Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 04 окт 2016 08:45

THE G.A.M.E написа:
baraba написа:Явно си на грешните хапчета , човече , тежък случай на бягство от реалността !!! Значи до преди два месеца са ви храчили , а сега ви посрещата с цветя и рози , така ли ??? Аз не забелязах до сега с изключение на един нещастен опит именно на едни комплексари (държавното отборче Берое) не смятам да изпадам до тяхното ниво и да ги наричам Олимпик , всички останали проявиха нужното уважение !!! Дори ми направи впечатление , няколко пъти по Домус ТВ се опитаха провокативно да насочат разговора с гости в студиото за автентичността на ЦСКА и бяха отрязани съвсем елегантно , особено реакцията на Дани Пеев именно от Локото , има го запис в любимия ти интернет пусни си го и виж с очите си ;)

Човек, аз за какво ти пиша, ти къде отиде. :lol:
Че си пийвам коняк факт, ама че теб те хваща, т'ва вече си е изненада.
Иде реч за обикновенните фенове, чието мнение ясно се вижда и чува в интернет и по стадионите.
Ако в посочените виждаш някъде уважение, значи е по-добре да провериш, дали некоя част от тялото ти, не е в контакта.

baraba написа:англичаните имат много подходящ израз : bla.... bla ... bla... :idea:

Като писа за ингилизите ...
Ами ето, аз симпатизирам и на Шефилд Юн.
Все едно ти да ми кажеш, че съм луд да се интересувам от такъв... Някакъв си отбор, дето са никакви.
Ами такива са си, но не ми пречи.

Т'ва е разликата, че вие един вид се срамувате, да си признаете, че подкрепяте НЕ-оригиналният ЦСКА.
Та за това е целият този спор.

Тука в тоя форум ( не съм сигурен дали в тая тема ) ... Видях няколко мнения тип - "Ами да, не сме оригиналният ЦСКА, не сме и наследник на същият, но ЦСКА-София е отборът, който подкрепяме, т'ва е положението"

Е, такава позиция няма как да бъде атакувана.
Даже можеби заслужава и респект.

Не мога дори и да коментирам словосъчетание "оригинален" след като такова "животно" в българския футбол НЯМА , може би с едно единствено изключение с мноооого условности - Славия Сф. Така , че опита ти за вменяване на някаква вина и съответно изпитан срам от така вменената вина е доста плитък и неуспешен , опитай пак , ама измисли нещо ново , че много зациклихте нещо ;) А , всички тези които НЕдобросъвестно цитираш , които са обявили така наречената "изчаквателна" позиция искат просто да се уверят в откупуването на ТМ и Емблемата от НАП , евентуално включване в ОСК ЦСКА , за да няма никой никакво право да твърди , че ЦСКА - София не бил наследник на което и да е от предходните ЦСКА (с девет различни имена до момента ) , което не означава , че не чувстват този ЦСКА като своя отбор когото да подкрепят ;) И това го правят по скоро , защото достатъчно много пъти са били лъгани в очакванията с и от обещания (Божков ,ТИТАН , ЛУПИ ) и не искат да приемат на сляпо доверие последните такива :idea: Въпреки , че според моето скромно мнение в последните месеци за разлика от последните 20-на години на Армията се работи , работи ... работи и .... не се приказва излишно , лично аз го адмирирам ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 04 окт 2016 09:05

Кашчей написа:
baraba написа: Още древните египетски жреци , като философи-мислители , са установили , че истините са толкова на брой , колкото е необходимо в момента.

Странно, защо още в древният Египет, когато Сет убива Озирис Изида го търси и се опитва да го съживи, а не припознава Амон или Атон за новия Озирис :roll:

Това ти мнение заслужава да стане нечий подпис. Да се слави интелектът ти. Ку-ку.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 04 окт 2016 09:10

THE G.A.M.E написа:
baraba написа:
Нападане .... интернет ... човече , в какъв филм си се вкарал :roll: Дошли сме в твоя форум и те нападаме ли ???? Или е точно обратното ??? Как не съзнавате , че колкото повече присъствате ТУК при нас , толкова повече е ясно , че вече сте ни припознали ВИЕ - нас ;)

Не съм писал нищо за нападане.
...празни приказки
Нормално е да се зароди ответен удар. ;)

Момче, забелязвам че на всеки 5-ти ред ти се губи мисълта. Забравяш каква теза си тръгнал да защитаваш и се подлагаш на автонаакване.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 04 окт 2016 09:16

Хубаво го каза the game - всеки има право на самоопределение. Така се определяме и ние - ние сме ЦСКА. Много е смешно това с "оригилността", "автентичността" и пр. Когато през 1878г. се възстановява българската държава, това "оргиналната" и "автентична" България ли е или някаква друга? Според мен, това е България на българите. А ЦСКА е на цесекарите. Дали другите ни признават - тяхна си работа. Ние сме тук, в нашия дом на Армията, обичаме ЦСКА и нищо няма да промени това. Колкото до чуждата злоба и омраза - те само ни правят по-силни и единни. Само ЦСКА!
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 окт 2016 09:45

кристи3 написа:Хубаво го каза the game - всеки има право на самоопределение. Така се определяме и ние - ние сме ЦСКА. Много е смешно това с "оригилността", "автентичността" и пр. Когато през 1878г. се възстановява българската държава, това "оргиналната" и "автентична" България ли е или някаква друга? Според мен, това е България на българите. А ЦСКА е на цесекарите. Дали другите ни признават - тяхна си работа. Ние сме тук, в нашия дом на Армията, обичаме ЦСКА и нищо няма да промени това. Колкото до чуждата злоба и омраза - те само ни правят по-силни и единни. Само ЦСКА!

Общо взето е такава работата ... Най-смешно ми е като влизат разни елементи и се опитват да вменяват вина на обикновените привърженици, не бива ние да сме правили далаверите в отбора ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 04 окт 2016 09:53

„Поне това е хубаво за „армейците“, че могат да се радват. Във всяка група имат отбор и могат да ходят на мачове всеки ден“, каза още Бойко Борисов.

Това той го каза пред микрофоните на много телевизии,а вие се сърдите на мненията на феновете на другите клубове.

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 15.10.2016 | 16:00

Мнениеот luxorus на 04 Окт 2016 08:22

ZinedineZidane написа:
Не съм вярвал, че въобще някога ще го кажа, но пожелавам успех на Левски в този мач. Оранжево-червеното недоразумение ми изпротивя толкова много, че... (тук почвам да псувам).

Колкото и да е елементарно като скандиране, ще ви помоля да поемете щафетата с едно мощно К*р за Литекс... :mrgreen:

+1

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 окт 2016 09:55

boabbb написа:
кристи3 написа:Хубаво го каза the game - всеки има право на самоопределение. Така се определяме и ние - ние сме ЦСКА. Много е смешно това с "оригилността", "автентичността" и пр. Когато през 1878г. се възстановява българската държава, това "оргиналната" и "автентична" България ли е или някаква друга? Според мен, това е България на българите. А ЦСКА е на цесекарите. Дали другите ни признават - тяхна си работа. Ние сме тук, в нашия дом на Армията, обичаме ЦСКА и нищо няма да промени това. Колкото до чуждата злоба и омраза - те само ни правят по-силни и единни. Само ЦСКА!

Общо взето е такава работата ... Най-смешно ми е като влизат разни елементи и се опитват да вменяват вина на обикновените привърженици, не бива ние да сме правили далаверите в отбора ...

Все едно да вменим вина на животното Тапир , че е това , което е .....моля ти се ! Никой не вменява вина на никого !

Просто всеки си има мнение ...... вие си мислите , че сте ЦСКА ....ние знаем , че сте Литекс и така до края на света !

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 окт 2016 09:57

baraba написа:
THE G.A.M.E написа:
baraba написа:Явно си на грешните хапчета , човече , тежък случай на бягство от реалността !!! Значи до преди два месеца са ви храчили , а сега ви посрещата с цветя и рози , така ли ??? Аз не забелязах до сега с изключение на един нещастен опит именно на едни комплексари (държавното отборче Берое) не смятам да изпадам до тяхното ниво и да ги наричам Олимпик , всички останали проявиха нужното уважение !!! Дори ми направи впечатление , няколко пъти по Домус ТВ се опитаха провокативно да насочат разговора с гости в студиото за автентичността на ЦСКА и бяха отрязани съвсем елегантно , особено реакцията на Дани Пеев именно от Локото , има го запис в любимия ти интернет пусни си го и виж с очите си ;)

Човек, аз за какво ти пиша, ти къде отиде. :lol:
Че си пийвам коняк факт, ама че теб те хваща, т'ва вече си е изненада.
Иде реч за обикновенните фенове, чието мнение ясно се вижда и чува в интернет и по стадионите.
Ако в посочените виждаш някъде уважение, значи е по-добре да провериш, дали некоя част от тялото ти, не е в контакта.

baraba написа:англичаните имат много подходящ израз : bla.... bla ... bla... :idea:

Като писа за ингилизите ...
Ами ето, аз симпатизирам и на Шефилд Юн.
Все едно ти да ми кажеш, че съм луд да се интересувам от такъв... Някакъв си отбор, дето са никакви.
Ами такива са си, но не ми пречи.

Т'ва е разликата, че вие един вид се срамувате, да си признаете, че подкрепяте НЕ-оригиналният ЦСКА.
Та за това е целият този спор.

Тука в тоя форум ( не съм сигурен дали в тая тема ) ... Видях няколко мнения тип - "Ами да, не сме оригиналният ЦСКА, не сме и наследник на същият, но ЦСКА-София е отборът, който подкрепяме, т'ва е положението"

Е, такава позиция няма как да бъде атакувана.
Даже можеби заслужава и респект.

Не мога дори и да коментирам словосъчетание "оригинален" след като такова "животно" в българския футбол НЯМА , може би с едно единствено изключение с мноооого условности - Славия Сф. Така , че опита ти за вменяване на някаква вина и съответно изпитан срам от така вменената вина е доста плитък и неуспешен , опитай пак , ама измисли нещо ново , че много зациклихте нещо ;) А , всички тези които НЕдобросъвестно цитираш , които са обявили така наречената "изчаквателна" позиция искат просто да се уверят в откупуването на ТМ и Емблемата от НАП , евентуално включване в ОСК ЦСКА , за да няма никой никакво право да твърди , че ЦСКА - София не бил наследник на което и да е от предходните ЦСКА (с девет различни имена до момента ) , което не означава , че не чувстват този ЦСКА като своя отбор когото да подкрепят ;) И това го правят по скоро , защото достатъчно много пъти са били лъгани в очакванията с и от обещания (Божков ,ТИТАН , ЛУПИ ) и не искат да приемат на сляпо доверие последните такива :idea: Въпреки , че според моето скромно мнение в последните месеци за разлика от последните 20-на години на Армията се работи , работи ... работи и .... не се приказва излишно , лично аз го адмирирам ;)

Работи се както се работеше в Литекс ! Резултатите ще са идентични ! Сполай !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 окт 2016 11:34

Преговорите на Курьор с Гришата :lol: :lol: :lol:

"С агента ми си уредихме среща чак след като беше започнало първенството. Гриша Ганчев ни посрещна с бутилка уиски и като седнахме, каза на своите хора да напуснат кабинета. Това беше началото на един дъгъл следобед. Дълго време си говориха с агента ми, който ми превеждаше малко, основният разговор беше на български и не разбирах много.

В един момент Ганчев ме попита на английско-български колко пари искам. Ей така. Веднага помолих агента ми за съвет, Гриша Ганчев ме прекъсна с думите, че иска да говори директно с мен и да чува отговорите от мен. Смутих се малко и казах, че искам поне толкова, колкото съм взимал в Грузия.

Той веднага каза: "Ще ти дам повече, защото унизи говедата за купата". Ставаше дума за моя победен гол срещу Левски София за Купата на България, когато все още бях играч на Черно море".

Настрана всички неуредици, но отдавна ни трябваше такъв президент :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 окт 2016 11:38

boabbb написа:Преговорите на Курьор с Гришата :lol: :lol: :lol:

"С агента ми си уредихме среща чак след като беше започнало първенството. Гриша Ганчев ни посрещна с бутилка уиски и като седнахме, каза на своите хора да напуснат кабинета. Това беше началото на един дъгъл следобед. Дълго време си говориха с агента ми, който ми превеждаше малко, основният разговор беше на български и не разбирах много.

В един момент Ганчев ме попита на английско-български колко пари искам. Ей така. Веднага помолих агента ми за съвет, Гриша Ганчев ме прекъсна с думите, че иска да говори директно с мен и да чува отговорите от мен. Смутих се малко и казах, че искам поне толкова, колкото съм взимал в Грузия.

Той веднага каза: "Ще ти дам повече, защото унизи говедата за купата". Ставаше дума за моя победен гол срещу Левски София за Купата на България, когато все още бях играч на Черно море".

Настрана всички неуредици, но отдавна ни трябваше такъв президент :mrgreen:

Откога Курьор взе да се изразява на литературен български,достоен за Ив.Вазов,Й.Йовков или Елин Пелин??? :o
ПП.В крайна сметка,колко "даде" Ганчев на Курьор??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”