VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: VI кръг Лудогорец - ЦСКА 22.09 /20:00ч./

Мнениеот mad forest » 18 сеп 2012 13:03

RedForever написа:Конспирацията ми казва победа за ЦСКА...надявам се да се вдигнем и да си го върнем за миналата година. Мисля си, че 3те ни загуби пролетта тази есен ще са 3 победи...едната вече е реалност, а в събота ще видим дали няма да станат две...

Няма как да си го върнете дори и да ни биете! Този мач няма нищо общо с предният! Такива като миналият е случват на 30 - 40 години! Дай боже да дойде пак такъв мач по-рано!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 сеп 2012 13:48

mad forest написа:
RedForever написа:Конспирацията ми казва победа за ЦСКА...надявам се да се вдигнем и да си го върнем за миналата година. Мисля си, че 3те ни загуби пролетта тази есен ще са 3 победи...едната вече е реалност, а в събота ще видим дали няма да станат две...

Няма как да си го върнете дори и да ни биете! Този мач няма нищо общо с предният! Такива като миналият е случват на 30 - 40 години! Дай боже да дойде пак такъв мач по-рано!

mad forest, колко пъти трябва да споря с теб на тема Лудогорец :) ? вие след 1-2 години няма да съществувате вече, ако не знаеш сте Ловеч №2.

ЦСКА е марка и в събота ще го докажем за пореден път, пишете че ще ние биете с 20:0, така ни правите по-силни.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 18 сеп 2012 13:59

Teo написа:
mad forest написа:

mad forest, колко пъти трябва да споря с теб на тема Лудогорец :) ? вие след 1-2 години няма да съществувате вече, ако не знаеш сте Ловеч №2.

ЦСКА е марка и в събота ще го докажем за пореден път, пишете че ще ние биете с 20:0, така ни правите по-силни.

Това ми го обясни като изчезнем! Имло ни е от 1919г., има ни и сега, със сигурност ще н иима и за напред! Много хора бъркат съществуванто на Лудогорец с Домусчиев, но това си е техен проблем! И кажи моля те какво те подразни мнението ми, че настръхна така! Аз май само си пожелах повече такива финали на първенството ;) !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 сеп 2012 14:04

mad forest написа:
Teo написа:
mad forest написа:Няма как да си го върнете дори и да ни биете! Този мач няма нищо общо с предният! Такива като миналият е случват на 30 - 40 години! Дай боже да дойде пак такъв мач по-рано!

Това ми го обясни като изчезнем! Имло ни е от 1919г., има ни и сега, със сигурност ще н иима и за напред! Много хора бъркат съществуванто на Лудогорец с Домусчиев, но това си е техен проблем! И кажи моля те какво те подразни мнението ми, че настръхна така! Аз май само си пожелах повече такива финали на първенството ;) !

Аз май само си пожелах повече такива финали на първенството

Това ме подразни ;)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 18 сеп 2012 14:06

^По-точно той имаше предвид всяка година да се решава шампиона в толкова оспорван и непредсказуем мач в последния кръг, а не толкова, че Лудогорец станаха шампиони.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 сеп 2012 14:10

Янис Зику написа:^По-точно той имаше предвид всяка година да се решава шампиона в толкова оспорван и непредсказуем мач в последния кръг, а не толкова, че Лудогорец станаха шампиони.

тоя мач искам да го забравя, но не мога, болката все още е в мен :x , направо се напихме от мъка след мача :cry:

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 18 сеп 2012 14:38

Янис Зику написа:^По-точно той имаше предвид всяка година да се решава шампиона в толкова оспорван и непредсказуем мач в последния кръг, а не толкова, че Лудогорец станаха шампиони.

Точно в десятката! ;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 сеп 2012 15:36

Teo написа: вие след 1-2 години няма да съществувате вече, ако не знаеш сте Ловеч №2.

Въобще не се знае кой ще изчезне и кой ще остане. Стига с тези банални пророкувания! Една марка трябва да има и покритие зад нея, както валутата има. Вие в момента сте в такава хиперинфлация, че на ваше място бих бил по-въздържан. Всичко може да стане на мача, но нека не си разваляме настроението предварително.
Пиша и до онзи, който не знае как се казва отборът. Лудогорец е основан като Лудогорец! Затова и носи годината 1945. Иначе на емблемата щеше да пише 1918-та.
[center]Изображение[/center]

ime
Контакти:

Мнениеот ime » 18 сеп 2012 16:50

Ще ги треснем разградчани, усещам го.. дано дават мача по ТВ

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 18 сеп 2012 16:59

По непотвърдена информация денят преди мача ЦСКА ще са в Шумен и най-вероятно ще имат тренировка там, така че който може да присъства да вдъхнем увереност на момчетата.
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Върни се в “ЦСКА”