Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

кристи3
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот кристи3 » 03 окт 2016 17:23

"Магията ЦСКА" очевидно е завладяваща и то масово. Гледам сините приятелки пуснаха рано-рано тема в подфорума си за мача ни с тях. Явно горят от нетърпение, макар упорито да отричат. Но когато фактите говорят и боговете мълчат. :)
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Борисов: ЦСКА да се радват, имат отбор във всяка група

Мнениеот Dachi » 03 окт 2016 17:24

Премиерът на България Бойко Борисов заяви при откриването на реконструираната зала „София“ в Борисовата градина, че „армейците“ могат да се радват, защото имат отбор във всяка група. „Поне това е хубаво за „армейците“, че могат да се радват. Във всяка група имат отбор и могат да ходят на мачове всеки ден“, каза още Бойко Борисов.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 03 окт 2016 17:25

baraba написа:
Mathias_Coureur написа:
baraba написа:
Mathias_Coureur написа:Георги Атанасов, главен редактор - "Меридиан Мач" :

"С какво ми е помогнал Васил Левски? Ако не беше той и тези с него, сега щях да работя във вестник "Хюриет", да имам три GSM-а и да взимам 5 000 долара заплата"

Аха , е и какво общо има това с темата : Магията ЦСКА ???

Има , защото постоянно като вляза в тази тема , чета статии с автор ГА и просто копирам , какво е казал навремето.

Копирай неща , които е казвал или писал по темата , не неща , които нямат нищо общо !!! Ние не сме дошли да цапаме и акаме във вашата тема , нали !!!

И най-добре!Вашата сами си я оакахте..с оранжева боя.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Re: Борисов: ЦСКА да се радват, имат отбор във всяка група

Мнениеот Mathias_Coureur » 03 окт 2016 17:26

В Първа лига не играе ЦСКА, а прекръстеният Литекс с ново име ЦСКА-София!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 03 окт 2016 17:27

кристи3 написа:"Магията ЦСКА" очевидно е завладяваща и то масово. Гледам сините приятелки пуснаха рано-рано тема в подфорума си за мача ни с тях. Явно горят от нетърпение, макар упорито да отричат. Но когато фактите говорят и боговете мълчат. :)

Не пиле!Няма ЦСКА!Затова де що фен има се изрежда да ви го набива в ....кратуни!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 окт 2016 17:32

icko65 написа:
baraba написа:
Mathias_Coureur написа:
baraba написа:
Mathias_Coureur написа:Георги Атанасов, главен редактор - "Меридиан Мач" :

"С какво ми е помогнал Васил Левски? Ако не беше той и тези с него, сега щях да работя във вестник "Хюриет", да имам три GSM-а и да взимам 5 000 долара заплата"

Аха , е и какво общо има това с темата : Магията ЦСКА ???

Има , защото постоянно като вляза в тази тема , чета статии с автор ГА и просто копирам , какво е казал навремето.

Копирай неща , които е казвал или писал по темата , не неща , които нямат нищо общо !!! Ние не сме дошли да цапаме и акаме във вашата тема , нали !!!

И най-добре!Вашата сами си я оакахте..с оранжева боя.

Ти ще ми даваш на мен акъл , когато ме видиш да дойда във вашия форум да акам , както ти го правиш нон-стоп тук :evil: Дотогава си една безгласна буква за мен , ясно ???
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 03 окт 2016 17:33

icko65 написа:
кристи3 написа:"Магията ЦСКА" очевидно е завладяваща и то масово. Гледам сините приятелки пуснаха рано-рано тема в подфорума си за мача ни с тях. Явно горят от нетърпение, макар упорито да отричат. Но когато фактите говорят и боговете мълчат. :)

Не пиле!Няма ЦСКА!Затова де що фен има се изрежда да ви го набива в ....кратуни!

Тролче, можеш да пишеш, какво си пожелаеш. Аз ще съм на стадиона и ще подкрепям ЦСКА.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 03 окт 2016 17:35

icko65 написа:

Като няма,де що ни се изреждате???
Нали, ти не би се бил с труп или мъртвец???
Каква е таз шизофрения???

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 окт 2016 17:37

icko65 написа:

Нещо нервичките не издържаха , май , а ??? Що така с пяна на уста ??? Хайде сега , когато сам го каза : Когато фактите говорят и боговете мълчат , да вземеш да замълчиш пред факта :
Изображение
Ти си последния човек на планетата , който има право да ми дава наклон на .... фенството ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”