Защото темата е"Магията на ЦСКА" и аз по навик се сетих за този паметен за историята на ЦСКА мач.
Няма как феновете на ЦСКА-София да мислят за историята,тя им е чужда.Градят нова такава.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
-
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Историята на ЦСКА-София не включва Нотингам, а Видзев и Дьошгьор. Само Зимбру се дублира в ЦСКА и ЦСКА-София(София)
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

petko.h.markov написа:Защото темата е"Магията на ЦСКА" и аз по навик се сетих за този паметен за историята на ЦСКА мач.
Няма как феновете на ЦСКА-София да мислят за историята,тя им е чужда.Градят нова такава.
Тоя па!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Из хрониките за магията ЦСКА: https://www.facebook.com/varna1913/vide ... 903967992/
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Achtung_Juden написа:Историята на ЦСКА-София не включва Нотингам, а Видзев и Дьошгьор. Само Зимбру се дублира в ЦСКА и ЦСКА-София(София)
Аз не си спомням да съм присъствал или подкрепял някога ЦСКА срещу Дьошгьор или Видзев , но ти сигурно по-добре и от мен знаеш , каква е моята/нашата история , типичено нагло по подуенски със самочувствие на някаква крайна инстанция

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
baraba написа:Achtung_Juden написа:Историята на ЦСКА-София не включва Нотингам, а Видзев и Дьошгьор. Само Зимбру се дублира в ЦСКА и ЦСКА-София(София)
Аз не си спомням да съм присъствал или подкрепял някога ЦСКА срещу Дьошгьор или Видзев , но ти сигурно по-добре и от мен знаеш , каква е моята/нашата история , типичено нагло по подуенски със самочувствие на някаква крайна инстанция![]()
Ти за моята/нашата история не се притеснявай , ние си я знаем по-добре от теб/вас , колкото и да се опитвате с тези жалки опити да промените факта , че треперите от страх , какво ви чака на 15-ти
Нагло е да казваш на черното бяло и да си зариваш главата в пясъка когато ти изнася .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
petko.h.markov написа:Защото темата е"Магията на ЦСКА" и аз по навик се сетих за този паметен за историята на ЦСКА мач.
Ще има фенове на ЦСКА-София, когато ги чуеш да пеят "ЦСКА-София". Очевидно, че щом пеят за ЦСКА, са фенове на ЦСКА. Иначе нямам медицинска специалност, за да разисквам тук твърденията ти, че знаеш какво мислят и какво не мислят други хора. Или пък самочувствието, че ти определяш житието и поведението на другите членове в нашето общество. Остава да предполагаме дали се продукт на тайната любов на Наполеон и Ванга или си просто злобен и елементарен човек. Всеки ще си отговори за себе си.
А относно медицинския ти статус - достатъчно е човек да констатира, че някакво човече си мисли, че той определя кой е ЦСКА-р и кой не, и че не го притеснява, че той и още няколко човека си мислят, че те са истинските ЦСКА-ри, а всички останали десетки и стотици хиляди не са, и са се объркали ... Ку-ку.
Подробностите? Иди на лекар, брато.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
[center]
[/center] [center]Малките армейци с новите екипи.....това е бъдещето и гаранцията че ЦСКА ще го има до краят на света
[/center]

ivo55 написа:
А относно медицинския ти статус - достатъчно е човек да констатира, че някакво човече си мисли, че той определя кой е ЦСКА-р и кой не, и че не го притеснява, че той и още няколко човека си мислят, че те са истинските ЦСКА-ри, а всички останали десетки и стотици хиляди не са, и са се объркали ... Ку-ку.
Казано накратко-друг не може да определя кой е цесекар, но ти си оторизиран и имаш законово право да определяш кой е цесекар и кой не, кой има обща и правна култура, и кой не..изобщо си пръв оценител на човешките характери и способности в Република България, базиран под третия дъб в Борисовата градина, до входа на ст. "Българска армия"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
ivo55 написа:petko.h.markov написа:Защото темата е"Магията на ЦСКА" и аз по навик се сетих за този паметен за историята на ЦСКА мач.
Ще има фенове на ЦСКА-София, когато ги чуеш да пеят "ЦСКА-София". Очевидно, че щом пеят за ЦСКА, са фенове на ЦСКА. Иначе нямам медицинска специалност, за да разисквам тук твърденията ти, че знаеш какво мислят и какво не мислят други хора. Или пък самочувствието, че ти определяш житието и поведението на другите членове в нашето общество. Остава да предполагаме дали се продукт на тайната любов на Наполеон и Ванга или си просто злобен и елементарен човек. Всеки ще си отговори за себе си.
"А бе, момче, колко пъти ад ви се каже, аи да ви се докаже с факти, че сте неграмотни? НЕГРАМОТНИ!!!"
"Еко-Булпак"-специализирана фирма за събиране на боклуците.Не може да ти смогне.