THE G.A.M.E написа:baraba написа:Явно си на грешните хапчета , човече , тежък случай на бягство от реалността !!! Значи до преди два месеца са ви храчили , а сега ви посрещата с цветя и рози , така ли ??? Аз не забелязах до сега с изключение на един нещастен опит именно на едни комплексари (държавното отборче Берое) не смятам да изпадам до тяхното ниво и да ги наричам Олимпик , всички останали проявиха нужното уважение !!! Дори ми направи впечатление , няколко пъти по Домус ТВ се опитаха провокативно да насочат разговора с гости в студиото за автентичността на ЦСКА и бяха отрязани съвсем елегантно , особено реакцията на Дани Пеев именно от Локото , има го запис в любимия ти интернет пусни си го и виж с очите си
Човек, аз за какво ти пиша, ти къде отиде.![]()
Че си пийвам коняк факт, ама че теб те хваща, т'ва вече си е изненада.
Иде реч за обикновенните фенове, чието мнение ясно се вижда и чува в интернет и по стадионите.
Ако в посочените виждаш някъде уважение, значи е по-добре да провериш, дали некоя част от тялото ти, не е в контакта.baraba написа:англичаните имат много подходящ израз : bla.... bla ... bla...
Като писа за ингилизите ...
Ами ето, аз симпатизирам и на Шефилд Юн.
Все едно ти да ми кажеш, че съм луд да се интересувам от такъв... Някакъв си отбор, дето са никакви.
Ами такива са си, но не ми пречи.
Т'ва е разликата, че вие един вид се срамувате, да си признаете, че подкрепяте НЕ-оригиналният ЦСКА.
Та за това е целият този спор.
Тука в тоя форум ( не съм сигурен дали в тая тема ) ... Видях няколко мнения тип - "Ами да, не сме оригиналният ЦСКА, не сме и наследник на същият, но ЦСКА-София е отборът, който подкрепяме, т'ва е положението"
Е, такава позиция няма как да бъде атакувана.
Даже можеби заслужава и респект.
Не мога дори и да коментирам словосъчетание "оригинален" след като такова "животно" в българския футбол НЯМА , може би с едно единствено изключение с мноооого условности - Славия Сф. Така , че опита ти за вменяване на някаква вина и съответно изпитан срам от така вменената вина е доста плитък и неуспешен , опитай пак , ама измисли нещо ново , че много зациклихте нещо