Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот Червени_шампиони » 21 юни 2013 19:49

Не съм го писал аз това за Гриша Ганчев, а го прочетох и реших да го споделя, ако е забранено кажи.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 юни 2013 19:58

Кашчей написа:
petko.h.markov написа:Това че не разбираш теорията на Айнщайн не означава че не велика.Опитвам си да си те представя.Физически
как изглеждаш ми е трудно.Но психологически е по-лесно.Обикаляш по форумите като цветарка.Като неоправена
жена-свадлив заядлив и вечно дразнеш.

Определено позна :mrgreen: А вас ви дразни всичко, което не се вписва в Харизмата и нейната Библия, написана от ГА.

Извинявай за израза-говориш глупости.Малко ще ти подскажа.Подреди в хронология следните събития-избори
поява на Г.Г.за сделката.Ново правителство преразпределение на пазара и изведнъж протести.Новото правителство
няма да устои.Пак затишие и снижаване.А написаните по-горе глупости -не си заслужава да ги коментирам.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2013 20:24

petko.h.markov написа:
Кашчей написа:
petko.h.markov написа:Това че не разбираш теорията на Айнщайн не означава че не велика.Опитвам си да си те представя.Физически
как изглеждаш ми е трудно.Но психологически е по-лесно.Обикаляш по форумите като цветарка.Като неоправена

Определено позна :mrgreen: А вас ви дразни всичко, което не се вписва в Харизмата и нейната Библия, написана от ГА.

Извинявай за израза-говориш глупости.Малко ще ти подскажа.Подреди в хронология следните събития-избори
поява на Г.Г.за сделката.Ново правителство преразпределение на пазара и изведнъж протести.Новото правителство
няма да устои.Пак затишие и снижаване.А написаните по-горе глупости -не си заслужава да ги коментирам.

Я си припомни откога Ганчев е в Литекс и после се сети колко избори минаха през това време.Естествено, когато стане въпрос за вечно онеправданите, всякакви конспирации влизат в служба на теорията на относителността.
Ти наистина ли мислиш, че такава сделка се прави за месец време, защото от изборите мина по-малко и от месец преди да обявите ГГ за собственик.В друга тема обявихте и ХС за собственик.. на кое да вярваме тези, които не сме в кухнята на ЦСКА, като теб и писалите темите?Какво преразпределение на пазара е един ФК?Бога ми.. Вие май се имате за по-яка фирма и от Лукойл, та да влияете на пазара със собственици :o
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 юни 2013 20:32

Кашчей написа:
petko.h.markov написа:
Кашчей написа:

Я си припомни откога Ганчев е в Литекс и после се сети колко избори минаха през това време.Естествено, когато стане въпрос за вечно онеправданите, всякакви конспирации влизат в служба на теорията на относителността.
Ти наистина ли мислиш, че такава сделка се прави за месец време, защото от изборите мина по-малко и от месец преди да обявите ГГ за собственик.В друга тема обявихте и ХС за собственик.. на кое да вярваме тези, които не сме в кухнята на ЦСКА, като теб и писалите темите?Какво преразпределение на пазара е един ФК?Бога ми.. Вие май се имате за по-яка фирма и от Лукойл, та да влияете на пазара със собственици :o

Отказвам се-вдигам бялото знаме.Ако ти е скучно-потърси Валидол за теб.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 юни 2013 12:47

Кога ще обявяват Зделката?
Изображение

Потребителски аватар
asdfghj

Мнениеот asdfghj » 22 юни 2013 12:50

PFC Litex написа:Кога ще обявяват Зделката?

Няма да я обявяват,..засега !.. Но няма проблем, вече сте под неше крило и ще трябва да почерпите !

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 23 юни 2013 14:29

То май всичко се знае вече.
Чакаме Ицо да обяви, с кои приятели ще създаде новото дружество!
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 25 юни 2013 20:39

ЦСКА _завинаги написа:

То май всичко се знае вече.
Чакаме Ицо да обяви, с кои приятели ще създаде новото дружество!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 25 юни 2013 21:45

Тая тема е за кошчето вече!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 юни 2013 22:19

Микренски боклук, аз ви казах, че щом не желае да вземе ЦСКА по нормалния начин, нищо хубаво няма да стане, ама бях обявен за говедо. Е ви го сега шибаното джудженце, радвайте му се какви ги сътвори ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”