Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Майкъла призова армейците: Уважавайте държавата, БФС и Титан

Мнениеот vaskonti » 28 ное 2012 11:52

RIR написа:Много интересна ситуация.

Позицията на феновете: държавата и правителството (в лицето на ББ), както и БФС, не помагат на ЦСКА, лъжат за ЦСКА, пречат на ЦСКА, че и на всичко отгоре помагат на Левски. Няма какво да си кривим душата, че от една позиция така изглежда. Дали е вярно или не е, е въпрос на субективна оценка и мнение и няма как да знаем истината. Тогава, ще протестираме!!! И го правят без да коментирам начина на протест. Тяхно право е, дори и задължение в определен аспект.

Позицията на ръководството (ОФИЦИАЛНАТА): държавата и Бойко много помагат, БФС не пречи. Молим феновете да се поспрат малко.

Изводи: Нещо задкулисно се мъдри покрай ЦСКА.
1. Може би се очаква спонсор и ръководството да не се опасява ББ да не се ядоса и да развали нещата? Едва ли - тук нещата са до обикновен PR, а там хората не са обидчиви. ;)
2. Опасяват се спонсора да не се стресне? Тук има логика. Ако е така, да намекнат на който е нужно и да се спре данданията.
3. ЦСКА пак го е загазил и се молят за нещо на ББ?
4. ТИТАН и ББ са така овързани като свински черва, че Бойко е помолил да не го псуват... :mrgreen:

Извинявай, ама на кое да вярваме - на "официалната" позиция на Бойко или на фактите?
RIR написа:Не че защитавам някой, но не съм голям фен на г-н Борисов... Погледнете внимателно в рамките на 4 реда болдатите и почертани неща.

Помагаме на всички футболни отбори. Това каза в Етрополе премиерът Бойко Борисов. „Аз не съм подпомогнал никой. Помагаме на всички отбори. На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали, защото техните собственици чистят сигурно половината градове на България. Малко да се вземат в ръце и да спрат да приказват глупости. Когато бяха в колапс и отидоха десет от най-големите фирми. Понеже сме в този регион, на Цоцорков лично съм му се обаждал да даде пари на ЦСКА. Мисля, че над 100 000 им е дал”, каза още Борисов.

:mrgreen:

Както и да е, ще следя с интерес докъде политиката ще продължава да прониква (в буквален и преносен смисъл) в любимите ни отбори.

Не ми се рови, ама да го направя ли за да ти припомня изказванията му как лично той е довел ВТВ в Левски, след като Батков му проплака на рамото, че касата ви е празна?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 28 ное 2012 11:56

Със сигурност Титан доволно ви уважиха.
slabia_forever

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 28 ное 2012 11:59

vaskonti написа:Не ми се рови, ама да го направя ли за да ти припомня изказванията му как лично той е довел ВТВ в Левски, след като Батков му проплака на рамото, че касата ви е празна?

Явно не съм се изказал правилно. Аз съм в някаква степен на ваша страна в това, което правите.

Смисъл, че не съм на странта на г-н Борисов. Той окончателно направи така, че клубовете да се чувстват държавни и с действията си направо награди моят любим отбор с титлата "държавен". Дали фактите са такива или не, не знам. Но ако човек го гледа и го слуша без него Левски нямаше да го има, ЦСКА нямаше да го има, може би и Лудогорец и Ботев Пд. То ако го слушаш щяхме да ходим голи и боси без него.

Това ме дразни адски, защото ни обърнаха всички на говеда (макар аз да съм си малко :mrgreen: ).

Нали разбираш, че ВТБ и сами да са искали да се рекламират чрез нас... Край. Излиза Бойко и казва: "Аз съм!!! Кланяйте се."

И когато вие имате спонсор ще е същото. Жалко е.

Лошото е, че като ви намерят спонсор и излезе ББ и каже: "Видяхте ли. Всичко е наред", то тогава ще има теми във форума как ще влизате в ШЛ. Това от по-първосигналните фенове, разбира се.
Последна промяна от RIR на 28 ное 2012 12:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 28 ное 2012 12:02

45 години подпомагане от държавата не ви ли стига, бе?
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 ное 2012 12:11

ultralevski написа:45 години подпомагане от държавата не ви ли стига, бе?

То щото тези 45 години, останалите отбори са били на самоиздръжка :lol:
Изображение

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 28 ное 2012 13:06

Майкъла да докаже първо че не е поредния навлек в ръководството на ЦСКА.
Иначе можем да го разберем в мнението му да не плюе по Титан все пак са му шеове и работодатели.
А пък относно това да прави мили очички на премиера да имат да взимат и двамата. Сигурно г-н Илиев таи надежди строителната му фирма да се докопа до някоя и друга държавна поръчка.....
А ,мутрата от Банкя мисля ,че няма какво до го коментираме просто той е поредния управляващ взел под крилото си казионния отбор само ,че за разлика от предхождащите го този е по-голям популист привдно помага и на други отбори .Е разбира се между тях нее ЦСКА ,но това са подробности.....

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 28 дек 2012 09:18

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев присъства на церемонията “Футболист на годината”. След края на награждаването Майкъла говори и пред медиите. Илиев започна изказването си с това, че не е хубаво да няма футболисти нито на ЦСКА, нито на "Левски" в класацията. На напомнянето, че Антонио Вутов от „синия“ клуб всъщност получи приза за „Откритие на годината“, реагира, че Антон Карачанаков от „армейците“ повече е заслужавал това отличие.

„Вутов е още дете, играл е 30 минути. Карачанаков спокойно може да вземе този приз. Такава си е класацията, щом са ги избрали, аз просто си казвам моето мнение. Карачанаков не отстъпва по нищо на Антонио Вутов, той е водеща фигура в ЦСКА. Болно ми е, че няма играчи на ЦСКА. Тези, които сега ги избраха, всеки от тях мечтае да стигне до ЦСКА. Защото в Ловеч винаги ще си остане от Ловеч, или Разград, от провинцията. От Ловеч най-много да стигнат до Турция или Русия?! Затова всички си мечтаят да дойдат в ЦСКА", каза той.

“Всички в ЦСКА си намалиха заплатите. Включително и спортно-техническото ръководство. Това е пътят, за да оцелеем. Това е пътят, за да се оправи българския футбол. Всички отбори да дадем повече за развитие на детско-юношеския футбол и малко повече внимание да обърнем на децата”, заяви Илиев.

“Базите са ни в окаяно състояние с изключение на 3-4 отбора. Виждате как един отбор отдели средства за школата и за базата и спечели всичко възможно тази година. Работим по върпоса да си възстановим по-бързо базите и да се върнем на стадиона”, каза още босът на ЦСКА.

да се наблегне на това че заплатите са намалени и бавно се изкачваме от дъното, но да не очакваме че ще се случи историята за пепеляшка за няколко месеца. пак казвам в отбора от дълги години се работи правилно да имаме търпение. иначе наградата на онзи с вечерния час няма какво да се коментира
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 дек 2012 10:20

Без мангизи нищо не става - няма Майкъл, няма Мадона. Пожелавам си някой хубав слънчев ден да ни купи чичо шейх с голямата торба. :lol:

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 03 яну 2013 09:26

Майкъла към Стоичков: Дай ни Георги Миланов

Ние ще продадем таланта за над 3 милиона евро в голям клуб, заявил Георги Илиев

Ръководството на ЦСКА не се е отказало от привличането на футболист номер 1 на България Георги Миланов. Това разкри пред „Меридиан Мач" изпълнителният директор на „червените" Георги Илиев-Майкъла.

„След награждаването на Миланов за най-добър у нас за 2012 г. говорих с Ицо Стоичков. Казах му: „Нека Гошко дойде в ЦСКА, защото от „Армията" ще бъде продаден за над 3 млн. евро", заяви Илиев.

„Просто ние сме марка, каквато няма друга в България. Без нас нямаше да има Стоичков, Пенев, Костадинов, Бербатов, Стилиян, Мартин... С ЦСКА Миланов отива в силен отбор от Топ 5 на първенствата за много повече пари. За над 3 млн. евро", допълни Майкъла.

„Искал го Вердер (Бремен)?! Та те преди няколко години взеха и новия ни футболист Саид Хюсеинович за 1 млн. евро. Тогава най-големият талант на Босна и Херцеговина. Но какво се случи с него? За 3 години изигра едва 10 мача. Последва даване под наем на разни отбори и връщане в Босна. Заради това е по-добре Георги Миланов да дойде в ЦСКА", завърши Георги Илиев.

доведеш ли го автоматично се нареждаш до клубните легенди
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”