Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Мнениеот blue avalanche » 31 май 2014 09:36

Кировец написа:
blue avalanche написа:Шегуваш се,нали???
Жиру с 27 гола в Премиършип,Мораеш с 26-на село!
Жиру е "късал мрежи" в френската Лига 1,Мораеш-по румънски и български паланки...

Премиършип като кажеш все едно, че е някакво неземно първенство и не играят из села и паланки.

Все ми се струва,че от украинското първенство са доста далеч.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 31 май 2014 10:03

blue avalanche написа:
Кировец написа:
Жиру е "късал мрежи" в френската Лига 1,Мораеш-по румънски и български паланки...

Премиършип като кажеш все едно, че е някакво неземно първенство и не играят из села и паланки.

И какво от това, че е украйнско? Значи ли, че Мораес няма да може да вкарва в Англия?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 май 2014 17:34

Кировец написа:
blue avalanche написа:
Кировец написа:

И какво от това, че е украйнско? Значи ли, че Мораес няма да може да вкарва в Англия?

И на слепия може да му се случи да пресече улицата,без някой да го блъсне...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 31 май 2014 19:03

blue avalanche написа:
Кировец написа:
blue avalanche написа:
Кировец написа:

И на слепия може да му се случи да пресече улицата,без някой да го блъсне...

Отговори си за головете на Жиру. :lol: Сега на въпроса ми за Мораес?! :roll:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 01 юни 2014 19:05

Този няма ли да го връщаме. Томов нали ще плаща за двама играча...Имам съмнението че ще плати за точно тези двама играча - Жуниор и Мораес :mrgreen:

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 29 юли 2014 15:14

Бившият голмайстор на ЦСКА и любимец на "червените" фенове Жуниор Мораеш може да осъществи трансфер в гранда Динамо (Киев), съобщават местните медии. Той е фаворит на президента на клуба Игор Суркис и треньора на киевчани Серхий Ребров за заместник на продадения преди дни таран на Динамо Браун Идейе. Само преди четири дни Идейе премина в английския Уест Бромич Албиън срещу сумата от 10 милиона английски лири. Сега Динамо (Киев) усилено търси негов заместник и според изданията в Украйна фаворит на шефовете на клуба е именно Мораеш. Очаква се в близките дни президентът на Динамо Игор Суркис да договори с колегите си от Металург (Донецк) трансферната сума, срещу която Мораеш трябва да премине на стадион "Валерий Лобановски". Според украинските медии цената на Жуниор Мораеш е около 3 милиона евро. След трансфера си от ЦСКА в Украйна през 2012 година бразилският таран изигра 50 мача в Премиер лигата на страната с екипа на Металург (Донецк), в които заби 30 попадения.

Ай Киев да дава 5млн еуро и да вземем около 10-15% 8-)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Jr Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr Moraes » 29 юли 2014 15:33

Екстра биха ни дошли едни 400-500 хиляди :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 авг 2014 18:47

Големец 8-)
Любимецът на феновете на ЦСКА Жуниор Мораеш най-вероятно ще получи повиквателна за националния отбор на Бразилия, твърди "Глобо". Според изданието настоящия футболист на Металург (Донецк) е един от изборите на Дунга за заместник на Фред.

Според бразилската медия в ползерението на Дунга са попаднали Мораеш, Роберто Фирмино (Хофенхайм), Луиш Адриано (Шахтьор Донецк), Дерлей и Лима (Бенфика), както и Жонас и Родриго (Валенсия). Всички те се представят на ниво в Европа, но все още на са обличали екипа на представителния тим на родината си.

"Жуниор Мораеш и Луиш Адриано си спретнаха люта битка за голмайсторския приз в първенството на Украйна, от която победител излезе нападателят на Шахтьор, реализирал 20 гола, срещу 19 за бившата звезда на ЦСКА", пишат бразилците.

Мораеш записа 24 мача и 16 гола за ЦСКА, а с играта си се превърна в любимец на "червените" фенове.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 авг 2014 20:42

Бразилците ще ми станат пак симпатични за известен период ако това стане. :)

Иначе като цяло ме дразнят, щото ми ги втикат на погледа винаги, а не са кой знае какво. Ама нашето момче вече ще ми промени малко отношението за тях. Единственият период, когато ми бяха симпатични бразилците е с Ромарио, след това вече не.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 08 авг 2014 21:20

Мораес май ще се окаже по-добър и класен играч дори и от Лима, Соуза и Жоао Карлос. :)

Върни се в “ЦСКА”