ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!Поредният нов артикул!!!
Никой не те е питал!!
Още по-малко пък някой го интересува мнението ти!!

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
ОФАНЗИВА написа:Никой не те е питал!!Още по-малко пък някой го интересува мнението ти!!
Нещо нервен ми се виждаш!
Това е свободен форум и дали те интересува мнението ми мен пък съвсем не ме интересува.За мен е важно, че си правиш реклама на продукцията, под благовидният предлог, че е само за ЦСКА, обаче ми позволи да не съм убеден в това.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Като е толкова свободен тоя форум защо да не пуска рекламни артикули на любимият ни отбор? А и едва ли парите отиват в джоба на човекът под името "Офанзива".
Янис Зику написа:Като е толкова свободен тоя форум защо да не пуска рекламни артикули на любимият ни отбор? А и едва ли парите отиват в джоба на човекът под името "Офанзива".
Защото, Зику, подобни реклами обикновено са забранени от правилата на форумите.Има си отделни раздели за купувам-продавам, но не и по този начин.Тоя пич определено експлоатира любовта ви към ЦСКА за лична облага и това е ясно за всеки непредубеден.Ми само виж, че на фланелките емблемата е на ЦФКА "Средец", защото те нямат право на оригиналната емблема на ЦСКА.Това нищо ли не ти говори?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:Morgause написа:Кашчей написа:Може и да ме оплюете, но тази тема си е жива реклама на търговска фирма, под благовидната маска за фенове на ЦСКА.Дали подобни реклами са позволени от правилата на форума?!?
Това е подфорум на ЦСКА - всеки който се интересува от ЦСКА се интересува и от артикули. Тоест - това си е точно на мястото. Всички знаем, че си хейтър, но поне малко се прикривай. От който и отбор да си, няма да стане по-добър като плюеш по ЦСКА.
Пич, аз си казвам мнението, а дали съм хейтър си е мой проблем.В тази тема има само търговска реклама, която обикновено е забранена във форумите, по начина, по който се показва.
Всъщност, овчарят не е виновен, че стриже овцете, след като те нямат нищо против!
Добре,каза си мненето,всички те разбрахме!
Друго нещо има ли да казваш?
[offtopic]Добре си дошъл,отново!Форумо не бе същия без тебе

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Кашчей написа:Може и да ме оплюете, но тази тема си е жива реклама на търговска фирма, под благовидната маска за фенове на ЦСКА.Дали подобни реклами са позволени от правилата на форума?!?
Кашчей, ти не бери грижа кое е разрешено и кое не. Направи опит да преодолееш пословичната си дребнавост, а в случая има кой да прецени дали това е непозволена реклама или е позволена.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Абе ей- стига си писал глупости -щото започваш да дразниш!!Още по-малко като нямаш грам идея за какво става въпрос!!Ясно ли е!!??
Експоатирали ли сме, зимали сме пари-ахахаха- пълни глупости и всеки, който малко повече е запознат с дейноста на Офанзива, знае, че приказваш безсмилици-така,че моля ти се спести ги и стига си се правил на интересен пред децата тука!!!Аре със здраве!!
Експоатирали ли сме, зимали сме пари-ахахаха- пълни глупости и всеки, който малко повече е запознат с дейноста на Офанзива, знае, че приказваш безсмилици-така,че моля ти се спести ги и стига си се правил на интересен пред децата тука!!!Аре със здраве!!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
А по темата:

Фланелките са изключителни!!!

Фланелките са изключителни!!!

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Ето и снимка в цял размер:

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Представяме Ви поредните ни НОВИ продукти- четири вида стикери. Цената на 100 броя (по 25 от вид) е 5лв. Четирите вида вървят в комплект и няма да изпращаме лепенки само от един вид. Можете да заявите и повече от 100 броя, няма ограничение в количеството (200 бр- 10лв, 300бр- 15лв. и т.н.).
ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ НА e-mail ofanzivaartikuli@gmail.com
Можете да поръчате тениската с лично съобщение и до потребителя "Артикули" в нашия форум, като писмата Ви трябва да включват следните данни:
Име:

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ НА e-mail ofanzivaartikuli@gmail.com
Можете да поръчате тениската с лично съобщение и до потребителя "Артикули" в нашия форум, като писмата Ви трябва да включват следните данни:
Име:

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!