УЕФА: "ЦСКА е изряден платец"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: УЕФА: "ЦСКА е изряден платец"

Мнениеот Кашчей » 19 ное 2012 22:00

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:Народе,горният потребител ясно ни призовава:
Да отидем да протестираме пред офиса на Гърнето,че не се е плащало на нашия ''твърд титуляр,голмайстор и звезда''...ПАКУРАР :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Договорите се подписват, за да се спазват.В противен случай няма нужда от тях.

Когато ТИ, започнеш да работиш като футболист, тогава казвай кой какъв е !Сигурно още разчиташ на татко и мама да те издържат, като студент, ходиш където и когато искаш, и нямаш грижа за бъдещето си.Ако знаеш, че на 30-35 години ще си без професия и без работа.. друга песен ще пееш!А и с куп контузии, които с течение на годините ще се обаждат все по -често!

Не мислите с главите си и това е!

На тебе какво ти има бе?Нещо не разбираш ли,годинките ли ти натежаха,че не доразбираш?
Нас не ни вълнува за Пакурар,щом не се е доказал в ЦСКА и не е заслужил и стотинка!Ние сме фенове на ЦСКА,не на Пакурар!Какво толкова има сложно за разбиране?
Направо цяла нощ тъгувам,че Пакурар на 35 ще е клошар!Ужас!!!

И на мен ми е през бариерата за някакъв футболист на ЦСКА, но разсъждавам от негова гледна точка.А това, че ти не можеш да се поставиш на негово място не е мой проблем, и негов също.
Лошото е, че не виждаш смешното и жалкото в цялата история, но нямам никакво намерение да ти смъквам капаците от очите.

Щом Гърнето е казал, това е закон за онези, в Нион!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 ное 2012 22:15

Кашчей написа:
И на мен ми е през бариерата за някакъв футболист на ЦСКА, но разсъждавам от негова гледна точка.А това, че ти не можеш да се поставиш на негово място не е мой проблем, и негов също.
Лошото е, че не виждаш смешното и жалкото в цялата история, но нямам никакво намерение да ти смъквам капаците от очите.

Ами аз разсъждавам от гледната точка на ЦСКА и интересите на ЦСКА,защото съм фен на ЦСКА!Мене не ми дреме за Пакурар,защото на Пакурар не му дреме за ЦСКА!Ако на Пакурар му дремеше за ЦСКА(както Мишел,примерно),Пакурар щеше да си стегне гащенцата и щеше да си заработи титулярното място и ЧАК ТОГАВА да оди да се тръшка в Румъния!!!!!Затова пожелавам на Пакурар да цуне на Гърнето гърненцето(дано направи някоя врътка) и толкоз!Аман от мързеливи легионери!Досега не съм чул Черни,Мораес,Зику,Гранден,Мишел и останалите ни бивши и сегашни футболисти,които си заслужават заплатата, да се оплакват!Защо ли?
Плюс това аз съм на мнение,че трябва да се попроменят малко договорите на футболистите и да си заработват това,което заслужават(както каза и Майкъла,а и съм сигурен,че в много други отбори е същия режим),както е в белите страни,дето хората не взимат по 20 хилки,за да си клатят патката(без извинение) в Студенстки град!Първо отборите се залъгват да плащат космически суми на разни аматьори и после се чудят как да се отърват от тях....ето сега и Спасчо скъсал с Мерсин....тия как се навиха да му плащат таква космическа заплата и аз не знам,ама....!
Последна промяна от delqnski47 на 19 ное 2012 22:22, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 ное 2012 22:21

delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Ами аз разсъждавам от гледната точка на ЦСКА и интересите на ЦСКА,защото съм фен на ЦСКА!Мене не ми дреме за Пакурар,защото на Пакурар не му дреме за ЦСКА!Ако на Пакурар му дремеше за ЦСКА(както Мишел,примерно),Пакурар щеше да си стегне гащенцата и щеше да си заработи титулярното място и ЧАК ТОГАВА да оди да се тръшка в Румъния!!!!!Затова пожелавам на Пакурар да цуне на Гърнето гърненцето(дано направи някоя врътка) и толкоз!Аман от мързеливи легионери!

Легионерите работят за пари.Пука им на тях за ЦСКА, Левски, Ботев или Лудогорец.А вашите шефове, след като са подписали договор трябва да го изпълняват.А не, ако сега и тоя започне да ви съди, да обяснявате колко е калпав и няма право..ама не, има право и то законно.

Само че, ако ви осъди (а то ще стане щом иде реч за заплати) ще се говори, че е осъден ЦСКА, а не Митьо Гърнето.На теб обаче това ти е все едно, нали?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 ное 2012 22:24

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Ами аз разсъждавам от гледната точка на ЦСКА и интересите на ЦСКА,защото съм фен на ЦСКА!Мене не ми дреме за Пакурар,защото на Пакурар не му дреме за ЦСКА!Ако на Пакурар му дремеше за ЦСКА(както Мишел,примерно),Пакурар щеше да си стегне гащенцата и щеше да си заработи титулярното място и ЧАК ТОГАВА да оди да се тръшка в Румъния!!!!!Затова пожелавам на Пакурар да цуне на Гърнето гърненцето(дано направи някоя врътка) и толкоз!Аман от мързеливи легионери!

Легионерите работят за пари.Пука им на тях за ЦСКА, Левски, Ботев или Лудогорец.А вашите шефове, след като са подписали договор трябва да го изпълняват.А не, ако сега и тоя започне да ви съди, да обяснявате колко е калпав и няма право..ама не, има право и то законно.

Само че, ако ви осъди (а то ще стане щом иде реч за заплати) ще се говори, че е осъден ЦСКА, а не Митьо Гърнето.На теб обаче това ти е все едно, нали?!?

Работят ДРЪЖКИ мой човек!Май не зацепваш кво ти говоря?
А Гранден,Зику,Мораес,Забавник що не се оплакваха???
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 ное 2012 22:31

delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Дай идея защо Мораес целува сега емблемата на Металург, като е върл армеец!

Всеки реагира на обстоятелствата така, както сам прецени:един трае повече, друг по-малко, а нито ти, нито аз знаем какво са му обещали на Пакурар.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 ное 2012 22:37

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Дай идея защо Мораес целува сега емблемата на Металург, като е върл армеец!

Всеки реагира на обстоятелствата така, както сам прецени:един трае повече, друг по-малко, а нито ти, нито аз знаем какво са му обещали на Пакурар.

Говоря ти,че Мораес и останалите РАБОТЕХА...и си ИЗПЪЛНЯВАХА договорите!И съответно ЦСКА бе коректен с тях!
Но ти да ми взимаш 30 бона и да ми стоиш на скамейката....какво очакваш?Да ти се плаща навреме ли(говоря НАРЕМЕ...ЦСКА плаща на всички накрая,макар със закъснение и макар че много от тях не го заслужават)?Еми няма да стане тая!Някой си мислят,че ще минат тънко но няма да е така!Хората бачкат,за да си изкарат прехраната все пак!Това е в нормалния свят и така трябва да бъде!Затова договорите(както е в нормалните клубове) в ЦСКА трябва да се променят мъничко!
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 ное 2012 23:06

Делянски, няма такова животно като "Плаща, въпреки, че не го заслужават".На терена играят 11 човека и тях ги избира треньора.Ако получиш "треньорска контузия", каквато имаше Бербатов в МЮ, няма как да играеш, но няма как и да не получаваш заплатата си-договорена е.Да, когато не играеш няма бонуси и премии за победа, но не може да няма заплата.Изрядните платци не си позволяват подобни волности.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 ное 2012 23:10

Кашчей написа:Делянски, няма такова животно като "Плаща, въпреки, че не го заслужават".На терена играят 11 човека и тях ги избира треньора.Ако получиш "треньорска контузия", каквато имаше Бербатов в МЮ, няма как да играеш, но няма как и да не получаваш заплатата си-договорена е.Да, когато не играеш няма бонуси и премии за победа, но не може да няма заплата.Изрядните платци не си позволяват подобни волности.

Значи на тебе като не ти се чете какво пиша си е твоя работа!
Аз каквото имах си казах!Няма да повтарям по 15 пъти едно и също! ;) Това от мен!
Sofia.

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 21 ное 2012 14:20

поредното доказателство, че според УЕФА ЦСКА е абсолютно изряден финансово:

"ЦСКА е получил блокираните доскоро 100 хил. евро от УЕФА за тазгодишното си участие в евротурнирите, а до края на седмицата може да обяви нов сериозен спонсор"

http://www.dnevnik.bg/sport/2012/11/21/ ... va_goliam/

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 21 ное 2012 14:22

Кашчей написа:
delqnski47 написа:Народе,горният потребител ясно ни призовава:
Да отидем да протестираме пред офиса на Гърнето,че не се е плащало на нашия ''твърд титуляр,голмайстор и звезда''...ПАКУРАР :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Договорите се подписват, за да се спазват.В противен случай няма нужда от тях.

Когато ТИ, започнеш да работиш като футболист, тогава казвай кой какъв е !Сигурно още разчиташ на татко и мама да те издържат, като студент, ходиш където и когато искаш, и нямаш грижа за бъдещето си.Ако знаеш, че на 30-35 години ще си без професия и без работа.. друга песен ще пееш!А и с куп контузии, които с течение на годините ще се обаждат все по -често!

Не мислите с главите си и това е!

договорите се подписват за да уреждат отношения между страните. ако не се спазват, значи отношенията са се променили ;)

Върни се в “ЦСКА”