Черно море - ЦСКА 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Черно море - ЦСКА 1:0
Не искам такъв ЦСКА в шампионската лига... По дорбе у Уефа да се мъчим 

- Levski4Ever
- Контакти:
Имах чувството, че Иво Ангелов щеше да се самоубие накрая. Толкова са беше депресирал 

Levski4Ever написа:Имах чувството, че Иво Ангелов щеше да се самоубие накрая. Толкова са беше депресирал
Само заради коментарите на Иво Ангелов си струва да слушаш такива мачове, той иминалата седмица нещо не беше щастлив
-
- Контакти:
Никаква идея в офанзивен план! Не знам Любо какво мисли, но с тези футболисти(Маркиньос, Иванов, Машадо) няма как да станат нещата! Данчо Тодоров трябва да играе пред Минев! Не искам да говоря за съдията, но той предреши изхода на мача, като позволяваше на моряците да си лежат на терена колко си искат. Така не се играе футбол! Нямам думи просто! САМО ЦСКА
RedForever написа:Никаква идея в офанзивен план! Не знам Любо какво мисли, но с тези футболисти(Маркиньос, Иванов, Машадо) няма как да станат нещата! Данчо Тодоров трябва да играе пред Минев! Не искам да говоря за съдията, но той предреши изхода на мача, като позволяваше на моряците да си лежат на терена колко си искат. Така не се играе футбол! Нямам думи просто! САМО ЦСКА
Без Иванов.. Но жалки сме... Вместо да пусне Лазаров пуска оная печка....
RedForever написа:Никаква идея в офанзивен план! Не знам Любо какво мисли, но с тези футболисти(Маркиньос, Иванов, Машадо) няма как да станат нещата! Данчо Тодоров трябва да играе пред Минев! Не искам да говоря за съдията, но той предреши изхода на мача, като позволяваше на моряците да си лежат на терена колко си искат. Така не се играе футбол! Нямам думи просто! САМО ЦСКА
Абе пич, не си вкарахте положенията, само с центрирания играете вече втори мач, дузпа ви дадоха и вратата на уцелихте - кво повече искате. Вие да водите, няма ли да лежите?
Толкова лежане и само 4 мин. продължение.Но дори 10 мин .да бе дал съдията ЦСКА нямаше идея как да вкара гол.
Хора нека дадем на леФскарите трибуна да се кефят... Това им е радостта сега. Нека се радват болно ми е да го кажа, но явно не заслужаваме ....
-
- Контакти:
REDIN написа:Толкова лежане и само 4 мин. продължение.Но дори 10 мин .да бе дал съдията ЦСКА нямаше идея как да вкара гол.
Да,44 трябваше