ЦСКА СОФИЯ-Торпедо Москва (контрола) 23.06 11:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА СОФИЯ-Торпедо Москва (контрола) 23.06 11:00
Ето съобщението в официалната страница на Торпедо за гостуването в България http://www.torpedo.ru/news.phtml?id=2005
- САМО ЛЕВСКИ!
- Контакти:
Има някаква прокоба над Стойчо. Не му върви срещу чуждите отбори и това е 
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]
Момчета бях на Царско село днеска и съм много притеснен
Коментирахме много с хората около нас и положението никак не е розово
Коментирахме много с хората около нас и положението никак не е розово
Момчета, не се притеснявайте. По-добре да падаме в контролите, не в официалните мачове. Преди няколко години бихме и Вердер в контролите, ама пак не станахме шампиони. 2 години поред бием ПАОК, и какво? - нищо. 1-ви мач беше все пак, дайте да не вкарваме напрежение в отбора и ние.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
- dreben23
- Контакти:
Morgause написа:Момчета, не се притеснявайте. По-добре да падаме в контролите, не в официалните мачове. Преди няколко години бихме и Вердер в контролите, ама пак не станахме шампиони. 2 години поред бием ПАОК, и какво? - нищо. 1-ви мач беше все пак, дайте да не вкарваме напрежение в отбора и ние.
В 11 часа това не бива да се нарича мач - с по 4 прекъсвания за глътка вода! Това си беше обикновена тренировка в игрова обстановка, но въпреки нея пак смятам, че Анисе е много слаб футболист- пропиля поне 3 не лоши положения за гол, верно има малко бързина в него и нищо повече. Добрият футболист си личи просто- такъв пример е Саша.
Дано върнем Митко Атанасов- Удоджи!Той е къде по-добър вариант за крило!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Morgause написа:Момчета, не се притеснявайте. По-добре да падаме в контролите, не в официалните мачове. Преди няколко години бихме и Вердер в контролите, ама пак не станахме шампиони. 2 години поред бием ПАОК, и какво? - нищо. 1-ви мач беше все пак, дайте да не вкарваме напрежение в отбора и ние.
В 11 часа това не бива да се нарича мач - с по 4 прекъсвания за глътка вода! Това си беше обикновена тренировка в игрова обстановка, но въпреки нея пак смятам, че Анисе е много слаб футболист- пропиля поне 3 не лоши положения за гол, верно има малко бързина в него и нищо повече. Добрият футболист си личи просто- такъв пример е Саша.
Дано върнем Митко Атанасов- Удоджи!Той е къде по-добър вариант за крило!
Лично аз все още не мога да определя дали става за ЦСКА, но ако наистина е слаб, за какво го взехме тогава и нужен ли беше целия този цирк за футболист, който не става..?
Как пък го преценихте Анисе от един мач, който дори не е мач, а самите вие наричате тренировка? Май забравихте, че не е играл от 7 месеца и колко "спокойно" му беше през този период?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Как пък го преценихте Анисе от един мач, който дори не е мач, а самите вие наричате тренировка? Май забравихте, че не е играл от 7 месеца и колко "спокойно" му беше през този период?
Tочно това имах предвид, не мога да давам оценки на новите без да съм ги гледал в поне няколко по-сериозни контроли.Не бързам и да ги криткувам, защото от видяното вчера наистина приличаше повече на двуразова тренировка отколкото на контрола, в която играчите и на двата отбора ходеха по терена, имаше и доста нови, които не можех да различа и през цялото време се чудех кой кой е..
Много хора не са останали доволни от играта на ЦСКА, но аз смятам, че няма нищо страшно. Тази контрола беше зада види Стойчо на какво ниво са играчите, особенно новите. Вярно, че повечето от тях не се представиха добре, но още е рано за отценки. На мен ми харесаха Анисе и този дето му викат Саша. Христо Янев си остава класа дори на 33 години ще пасне идеално на отбора. Единствения въпрос за решаване в момента е вратарския пост. Имаме нужда от стабилен човек, който да ръководи защитата, защото се видя, че Макенджиев все още не става за титуляр. Костадин Стоянов явно пак ще играе бек, което не му е чуждо. След нелепата му контузия все още е далеч от желаната форма. Останалите при сериозна стиковка могат да вдигнат нивото, но засега не може да се каже добро ли е положението или не!