ЦСКА - Берое 28.03.2012 , 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: ЦСКА - Берое 28.03.2012 , 19:00 ч.
Приличен мач.Поздравявам отбора на Берое.Игра мъжки и се бори до последно за равният.Не бавиха времето и не играха селски футбол като някои други отбори!За нашите мога да кажа,че съм доволен.Все пак доста мачове се насъбраха последните 20 дена...аз поне не си спомням за такъв период от време ЦСКА да са играли толкова мачове.100% вече и умората си казва думата...важното,че играха и се раздадоха на макс!Честито на всички който обичат ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Браво за победата! Страхотно е, че побеждаваме с толкова проблеми. Не го гледах мача, но се изкефих много че пак Карачанака е вкарал. Тва момче загатва за нещо голямо. Вече кой пореден мач бележи и играе добре. Явно не е случайно. Дайте програмата да видим каки мачове ни предстоят. И аз не смея да бързам да говоря за титлата. Все пак отборът има много кадрови проблеми, страшно много. Виж ако Янчев, Анисе и Трифонов можеха да играят щях да съм далеч по-обнадежден, но засега те са аут от състава и не се знае кога ще могат да играят
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Слаб мач за ЦСКА бях на стадиона и не ми хареса футбола!Незнам тактически указания ли физическа подготовка ли 2 рото полувреме много слабо играхме!Ясно си пролича че няма алтернативи в състава Паун е много слаб на крилото иначе не е лош но не му е там позицията Томас точно 2 пъти докосна топката за 60 минути едното беше хвърляне на тъч !!!Не му подаваха много но и се криеше.Карачанаков има много добра техника но не вярвам да стане нещо от него защото е много слаб физически - все едно някой ученик са пуснали дано се пооправи.Защитата е много добре поне Крачунов на центриранията няма проблем игаха много здраво.Мораеш също пресираше и се бореше много но няма кой да му подаде свестен пас.Дюлгеров евала само мога да кажа много игра много се бори браво на него и на Бобката Галчев не са кои знае какви играчи но с много сърце играят и те дефакто крепят ЦСКА в момента много силен мач и за 2 мата!И между другото съдията е ******** ! 

- mistreated
- Контакти:
danko_sot написа:Дайте програмата да видим каки мачове ни предстоят.
31.03.2012 събота 15:30 Видима Раковски - ЦСКА Севлиево --
09.04.2012 понеделник 19:00 ЦСКА - Светкавица ( Търговище) София --
19.04.2012 четвъртък 17:00 Славия - ЦСКА София --
22.04.2012 неделя 13:30 ЦСКА - Черно море София --
29.04.2012 неделя 17:45 Левски - ЦСКА София --
07.05.2012 понеделник 19:00 ЦСКА - Ботев (Враца) София --
12.05.2012 събота 17:00 Миньор (Пк) - ЦСКА Перник --
19.05.2012 събота 17:45 ЦСКА - Литекс София --
23.05.2012 сряда 18:00 Лудогорец ( Разград) - ЦСКА Разград --
Програмата в следващите няколко кръга е благоприятна за нас. Мисля, че безпроблемно трябва да вземем следващите 2 мача. След това задължителни 2 победи срещу Славия и Черно море, ако искаме наистина да сме шампиони.
Влезем ли в дербито с 9 поредни победи, мисля че ще сме и с поне 6 точки пред втория. Тогава и един хикс би ни направил почти сигурни шампиони.
Но както каза Мораеш, нека мислим мач за мач. Ще видим какво ще стане.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Гледах повторенията,абсолютно измислено нарушение при гола на Карачанаков!Но директивата е в действие!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Много съм доволен от победата и от това как футболистите се раздават. Повечето от тях е ясно ,че нямат големи качества, но за сметка на това са истински мъжкари и се борят до последно, а това мен лично много ме радва .
Определено взе да се усеща това, че отбора е от 12-13 човека защото с тези мачове сряда - събота, 2рото полувреме бяха доста уморени.
Програмата ни определено е добра, но всичко зависи от отбора как ще подходят към мачовете защото дори този с Видима може да си го направим труден.
Радващото е ,че днес се посъбрахме повечко хора, но все още има какво да се желае в тази насока, а неприятното е, че нещата в Г хич не са добре !
Не знам точно какво делят там и какви са проблемите, но толкова слаб сектор аз лично не съм виждал !!!
Определено взе да се усеща това, че отбора е от 12-13 човека защото с тези мачове сряда - събота, 2рото полувреме бяха доста уморени.
Програмата ни определено е добра, но всичко зависи от отбора как ще подходят към мачовете защото дори този с Видима може да си го направим труден.
Радващото е ,че днес се посъбрахме повечко хора, но все още има какво да се желае в тази насока, а неприятното е, че нещата в Г хич не са добре !
Не знам точно какво делят там и какви са проблемите, но толкова слаб сектор аз лично не съм виждал !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
W84me написа:Гледах повторенията,абсолютно измислено нарушение при гола на Карачанаков!Но директивата е в действие!
Изчезвай от тука бе плазмодий....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...
W84me написа:Гледах повторенията,абсолютно измислено нарушение при гола на Карачанаков!Но директивата е в действие!
До вечера ще имаш много повече повторения за гледане.Чух , че Стоичков се е картотекирал като играещ треньор

- Udoji90
- Контакти:
Не играхме добре, но пък за момента по-важни са резултатите. Радвам се, че Карачанаков вкара пореден важен гол и че вече той почна да бие статичните положения. Хич не ми хареса Паун този път - по-рано трябваше да го сменят.
Като цяло Берое държаха инициативата през повечето време, но пък не допуснахме да създадат чисти положения - донякъде ние бяхме точни в защита, донякъде играчите на Берое центрираха доста зле. Все пак са спретнали добър състав, с който очаквам да се представят силно до края на сезона. Елиаш и Ливраменто ми направиха най-добро впечатление.
Като цяло Берое държаха инициативата през повечето време, но пък не допуснахме да създадат чисти положения - донякъде ние бяхме точни в защита, донякъде играчите на Берое центрираха доста зле. Все пак са спретнали добър състав, с който очаквам да се представят силно до края на сезона. Елиаш и Ливраменто ми направиха най-добро впечатление.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Мисля, че мачът ни с Миньор ще е доста тежък >.<
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн