icko65 написа:baraba написа:maxi1914 написа:baraba написа:Mathias_Coureur написа:Фактите са тук:
http://bfunion.bg/uploads/%20%D0%A6%D0% ... 6-2017.pdf
И сега последно , на кое име е издаден лиценза , че нещо си се пообъркал с показването на стари работи , трябва ли да наблягаме на последната страничка , където е записано на кой отбор е издаден лиценза и той е ЦСКАТова е ФАКТ , другото са излишни подробности , драги ми смехурко (както пишеше великия Елин Пелин)
Бараба до колкото разбирам за теб е важен крайния резултат а не как е стигнат до него така ли ?
Много общо казано , може би , в случая , да , защото другата алтернатива беше изобщо да няма ЦСКА , което да продължи историческия път на Септември при ДВ !!! А , колкото до пародията , която се създаде единствено с определена цел разцепване ( слава богу неуспешно) на фенската маса на ЦСКА , такова дори и не си заслужава да го коментирам и определено не е пътя който аз , виждам за моя ЦСКА !!! Колкото до Лиценза , ами догодина какво ще давате за пример ми е много интересно , че нали ще си е издаден точно на ЦСКА без ..... предистория
Догодина я камилата я камиларя.И не станете ли правоприемник на ЦСКА лиценза ще е на ЦСКА-София.Което отново доказва че НЕ СТЕ ЦСКА!
Лелееее , момче , ако не знаеш какво означава думичката "оксиморон" питай чичко Гугле , защото в момента такъв оксиморон написа , като за точен пример за пред студенти

Без това , няма отбор на света , който да се идентифицира , ако си разбрал , разбрал , ако ли не , за теб няма спасение