Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: е

Мнениеот baraba » 30 сеп 2016 14:03

icko65 написа:
baraba написа:
icko65 написа:
Mitata написа:
icko65 написа:Там е работата че знаеха че не ви дреме и ще налапате въдицата с ментето..

Вие отдавна сте налапали въдицата с мафиотите от ТИМ, но даже не го усещате. Боже мили!

Е да ама сме Черно море от 1959г.Не ЦСКА-София от 2016! :)

Като сте от Ч.Море от 1959 защо се кичите с емблема на която пише 1913 , защо чествате юбилеи свързани с 1913 , защо си броите титлите и успехите преди 1959 тогава , а :roll: Май, само на приказки е твоята , колкото да не зАспиш ;)
А , аз , лично съм от Септември при ДВ от 1948 , дори бих поразширил и приел за свой и прародителя на ЦСКА - АС 23 , но за сега не смятам да споделям историята , титлите и успехите на АС 23 (нищо , че по ваш пример бих могъл) !!!

Говоря че като име сме Ч.море от 1959.Иначе сме наследник на отбор от 1913-проблем?

Това не става ясно от горепосочения цитат , ама за мен не е проблем ;) Както казах по ваш пример спокойно можем да се смятаме за наследници на АС 23 (още повече , че имаше и някакво такова решение на Съда преди години) но не смятаме за нужно да го правим , все пак феновете си решават за себе си какво и кого да приемат ;)
А , когато няма какво да каже ... умния човек просто ... премълчава ;) (за тънкообидните фенове става дума) :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

petko.h.markov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот petko.h.markov » 30 сеп 2016 14:19

ivo55 написа:
petko.h.markov написа:
Mitata написа:
petko.h.markov написа:
Гарантираш,че Ганчев ще плати дълга към НАП?Сериозно ги твърдиш?Да не се извъртиш утре,че пак не съм вдянал.

Дългът към държавата ще бъде уреден по различни начини - разпродажба на заложени активи, постъпления от продажба на марка и емблема, инвестиции в държавна собственост, директни вноски.

Пак да те попитам-гарантираш,че ще го плати?
Купуването на марката,какво общо има с дълга? Инвестициите са задължение към договора за отдаване на базите.
Усещаш ли се какви бисери ръсиш.

А бе, момче, колко пъти ад ви се каже, аи да ви се докаже с факти, че сте неграмотни? НЕГРАМОТНИ!!!
Няма как да ти се обясни какво общо има продажбата на активите на едно фалирало дружество с удоволетворяване вземанията на кредиторите. Няма, защото нямаш капацитета да го схванеш явно. Съжалявам. Това тук да не е вечерно училище, да дообразоваме тия дето не са ходили на училище , или са ходили, ама само са си губили времето.

Полезно е от време на време да изпускаш винтила,изпускателен клапан.Иначе, така както се надуваш,самонадуваш
ще полетиш."Привързан балон" така се казваше един български филм. А полетиш ли няма връщане назад.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 сеп 2016 14:29

baraba написа:
Tommi написа:
baraba написа:
Tommi написа:
Mitata написа:
Петко, разходите по строежа на един стадион може да възлезнат на повече от 20 млн., а дълговете са 14 млн.. Освен това има заложено имущество за милиони, марката може да излезе повече от 3-4 милиона.

Разходите по строежа на един стадион нямат нищо общо с данъчните задължения. Ако искате стройте стадион и за 100 млн. лв.
Цялото ви имущество, в това число и марката, няма да стигне за изплащане на задълженията. Миналата година марката се продаваше за 3,6 млн. лв. и никой не прояви интерес. Тези приказки за марки и имущество ги пусна спортният министър в едно предаване и вие си вярвате, защото ви се иска да е така. :)

Бре , ти пък много знаеш , какво е прието от НАП , като стойности за обезпечаване на дълга , съвсем наскоро се каза , че обезпечаването на дълга е достатъчно и Горанов няма да бъде ощетен , ама нещо не ви се връзва с мантрите и подскачате като пуканки от злоба !!!! Каквото е необходимо , ще се плати , колкото и когато трябва , а не каквото на вас ви се иска , ясно ??? Вие гледайте да спрете да ме карате аз да ви плащам тока и водата от моите пари , както и да платите на хората за сектора , кога ще си платите и на НАП милионите които им дължите , тогава се грижете за нас и какво щели да правят в НАП по този въпрос :idea:

Както съм написал, това ви го каза спортният министър и вие го повтаряте като папагали, без да имате никаква представа за нещата. Аз мога да си направя груба сметка и ви казвам, че имуществото не покрива задълженията.

Аха ,ясно , ти си по-навътре в нещата от самите министри в Министерски съвет , как не се бях досетил :roll: Как не се и досетих да не вярвам на официално изказване на един министър , а да вярвам на сляпо на разни форумни мишоци :oops: Къде ми е бил акъла ..... Ей , Богу :shock:
Специално при теб наглоста е в крайни граници ;)

Специално по този въпрос може да се направи груба преценка и без да си министър. ;) Да не говорим, че това е доста извън компетенциите на спортния министър. :)
А и никой не те кара да ми вярваш или изобщо да ми четеш мненията. Но по принцип не пиша случайни неща, така че хубаво повече да слушаш и по-малко да подскачаш като петле. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
verendogrob

Мнениеот verendogrob » 30 сеп 2016 14:46

ИНТЕРВЮ С ЛЕВСКАР
- Вие, левскарите, признавате ли, че ЦСКА е ЦСКА?
- Не ги признаваме.
- Тогава защо непрекъснато се занимавате с тях?
- Защото мразим ЦСКА.
- Значи ги признавате, щом толкова ги мразите?
- Не ги признаваме.
- Като не ги признавате, защо тогава пишете непрекъснато доноси срещу тях до ФИФА и УЕФА?
- Защото не искаме ЦСКА в Първа лига. Ще почнат пак да ни бият, освен това имат лошия навик да стават първи, и предвид наличието и на други отбори в Лигата, няма да можем да сме втори, както сме си свикнали.
- Последно, признавате ли ги или не ги признавате? Как ще се държите в десетия кръг на първенството?
- Ако ги бием, ще ги признаем, иначе и дума да не става.
Интервюиращият:
- Бедни, бедни ЦСКА! Шансът левскарите да те признаят е нищожен, щом условието е такова.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 30 сеп 2016 14:51

Tommi написа:
baraba написа:
Tommi написа:
baraba написа:
Tommi написа:
Mitata написа:
Петко, разходите по строежа на един стадион може да възлезнат на повече от 20 млн., а дълговете са 14 млн.. Освен това има заложено имущество за милиони, марката може да излезе повече от 3-4 милиона.

Разходите по строежа на един стадион нямат нищо общо с данъчните задължения. Ако искате стройте стадион и за 100 млн. лв.
Цялото ви имущество, в това число и марката, няма да стигне за изплащане на задълженията. Миналата година марката се продаваше за 3,6 млн. лв. и никой не прояви интерес. Тези приказки за марки и имущество ги пусна спортният министър в едно предаване и вие си вярвате, защото ви се иска да е така. :)

Бре , ти пък много знаеш , какво е прието от НАП , като стойности за обезпечаване на дълга , съвсем наскоро се каза , че обезпечаването на дълга е достатъчно и Горанов няма да бъде ощетен , ама нещо не ви се връзва с мантрите и подскачате като пуканки от злоба !!!! Каквото е необходимо , ще се плати , колкото и когато трябва , а не каквото на вас ви се иска , ясно ??? Вие гледайте да спрете да ме карате аз да ви плащам тока и водата от моите пари , както и да платите на хората за сектора , кога ще си платите и на НАП милионите които им дължите , тогава се грижете за нас и какво щели да правят в НАП по този въпрос :idea:

Както съм написал, това ви го каза спортният министър и вие го повтаряте като папагали, без да имате никаква представа за нещата. Аз мога да си направя груба сметка и ви казвам, че имуществото не покрива задълженията.

Аха ,ясно , ти си по-навътре в нещата от самите министри в Министерски съвет , как не се бях досетил :roll: Как не се и досетих да не вярвам на официално изказване на един министър , а да вярвам на сляпо на разни форумни мишоци :oops: Къде ми е бил акъла ..... Ей , Богу
Специално при теб наглоста е в крайни граници ;)

Специално по този въпрос може да се направи груба преценка и без да си министър. Да не говорим, че това е доста извън компетенциите на спортния министър.
А и никой не те кара да ми вярваш или изобщо да ми четеш мненията. Но по принцип не пиша случайни неща, така че хубаво повече да слушаш и по-малко да подскачаш като петле.

Напротив , твърде често пишеш ТЕНДЕНЦИОЗНИ и провокативни мнения , за да те подминаваме с лека ръка ;) А , колкото до това дали Е или НЕ е компетентен Кралев , най-малко пък ти можеш да кажеш , след като не си присъствал на разговорите му с Горанов и нямаш никаква представа каква информация са си споделили ;) Както казах , при теб наглоста отива в крайни граници и дори не се усещаш , че си се взел за някоя крайна институция по всякакви въпроси и нищо не е по-вярно или по-точно от твоите преценки или мнения :idea: Нарцистизма е опасно заболяване , води до опасни пропадания от висините , обратно до калната кочинка на ежедневието с доста болезнени последици ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 30 сеп 2016 15:26

petko.h.markov написа:
ivo55 написа:
petko.h.markov написа:
Mitata написа:
petko.h.markov написа:
Гарантираш,че Ганчев ще плати дълга към НАП?Сериозно ги твърдиш?Да не се извъртиш утре,че пак не съм вдянал.

Дългът към държавата ще бъде уреден по различни начини - разпродажба на заложени активи, постъпления от продажба на марка и емблема, инвестиции в държавна собственост, директни вноски.

Пак да те попитам-гарантираш,че ще го плати?
Купуването на марката,какво общо има с дълга? Инвестициите са задължение към договора за отдаване на базите.
Усещаш ли се какви бисери ръсиш.

А бе, момче, колко пъти ад ви се каже, аи да ви се докаже с факти, че сте неграмотни? НЕГРАМОТНИ!!!
Няма как да ти се обясни какво общо има продажбата на активите на едно фалирало дружество с удоволетворяване вземанията на кредиторите. Няма, защото нямаш капацитета да го схванеш явно. Съжалявам. Това тук да не е вечерно училище, да дообразоваме тия дето не са ходили на училище , или са ходили, ама само са си губили времето.

Полезно е от време на време да изпускаш винтила,изпускателен клапан.Иначе, така както се надуваш,самонадуваш
ще полетиш."Привързан балон" така се казваше един български филм. А полетиш ли няма връщане назад.

Сигурен съм, че искаш да ми препоръчаш редовно прочистване на изпускателния клапан ... ама аз съм от ЦСКА ;)
Виж там с Томи, Донки, Монки и други наблягайте на профилактиката в синергия ;)

И да те помоля от името на всички ЦСКА-ри: Моля ти са, мноо ти са моля, вземи сприд а се изпуксаш тука, бееее. Моля ти са, беее. :lol:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 30 сеп 2016 15:33

petko.h.markov написа:...
Чети лозунги и пълней!Ето още няколко в помощ за твоите мнения:
„На партията - вярност, на народа - чиста вода!“ (Надпис в служба "Водоснабдяване и канализация")

„Човекът е главна фигура в животновъдството!“

„Да живее българо-съветската дружба между народите!“

„Да живее международното положение!“

„Дружбата между хората ражда криле на същите!“

„Селянино, изми ли си яйцата?“ (Надпис в АПК)

:lol: :lol: :lol:

Тоя Писанчо е неуморим... няма скука с него...

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 30 сеп 2016 19:37

ЦСКА-София се връща в Панчарево до месец
29 септември 2016 13:00
Червените изграждат ударно съблекални; юношите ще играят официалните си мачове на базата

ЦСКА-София ще може да използва базата в Панчарево в рамките на месец. На "Армията" са нап­равили разчет, според който завръщането там ще е въз­можно до края на октомври. Най-наложително в момента е да се изградят наново събле­калните, които досега бяха пълни руини. Дейностите ще се извършат при ударни тем­пове и в рамките на 30-ина дни червените ще разполагат с много по-добри условия в Пан­чарево. Двата терена там вече се сдобиха с изцяло нови естествени нас­тилки, а след завършването на съблекалните базата ще е го­това за експлоатация.

С това обаче далеч няма да се изчерпят дейностите по Панчарево.
Там ще се изгради още един терен (със средства на Александър Чакмаков), как­то и две игрища със средства от продажбата на абонаментни карти. Освен това база­та ще бъде снабдена с нови бунгала, фитнес зала, възстановителен център, ресто­рант и други помощни постройки. Те обаче ще бъдат изг­радени на по-късен етап, но Панчарево ще може да бъде из­ползвано веднага, след като съблекалните са завършени. Освен това Панча­рево ще бъде и домът на шко­лата, която ще играе там официалните си мачове. Очак­ва се това да стане факт още в началото на месец ноември.

Явно , при нас почна по-малко да се говори и повечко да се работи ;) Почти ми липсва оня ентусиазиран плам на Лупи и блесналите му сини очички , когато правеше изявления за бъдещето развитие .... почти , ама не съвсем ... :mrgreen:
Изображение

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 сеп 2016 19:41

baraba написа:Явно , при нас почна по-малко да се говори и повечко да се работи ;) Почти ми липсва оня ентусиазиран плам на Лупи и блесналите му сини очички , когато правеше изявления за бъдещето развитие .... почти , ама не съвсем ... :mrgreen:

Така ще е оттук насетне. Можем само да съжаляваме, че преди 17 г. се разминаха пътищата на ЦСКА и Ганчев. Вместо него, на Армията дойдоха интересчии, хора без амбиции и средства или просто мошеници, които направиха така, че ЦСКА да не прилича на себе си.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 30 сеп 2016 20:02

Бълария домакинства на Дания и Румъния в ключови квалификации за Евро 2017

Селекционерът на младежкия национален отбор до 21 г. Антони Здравков определи разширена група от 25-ма футболисти за предстоящите европейски квалификации срещу Дания (07.10.2016, 18:00 часа) и Румъния (11.10.2016, 18:00 часа) на стадион "Берое" в Стара Загора. Отборът се събира на 02.10.2016 г. (неделя), в 14:30 часа пред стадион „Васил Левски“ в София, след което ще замине за Стара Загора, където ще проведе своята подготовка.

Съставът на България:

Вратари: Георги Китанов (ЦСКА-София), Красимир Костов (Пирин Благоевград), Михаил Михайлов (Берое);

Защитници: Радослав Терзиев (Ботев Пд), Стефан Велков (Славия), Пламен Гълъбов (ЦСКА-София), Венцислав Керчев (Локомотив ГО), Лазар Марин (ЦСКА-София), Мики Орачев (Левски), Христофор Хубчев (Берое);

Полузащитници и нападатели: Милен Гамаков (Легия Варшава, Полша), Кристиян Малинов (ЦСКА-София), Никола Колев (ЦСКА-София), Радослав Цонев (Лече, Италия), Серкан Юсеин (Ботев Пд), Георги Йомов (Славия), Юлиан Ненов (Дунав Русе), Божидар Краев (Левски), Александър Василев (Берое), Александър Георгиев (ЦСКА-София), Антонио Вутов (Лече, Италия), Кирил Десподов (ЦСКА-София), Милчо Ангелов (ЦСКА-София), Тони Тасев (Пирин Благоевград), Цветелин Чунчуков (Лудогорец)

Селекционер: Антони Здравков

Всички от младежките национали на ЦСКА попадат и в първия отбор , още едно доказателство за огромния потенциал с който разполага ЦСКА за бъдеще ;) А съвсем наскоро един виден подуенски разбирач , ни убеждаваше , че тези не ставали за нищо , че в момента ДЮШ на ЦСКА не е най силната в България , как да не му се смее човек на специалиста и глупостите му :mrgreen:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”