Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот icko65 » 30 сеп 2016 11:28

boabbb написа:
icko65 написа:
boabbb написа:Абе, мани я марката, бе :| Аз съм си ЦСКА-р със и без марка, това мен лично не ме интересува особено много. Приемствеността и историята са неща, които нямат пряко отношение към настоящите събития - историята я има във всички случаи, тя просто е факт :!: Това е важно основно за сините приятелки, те цял живот живеят с бляна да са "най-титулувания съществуващ отбор в България" - честно казано им влизам в положението, не е лесно цял живот да си втори и в подножието ...

Ти си припознавач на Литекс като ЦСКА.И ТМ има пряко отношение към сегашните събития щото точно нея визирате като вариант за приемснвеност.Отговор на въпросите кога?Защо ви е ТМ като ТД не ви интересува?Защо ви е приемственост като сте ЦСКА?

Ти ли ще ми кажеш какъв съм :?: Избягвай да даваш лични квалификации ...

Ти пръв даде такава:Ицко трола!Тъй че по-полека.Аз какво ще избягвам си е мой бизнес.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 сеп 2016 11:30

petko.h.markov написа:
"Това са тъй наречените "омразни дългове", от които ЦСКА се отърва с един елегантен ход."
Дълговете към НАП,които са около 14-15млн.лв към "омразните" ли спадат.Обявяване на фалит ли е елегантен ход?
Неплащането за да придобиеш ЦСКА ли е "елегантен" ход?
Да припознаеш друг клуб като твоя и това ли е "елегантен" ход.Много сте елегантни,направо манекени.

Какво да те правя като не вдяваш? Един милион пъти бе обаяснено, че Ганчев ще уреди дълга на ЦСКА към държавата.

А защо трябва да плаща на десетки ментета и техните межиджъри, изгонени от Титан без да се договорили с тях неустойката в размер на три заплати каквато е практиката?
Последна промяна от Mitata на 30 сеп 2016 11:33, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2016 11:30

icko65 написа:
boabbb написа:Не ми се извивай с такива лафове :!: Кой лично ще плаща :?: Публична тайна е, че спонсори в ПФК ЦСКА АД не инвестираха, парите от правата са малко, сметката не излиза ... Кой ще извади тия пари :?: Ако въпросът е за еклерите - ТИМ-аджиите вадят парите ... Кой щеше да извади 20 и кусур милиона за дълговет на ЦСКА, дори разсрочено ...

Който иска да е в ЦСКА бе пич.Аз не искам..

Да, обаче ние сме в България ... Там Гришата иска да е в ЦСКА, ама да не плаща тия пари. Хората от властта в БФС и лично Боко не му пречат, напротив, даже му помагат това да стане - всеки със собствени цели. Боко търси имидж, а Перуката - пари от телевизиите :| Всички са доволни, с изключение на някои фенове на ЦСКА и всички останали фенове ... На Боко обаче не му дреме, на мен също ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2016 11:31

icko65 написа:
boabbb написа:
icko65 написа:
boabbb написа:Абе, мани я марката, бе :| Аз съм си ЦСКА-р със и без марка, това мен лично не ме интересува особено много. Приемствеността и историята са неща, които нямат пряко отношение към настоящите събития - историята я има във всички случаи, тя просто е факт :!: Това е важно основно за сините приятелки, те цял живот живеят с бляна да са "най-титулувания съществуващ отбор в България" - честно казано им влизам в положението, не е лесно цял живот да си втори и в подножието ...

Ти си припознавач на Литекс като ЦСКА.И ТМ има пряко отношение към сегашните събития щото точно нея визирате като вариант за приемснвеност.Отговор на въпросите кога?Защо ви е ТМ като ТД не ви интересува?Защо ви е приемственост като сте ЦСКА?

Ти ли ще ми кажеш какъв съм :?: Избягвай да даваш лични квалификации ...

Ти пръв даде такава:Ицко трола!Тъй че по-полека.Аз какво ще избягвам си е мой бизнес.

Fair enough ... Леко се поизнервих, ще ме извиняваш :|

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 сеп 2016 11:31

icko65 написа:Който иска да е в ЦСКА бе пич.Аз не искам..

Ми като не искаш, гледай си работата. Тук е за цесекари, не за черноморци, сбъркал си подфорума.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 30 сеп 2016 11:32

boabbb написа:
icko65 написа:
boabbb написа:Не ми се извивай с такива лафове :!: Кой лично ще плаща :?: Публична тайна е, че спонсори в ПФК ЦСКА АД не инвестираха, парите от правата са малко, сметката не излиза ... Кой ще извади тия пари :?: Ако въпросът е за еклерите - ТИМ-аджиите вадят парите ... Кой щеше да извади 20 и кусур милиона за дълговет на ЦСКА, дори разсрочено ...

Който иска да е в ЦСКА бе пич.Аз не искам..

Да, обаче ние сме в България ... Там Гришата иска да е в ЦСКА, ама да не плаща тия пари. Хората от властта в БФС и лично Боко не му пречат, напротив, даже му помагат това да стане - всеки със собствени цели. Боко търси имидж, а Перуката - пари от телевизиите :| Всички са доволни, с изключение на някои фенове на ЦСКА и всички останали фенове ... На Боко обаче не му дреме, на мен също ;)

Там е работата че знаеха че не ви дреме и ще налапате въдицата с ментето..

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 сеп 2016 11:33

Mitata написа:
petko.h.markov написа:
"Това са тъй наречените "омразни дългове", от които ЦСКА се отърва с един елегантен ход."
Дълговете към НАП,които са около 14-15млн.лв към "омразните" ли спадат.Обявяване на фалит ли е елегантен ход?
Неплащането за да придобиеш ЦСКА ли е "елегантен" ход?
Да припознаеш друг клуб като твоя и това ли е "елегантен" ход.Много сте елегантни,направо манекени.

Какво да те правя като не вдяваш? Един милион пъти бе обаяснено, че Ганчев ще уреди дълга на ЦСКА към държавата.

А защо трябва да плаща на десетки ментета и техните межиджъри, изгонени от Титан без да се договори неустойка в размер на три заплати каквато е практиката?

Гарантираш,че Ганчев ще плати дълга към НАП?Сериозно ги твърдиш?Да не се извъртиш утре,че пак не съм вдянал.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 30 сеп 2016 11:34

Mitata написа:
icko65 написа:Който иска да е в ЦСКА бе пич.Аз не искам..

Ми като не искаш, гледай си работата. Тук е за цесекари, не за черноморци, сбъркал си подфорума.

Къде го пише това?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 сеп 2016 11:34

icko65 написа:Там е работата че знаеха че не ви дреме и ще налапате въдицата с ментето..

Вие отдавна сте налапали въдицата с мафиотите от ТИМ, но даже не го усещате. Боже мили!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2016 11:36

Или ще налапаш въдицата с "ментето", или к*ра с нищо :lol: :lol: Ти кое предпочиташ :?: За мен тия далавери с Литекс и Етрополе не са нещо кой знае колко притеснително - пари от ЦСКА не чакам :| Предпочитах да се оправят нещата и да си караме със старото дружество, но просто нямаше накъде. Един педал от сегашното ръководство е с основна вина да няма накъде - Минджов :evil:

Върни се в “ЦСКА”