло ги надиграхме през целия мач, ако не бяха нелепите грешки в защита си ги биехме. Грешките изцяло от липса на концентрация.
- Logical person
- Контакти:
Кировец написа:Кой е номер 4? Менди ли? Та той играе като дефанзивен 100 пъти по-добре отколкото в центъра на защитата. Такива пасове мята...
Мача свърши. Близо бях до прогнозата 3:2 за нашите. Можеше и да загубим.
Хубав сблъсък. Добра проверка. Добра игра.
Номер 4 е Съни , Менди си е 6.
Съни е 4 номер. Перфектен е. На левия бек обаче сме доста зле, испанчето е добър в атака, обаче в защита никакъв го няма, а Фо-Поре като цяло си е трагичен.
Отново много силна контрола срещу силен противник! Резултата е без значение!
Logical person написа:Кировец написа:Кой е номер 4? Менди ли? Та той играе като дефанзивен 100 пъти по-добре отколкото в центъра на защитата. Такива пасове мята...
Е значи Съни направи уникално второ полувреме! Страхотен е!
Браво на момчетата. Като имат и нашата подкрепа от трибуните няма кой да ни бутне!
Само ЦСКА!
Само ЦСКА!
Кировец написа:Logical person написа:Кировец написа:Кой е номер 4? Менди ли? Та той играе като дефанзивен 100 пъти по-добре отколкото в центъра на защитата. Такива пасове мята...
И на мен ми хареса!
RedeviL написа:Кировец написа:Logical person написа:Кировец написа:Кой е номер 4? Менди ли? Та той играе като дефанзивен 100 пъти по-добре отколкото в центъра на защитата. Такива пасове мята...
И на мен ми хареса!
Съни е страшен.
Още като беше на пресконференцията преди да го представят се държа много професионално!
Интелигентен футболист с много футбол!
- Logical person
- Контакти:
Venko123 написа:Съни е 4 номер. Перфектен е. На левия бек обаче сме доста зле, испанчето е добър в атака, обаче в защита никакъв го няма, а Фо-Поре като цяло си е трагичен.
Винаги може да ползваме Милисавлевич за ляв бек, защото сега имаме доста опции за крилата. Дори Косоко дава заявка за титуляр.