Миодраг Йешич - Официална фен-тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

PR_CSKA
Контакти:

Re: Миодраг Йешич е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот PR_CSKA » 08 яну 2013 12:50

гражданин от село написа:За мен тези дни имаше една добра новина - уволнението на Стойчо.И една лоша - назначението на Йешич. :evil:

+ Бенефиса за Тошко. Стойчо трябваше да го махнат след Мура, а не сега. Реално отбора се стабилизира и горе долу има облик. Друг е въпроса защо точно сега го махат. Според мен Титан трябва да излязат и да кажат конкретните причини.
Щото и аз съм се чудел защо изгониха куп играчи преди мача с Мура
Защо Якимов не бе вкаран в групата
Защо групата не бе попълнена с юноши
Защо се пуска Станко Йовчев /макар тук вината на Титан е в пъти по голяма как може да се гаврят с клуба с такив индивид/

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 яну 2013 13:18

PR_CSKA написа:
гражданин от село написа:За мен тези дни имаше една добра новина - уволнението на Стойчо.И една лоша - назначението на Йешич. :evil:

+ Бенефиса за Тошко. Стойчо трябваше да го махнат след Мура, а не сега. Реално отбора се стабилизира и горе долу има облик. Друг е въпроса защо точно сега го махат. Според мен Титан трябва да излязат и да кажат конкретните причини.
Щото и аз съм се чудел защо изгониха куп играчи преди мача с Мура
Защо Якимов не бе вкаран в групата
Защо групата не бе попълнена с юноши
Защо се пуска Станко Йовчев /макар тук вината на Титан е в пъти по голяма как може да се гаврят с клуба с такив индивид/

Ми то отговорите са дадени отдавна.Юношите не бяха във форма , а Станко се оказа единствения централен нападател в ЦСКА който имаше картотека за ЕКТ.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 08 яну 2013 13:58

Мура играха с 18 годишни бе. Всичко това са оправдания. Този мач с мура не може да слушам оправдания. Ще попълниш групата с юноши. И ще имаш 18 човека. За какво са готвени в ЦСКА. Имам чувството че нарочно разигра цирка с изгонените играчи, оставянето на Якимов и не взимането на Юноши. За да притиска Титан да му докара искани от него играчи. Нилсон и Споркел той си ги поръча от Лъчезар Танев. После пак типично негови изцепки не уредили мениджърите сина му в Португалия и ги изхвърли от ЦСКА. Преди това били много яки играчи.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 яну 2013 14:17

PR_CSKA написа:Мура играха с 18 годишни бе. Всичко това са оправдания. Този мач с мура не може да слушам оправдания. Ще попълниш групата с юноши. И ще имаш 18 човека. За какво са готвени в ЦСКА. Имам чувството че нарочно разигра цирка с изгонените играчи, оставянето на Якимов и не взимането на Юноши. За да притиска Титан да му докара искани от него играчи. Нилсон и Споркел той си ги поръча от Лъчезар Танев. После пак типично негови изцепки не уредили мениджърите сина му в Португалия и ги изхвърли от ЦСКА. Преди това били много яки играчи.

Добре знам нивото на Мура,гледах им даже и победата над Баку.За цирка съм съгласен,Титан направиха така,че хем си платиха с лихвите за Платини,хем Мишел не игра в ЕКТ и пропусна 10 кръга от родното първенство - пълни смешници.А за юношите не разбирам за какво ти са като не са във форма.Само щяха да запишат по-срамна страница в историята на ЦСКА,както сториха с мачовете при връстниците си.Да включиме юноши в състава само за това после да се оправдаваме , че сме паднал защото те са играли в мача вместо най-подготвените в момента играчи е глупаво.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 08 яну 2013 14:24

PR_CSKA
Искаш да кажеш ,че "титаните" са праведни ,а Стойчо е най-лошият ли ?
Стойчо си има кусурите като треньори,както и всеки човек си ги има ,ама да ми изкарваш ,че той е лошият ,няма да стане !Тия пернишки тарикати се възползват от марката ЦСКА за собствена изгода ,клуба реално се самофинансира и за това е на тоя хал да няма пари.Тия за 5 години ,не можаха да сменят едни седалки на "Армията" Давали по 10-12 милиона ,къде ги дават ? Само по документи май ,а ? Съсипаха емблемата ,подиграха се с не и една и две "червени" легенди.И все "легендите" бяха лошите ,а пернишките бяха добрите .Е няма как да мине отново тоя номер !
Нищо лично против Йешич нямам ,но и той си даде гъза под наем срещу пари ! Никой уважаващ себе си треньор и футболен човек ,не би трябвало да има нищо общо с тия пернишки БОКЛУЦИ ! Евала на Тошко Янчев ,Христо Стоичков и Мето Деянов !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 яну 2013 14:37

percival написа:Тия пернишки тарикати се възползват от марката ЦСКА за собствена изгода ,клуба реално се самофинансира и за това е на тоя хал да няма пари.

Ако клубът реално се самофинансира,пернишките тогава трябва да ги обявим за едни от най-добрите фирмени мениджъри и финансисти в България,а и не само тук. :lol:Направо да им дават БДЖ, Топлофикация и т.н. :mrgreen:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 08 яну 2013 15:02

гражданин от село написа:
percival написа:Тия пернишки тарикати се възползват от марката ЦСКА за собствена изгода ,клуба реално се самофинансира и за това е на тоя хал да няма пари.

Ако клубът реално се самофинансира,пернишките тогава трябва да ги обявим за едни от най-добрите фирмени мениджъри и финансисти в България,а и не само тук. :lol:Направо да им дават БДЖ, Топлофикация и т.н. :mrgreen:

Ами за това сме на тоя хал ! Защо няма пари отбора ? Защо на всеки 6 месеца продаваме всеки един футболист за който пристигне оферта ? Колкото пари се изкарат от отбора ,долу горе толкова и влизат ,ако не и по малко дори !
Още помня как Митьо ака "висаджията" след миналогодишната разпродажба на пресконференцията каза,че с парите от продажбата е погасен близо 5 000 000 лева дълг към НАП ,а няколко месеца по късно излезе ,че е бил само разсрочен .Къде потъна тия пари ? В отбора ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 08 яну 2013 15:10

Нож с две остриета,но по скоро ГЕНЕРАЛЕН ПРОБЛЕМ за ЦСКА :!:
Изображение

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 08 яну 2013 15:30

percival написа:PR_CSKA
Искаш да кажеш ,че "титаните" са праведни ,а Стойчо е най-лошият ли ?

Не, искам да кажа, че и Стойчо си има доста трески за дялане. Да аз не го харесвам като треньор. И смятам че трябваше да бъде махнат след Мура, а не сега. Сега не трябваше да бъде махан, Йешич определено не е е по добър вариант. Също така единствените нови варианти за мене са Медо Деанов и Нанков. Червенков нещо не ме впечатлява.
Титан = Праведни никъде не съм казвал подобно нещо и не мога да разбера от къде си направи подобни заключения. Истината е че никой не ни иска и нямаме други собственици. Тези от възраждана излязоха по голямото зло.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 08 яну 2013 15:32

GOLEADOR написа:
PR_CSKA написа:Мура играха с 18 годишни бе. Всичко това са оправдания. Този мач с мура не може да слушам оправдания. Ще попълниш групата с юноши. И ще имаш 18 човека. За какво са готвени в ЦСКА. Имам чувството че нарочно разигра цирка с изгонените играчи, оставянето на Якимов и не взимането на Юноши. За да притиска Титан да му докара искани от него играчи. Нилсон и Споркел той си ги поръча от Лъчезар Танев. После пак типично негови изцепки не уредили мениджърите сина му в Португалия и ги изхвърли от ЦСКА. Преди това били много яки играчи.

Добре знам нивото на Мура,гледах им даже и победата над Баку.За цирка съм съгласен,Титан направиха така,че хем си платиха с лихвите за Платини,хем Мишел не игра в ЕКТ и пропусна 10 кръга от родното първенство - пълни смешници.А за юношите не разбирам за какво ти са като не са във форма.Само щяха да запишат по-срамна страница в историята на ЦСКА,както сториха с мачовете при връстниците си.Да включиме юноши в състава само за това после да се оправдаваме , че сме паднал защото те са играли в мача вместо най-подготвените в момента играчи е глупаво.

Истината за Мура е кой изгони онези 7-8 играчи Стоичо или Титан или двамата заедно.

Върни се в “ЦСКА”