Стойчо Младенов-фен тема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ПОЕ ЦСКА!
Уредени ли са всички досегашни финансови въпроси свързани със Стоичо до сега? Предстоят и уточняване на сегашните. Със Стоичо или без него цска остава потенциално номер 1 за титлата. Не се заблуждаваите от вчерашния мач. Има потенциал в новите футболисти и в отбора . Техничарите от герена да се стягат.
- delqnski47
- Контакти:
Стойчо се завърна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
никой неказва че Галчев ще заиграе като Шави или Крачунов като Пике, но Стойчо е голям мотиватор и голям перфекционист, това което ще се промени е желанието и себераздаването на футболистите, да неговорим че вече титанците едва ли ще им мине през акъла да дават съвети в спортно-техническата част и въпреки всичко Стойчо не е Исус Христос трудно ще стане тази година, но по важно е да види кой му трябва,кой да остане и живи и здрави догодина по това време пак ще си говорим, но фаворита за мен е Лудогорец този сезон
- mistreated
- Контакти:
Каквото и да направи Стойчо до края на шампионата, то задължително трябва да остане и след това. Няма друг път, ако искаме да станем шампиони в скоро време. Няма силен отбор без уважаван треньор, няма как да стане. Само Стойчо може да стабилизира нещата в съблекалнята. Само той може да направи и добра селекция през лятото.
Аз също мисля, че Титаните правят всичко това с цел да потушат бунта на запалянковците, но така или иначе в момента нищо друго не може да се направи. Играчи нови няма да има, свърши и времето за подготовка. Едиственият правилен ход беше нов, респектиращ треньор.
3-те домакински мача и двубоя за купата са достатъчни, за да си стъпи отборът на крака. Естествено условието е да бъдат спечелени, но впредвид на противниците мисля, че ще успеем.
Аз също мисля, че Титаните правят всичко това с цел да потушат бунта на запалянковците, но така или иначе в момента нищо друго не може да се направи. Играчи нови няма да има, свърши и времето за подготовка. Едиственият правилен ход беше нов, респектиращ треньор.
3-те домакински мача и двубоя за купата са достатъчни, за да си стъпи отборът на крака. Естествено условието е да бъдат спечелени, но впредвид на противниците мисля, че ще успеем.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- blue avalanche
- Контакти:
Red Warrior написа:Но бъдете спокойни сини приятелки - ЦСКА този сезон няма да е шампион. Просто с тези футболисти "селектирани" от титаните и Пеп Гуардиола не може да направи нищо. Но бъдете спокойни, защото и вие няма да сте шампиони! Ако сте се гледали вчера трябва да ви е направило впечатление, че новата ви "интернационална" защита направи повече грешки и от нашата.
Е,чак пък повече от вашата...Че вие си вкарахте автогол,бре...С коя част на тялото Крачунов си вкара автогола,че ми се губи?

- Red Warrior
- Контакти:
Стойчо 2 пъти се завръща в ЦСКА и 2-та пъти стана шампион! Левскарчетата сега се притесняват какво ще става при 3-я 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
И 3-я път ще стане, но не и този сезон. Ако пернишките кратуни го оставят следващия сезон и не му се месят тогава 

Последна промяна от Red Warrior на 05 мар 2012 13:45, променено общо 1 път.
blue avalanche написа:Red Warrior написа:Но бъдете спокойни сини приятелки - ЦСКА този сезон няма да е шампион. Просто с тези футболисти "селектирани" от титаните и Пеп Гуардиола не може да направи нищо. Но бъдете спокойни, защото и вие няма да сте шампиони! Ако сте се гледали вчера трябва да ви е направило впечатление, че новата ви "интернационална" защита направи повече грешки и от нашата.
Е,чак пък повече от вашата...Че вие си вкарахте автогол,бре...С коя част на тялото Крачунов си вкара автогола,че ми се губи?
Имам чувството , че всеки твой следващ коментар става все по посредствен и така и така ....... докато накрая не започнеш да ругаеш и да обявяваш ВОЙНА!
С коя част си го е вкарал тебе какво те "боли"? Много футболисти са си вкарвали автоголове, примери в твоя отбор БОЛ!
- Red Warrior
- Контакти:
Gonzalez1914 написа:
Вие добре ли сте ?
Егати късопаметните хора !
Божков му докара едни от най добрите футболисти стъпвали в България ... Лео Лима и Терминатора май му викаха на втория !
Пак питам вие добре ли сте ?
При лупи онзи Гарибов каза : Предпочитахме да даваме парите на футболистите отколкото за данъци и поради тази причини в ЦСКА играеше за онова време изключителен футболист като Ней !!!
Вчера всички ревахте като вдовици че титлата е продадена на Левски , а днес не си спомняте какво ревахте вчера ?
Докара ги и след 2 месеца си тръгнаха, защото не им плащаше заплатите.....с многото пари

Red Warrior написа:Но бъдете спокойни сини приятелки - ЦСКА този сезон няма да е шампион. Просто с тези футболисти "селектирани" от титаните и Пеп Гуардиола не може да направи нищо. Но бъдете спокойни, защото и вие няма да сте шампиони! Ако сте се гледали вчера трябва да ви е направило впечатление, че новата ви "интернационална" защита направи повече грешки и от нашата.
Но атаката ни вкара повече голове от вашата.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!