Сега, това, че има приходи от наем на, да кажем, тенис кортовете, изобщо не значи, че като теглиш чертата ЦСКА е на печалба. Нали се сещаш - едно е приход, друго е печалба. Не помня базата в Панчарево или Армията да са давани под наем на който и да е, освен за 1-2 концерта за период от 15 години, примерно.
Мога да се хвана на бас на всичко, че няма клуб в България, който да не е отдавал част от базата си под наем и съответно да е реализирал някакъв приход. Но пак ти казвам - прави разлика между приход и печалба.
Аз съм до тук по тоя въпрос. Ще те помоля за 40 път - следващия път, когато посъветваш ЦСКА да си купи терен и да си построи стадион, дай подобен пример с друг клуб или поне кажи защо само ЦСКА трябва да направи това, докато за всички други е съвсем нормално и естествено да се радват на държавни бази. Безплатно. И ще съм безкрайно доволен да ми обясниш защо въпросното безплатно ползване на бази от страна на други клубове да е било лошо за тях.
А, и още нещо - не се притеснявай за магазините за гащи. Добре помним как цялата държавна машина се задейства заради три изсечени храста, а ако се стигне до магазин за дънки, вероятно ще се стигне до намеса на европейската комисия.
"ЦСКА завинаги"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: "ЦСКА завинаги"
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Лимонадения Джо
- Контакти:
Доколкото си спомням, до 2010г. ЦСКА плащаше месечен наем в размер на 20хил. лв. за трите обекта(стадиона вкл. административната сграда, Панчерево и Червено знаме). Към тази сума се добавяше и такса смет- годишно в размер 300хил. лв. Много ли е, малко ли е, всеки може сам да си отговори. Искам да ти припомня скандала по времето на тридневния фестивал "София рокс", когато ЦСКА го преотдаде за 20хил. лв. за 5 дена ползване. Сумата е напълно показателна за потенциала на имота и защо все за него се говори, а не например за ст.Септември или големия Академик. По времето на ГЕРБ сумата беше увеличена(на 35хил. лв.), но получихте ремонтирания ст.Академик като подарък срещу терена на зала Армеец. Друг е въпросът какво и колко е реално платено. Около Нова година разбрахме, че ще получите стадиона безвъзмезно, което е напълно нормално и похвално. Не знам защо постоянно правите сравнения с другите отбори никой, от които не притежава такива бази. Дори Весела Лечева каза, че ЦСКА има повече терени от английските отбори. Не виждам защо трябва да получите безплатно и базата в Панчерево, където 1кв.м. се търгува за 40евро.
ЦСКА Завинаги да престанат с тъпотиите. Още от самото начало им нямах голямо доверие, и ето че сега почнаха с глупостите. Вчера тоя пудел Славчо говори как Томов лъжел хората с акциите и едва ли не хората не трябвало да си купуват. Чакмаков пък твърдеше, че е по-добре да станем ЦСКА Радомир, после твърдеше и че ще останем със сигурност без лиценз
Да се спрат малко...
Venko123 написа:ЦСКА Завинаги да престанат с тъпотиите. Още от самото начало им нямах голямо доверие, и ето че сега почнаха с глупостите. Вчера тоя пудел Славчо говори как Томов лъжел хората с акциите и едва ли не хората не трябвало да си купуват. Чакмаков пък твърдеше, че е по-добре да станем ЦСКА Радомир, после твърдеше и че ще останем със сигурност без лицензДа се спрат малко...
Построиха ви кенефи, смениха ви седалките, едно игрище направиха - насреща имат само едно вяло "браво" от някои фенове и толкова. Трябва да сте били доста наивни, ако сте си мислели, че го правят от голата любов към Харизмата. Това са хора, които се афишират като бизнесмени и е логично да имат бизнес-интереси. Естествено е да са разчитали на някакви по-добри позиции при евентуалната реконструкция на стадиона, а защо не за построяването на нов с прилежащата инфраструктура. Сега Томов си започва собствените врътчици, отбутва ги могъщо у лево и е нормално те да не са особено щастливи от това. Да, не е редно да излизат толкова открито срещу клуба ви, ама и Томов малко да се съпикяса, да подаде някое крайче на кокалче, че така само вие губите. Не че ще се разплача от мъка, ама понякога ми става жал как ви манипулират...
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
vaskonti написа:Сега, това, че има приходи от наем на, да кажем, тенис кортовете, изобщо не значи, че като теглиш чертата ЦСКА е на печалба. Нали се сещаш - едно е приход, друго е печалба. Не помня базата в Панчарево или Армията да са давани под наем на който и да е, освен за 1-2 концерта за период от 15 години, примерно.
Мога да се хвана на бас на всичко, че няма клуб в България, който да не е отдавал част от базата си под наем и съответно да е реализирал някакъв приход. Но пак ти казвам - прави разлика между приход и печалба.
Аз съм до тук по тоя въпрос. Ще те помоля за 40 път - следващия път, когато посъветваш ЦСКА да си купи терен и да си построи стадион, дай подобен пример с друг клуб или поне кажи защо само ЦСКА трябва да направи това, докато за всички други е съвсем нормално и естествено да се радват на държавни бази. Безплатно. И ще съм безкрайно доволен да ми обясниш защо въпросното безплатно ползване на бази от страна на други клубове да е било лошо за тях.
А, и още нещо - не се притеснявай за магазините за гащи. Добре помним как цялата държавна машина се задейства заради три изсечени храста, а ако се стигне до магазин за дънки, вероятно ще се стигне до намеса на европейската комисия.
Ами не си купувайте бе! Стойте си на Армията и си мечтайте някой да направи само стадион, от съвременен тип, само заради името ви!
Аз никъде под онзи шот не съм твърдял, че сте на печалба-поисках само да ми посочиш графата "Разход" за наем на спортната база, която ЦСКА ползва. Дълбоко се съмнявам, че Васил Божков би пропуснал да го отбележи в ГФО. Поиграх си да го потърся, за да видя аджеба, какви са тия суми, които "само ЦСКА плаща за наем на базата си".. и не видях.Ако съм пропуснал нещо ще съм ти благодарен да ме поправиш, а аз ще ти се извиня пред всички! Числата в скоби са разход, а числата без скоби са приход.
А относно сегашното състояние на стадиона ви...Доколкото си спомням, от "Офанзива" организираха една (май тридневна) бригада за почистване на сектор Г от строителни отпадъци, след което щеше да започва ремонтът му: да си вдигнат редовете с 5 см, и да се измести целият сектор към терена.Поправи ме, ако греша! Поправи ме, и ако греша, че след зимата ще трябва нова бригада, защото съм убеден на 100 %, че има нови откъртени парчета бетон по редовете в сектора. Това са повече от 7 месеца оттогава и обещанието си виси във въздуха все още.
Ще пропусна гениалното умотворение на Томов относно публичният конкурс, и най-вече формулировката на поръчката
ПП- Ако (дай Боже) наистина започне масивно строителство на терена на СК "Българска армия" какво ще остане от тези терени, които сега се строят или вече са построени от "ЦСКА Завинаги"?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Нищо няма да стане с терените на "ЦСКА-Завинаги", защото реконструкцията ще е в рамките на самия стадион, а не на целия парцел. Ама...що ли си мисля, че и за това ще измислиш някакъв проблем?
vaskonti написа:Нищо няма да стане с терените на "ЦСКА-Завинаги", защото реконструкцията ще е в рамките на самия стадион, а не на целия парцел. Ама...що ли си мисля, че и за това ще измислиш някакъв проблем?
Ето това вече е проблем!
Защо реконструкцията ще е САМО в рамките, а не на целия парцел?
ЗАЩО? Само не ми казвай, че е заради "харизмата и емблемата или четирите букви"!
vaskonti написа:Нищо няма да стане с терените на "ЦСКА-Завинаги", защото реконструкцията ще е в рамките на самия стадион, а не на целия парцел. Ама...що ли си мисля, че и за това ще измислиш някакъв проблем?
Ти си уникат.. и реконструкцията ще се извърши с косъм от брадата на стареца Хотабич. Няма да има багери, събаряне на насипа(както е в Пловдив, стадиона на Ботев) .. Бе вие сте били винаги магия и строителството при вас ще е магия-без техника, без хора.. просто ще стане!
Даже паркингът ще е отдолу, под стадиона, дори без да има изкопни работи.. убеден съм, че ще е така
вярно, все още не е обявен конкурс, защото и така желаният законопроект дори не е минал през комисия, камо ли на първо четене в пленарна зала, което означава около половин година още, без гаранция за приемане, но няма лошо да бъде обявен публичен конкурс за частично или пълно реновиране на стадиона -тази формулировка кърти отвсякъде, но дали усещате нелепостта и
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Червени_шампиони
- Контакти:
На Айнтрахт стадиона не е ли в парк? Или в Германия са по-зле от нас?
[offtopic][wrapimg=]http://static.panoramio.com/photos/large/43630035.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Стадиона се намира в природен резерват, построен е 1925-та година, доста преди резервата, който е защитен и е част от Натура 2000.
5918-305 Luderbachaue von Dreieich Darmstadt 304 ha
http://archive.is/2Emf6#selection-16055.0-16075.3
[offtopic][wrapimg=]http://static.panoramio.com/photos/large/43630035.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Стадиона се намира в природен резерват, построен е 1925-та година, доста преди резервата, който е защитен и е част от Натура 2000.
5918-305 Luderbachaue von Dreieich Darmstadt 304 ha
http://archive.is/2Emf6#selection-16055.0-16075.3
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Кашчей написа:vaskonti написа:Нищо няма да стане с терените на "ЦСКА-Завинаги", защото реконструкцията ще е в рамките на самия стадион, а не на целия парцел. Ама...що ли си мисля, че и за това ще измислиш някакъв проблем?
Ти си уникат.. и реконструкцията ще се извърши с косъм от брадата на стареца Хотабич. Няма да има багери, събаряне на насипа(както е в Пловдив, стадиона на Ботев) .. Бе вие сте били винаги магия и строителството при вас ще е магия-без техника, без хора.. просто ще стане!
Даже паркингът ще е отдолу, под стадиона, дори без да има изкопни работи.. убеден съм, че ще е така![]()
вярно, все още не е обявен конкурс, защото и така желаният законопроект дори не е минал през комисия, камо ли на първо четене в пленарна зала, което означава около половин година още, без гаранция за приемане, но няма лошо да бъде обявен публичен конкурс за частично или пълно реновиране на стадиона -тази формулировка кърти отвсякъде, но дали усещате нелепостта и
Въпросните игрища са само от едната страна на стадиона.... останалите три страни са свободни.
Но тъй като ти продължаваш да не правиш никаква разлика между настояще и бъдещи евентуални събития, продължаваш да раздаваш присъди с презумция за виновност, аз наистина нямам какво повече да кажа...