Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Ицо трола - чакам отговор на въпроса - кой щеше да плати разсрочените 20 и кусур милиона 

Леевски, оле

- verendogrob
Специално се регистрирах, за да мога да Ви съобщя, че омръзнахте на всички, господа левскари, провокатори, платени тролове и един-двама наивници, повярвали на мантрите за чест и морал на описаните по-горе. Темата за автентичност, приемственост и тем подобни, отдавна е изяснена и изчерпана. Привържениците направиха своя информиран избор, като се допитаха и до сърцето си. Наличието на нищожен брой отцепници не променя фактът, че ЦСКА е жив, тръгнал е по възходящ път и продължава да е най-популярният и обичан български клуб. Доказателство за това са и настървението и злобата, с която дългогодишните неудачници и комплексари от един столичен квартал се нахвърлят върху него.
Предлагам да спрем да се занимаваме с глупости и да се заемем с важните въпроси, които стоят пред клуба - построяването на материалната база, укрепването на детско-юношеската школа и изграждането на силен отбор, който неминуемо ще се изкачи на върха у нас и постепенно ще възстанови авторитета ни в Европа.
Предлагам да спрем да се занимаваме с глупости и да се заемем с важните въпроси, които стоят пред клуба - построяването на материалната база, укрепването на детско-юношеската школа и изграждането на силен отбор, който неминуемо ще се изкачи на върха у нас и постепенно ще възстанови авторитета ни в Европа.
Продължавате да се обяснявате на няколко безгласни букви ... Какво ви интересува тия какво говорят и какво мислят.
Дайте да си гледаме ЦСКА-то и мачовете. Тия какви са ви, та им се обяснявате ...
ЦСКА-то си е супер, добрите новини валят, а след придобиването на ТМ тия приказки остават абсолютно безпредметни! А феновете на конкурентните отбори винаги ще си дуднят. Ама какво от това?
Дайте да си гледаме ЦСКА-то и мачовете. Тия какви са ви, та им се обяснявате ...
ЦСКА-то си е супер, добрите новини валят, а след придобиването на ТМ тия приказки остават абсолютно безпредметни! А феновете на конкурентните отбори винаги ще си дуднят. Ама какво от това?

CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Абе, мани я марката, бе
Аз съм си ЦСКА-р със и без марка, това мен лично не ме интересува особено много. Приемствеността и историята са неща, които нямат пряко отношение към настоящите събития - историята я има във всички случаи, тя просто е факт
Това е важно основно за сините приятелки, те цял живот живеят с бляна да са "най-титулувания съществуващ отбор в България" - честно казано им влизам в положението, не е лесно цял живот да си втори и в подножието ...

Леевски, оле

icko65 написа:Странна е логиката припознаваческа...Нас ТД не ни интересува.То не е отбора/клуба.Но видиш ли ще сме приемник на ЦСКА с ТМ!!Че тя е на ТД бре!Май както ви отърва си ги въртите мантрите.
Дойдохме си на думата.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
boabbb написа:icko65 написа:Mitata написа:petko.h.markov написа:Мисля,че бях достатъчно ясен.Вие ще си берете тепърва срама за действията.
Срам от такива като теб? Няма как. ЦСКА бе спасен с един трик, изършен в отговор на престъпленията на разбирам твоите любимци, титаните.
Когато срещу теб играят нечестно и искат да те унищожат, всякакви средства и методи на самозащита са допустими.
Хвала на такъви фенове!И никой не е искал да ви унищожава.Вие сами го сторихте клякайки на Микрето.Със старото АД още една година извън елита и разсрочени дългове като в белите държави излизахте с чест от положението.И най-важното -с ЦСКА.Сега не е с ЦСКА.
Кой ще плати разсрочените дълговеТи ли си желаещ
Стига говори глупости, бива човек да е тъп, ама твоето ...
Клуба ше ги плаща..То бива да си умен..В цял свят са тъпи да плащат тъй ли?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Не ми се извивай с такива лафове
Кой лично ще плаща
Публична тайна е, че спонсори в ПФК ЦСКА АД не инвестираха, парите от правата са малко, сметката не излиза ... Кой ще извади тия пари
Ако въпросът е за еклерите - ТИМ-аджиите вадят парите ... Кой щеше да извади 20 и кусур милиона за дълговет на ЦСКА, дори разсрочено ...

Леевски, оле

boabbb написа:Абе, мани я марката, беАз съм си ЦСКА-р със и без марка, това мен лично не ме интересува особено много. Приемствеността и историята са неща, които нямат пряко отношение към настоящите събития - историята я има във всички случаи, тя просто е факт
Това е важно основно за сините приятелки, те цял живот живеят с бляна да са "най-титулувания съществуващ отбор в България" - честно казано им влизам в положението, не е лесно цял живот да си втори и в подножието ...
Ти си припознавач на Литекс като ЦСКА.И ТМ има пряко отношение към сегашните събития щото точно нея визирате като вариант за приемснвеност.Отговор на въпросите кога?Защо ви е ТМ като ТД не ви интересува?Защо ви е приемственост като сте ЦСКА?
icko65 написа:boabbb написа:Абе, мани я марката, беАз съм си ЦСКА-р със и без марка, това мен лично не ме интересува особено много. Приемствеността и историята са неща, които нямат пряко отношение към настоящите събития - историята я има във всички случаи, тя просто е факт
Ти си припознавач на Литекс като ЦСКА.И ТМ има пряко отношение към сегашните събития щото точно нея визирате като вариант за приемснвеност.Отговор на въпросите кога?Защо ви е ТМ като ТД не ви интересува?Защо ви е приемственост като сте ЦСКА?
Ти ли ще ми кажеш какъв съм

Леевски, оле

boabbb написа:Не ми се извивай с такива лафовеКой лично ще плаща
Публична тайна е, че спонсори в ПФК ЦСКА АД не инвестираха, парите от правата са малко, сметката не излиза ... Кой ще извади тия пари
Ако въпросът е за еклерите - ТИМ-аджиите вадят парите ... Кой щеше да извади 20 и кусур милиона за дълговет на ЦСКА, дори разсрочено ...
Който иска да е в ЦСКА бе пич.Аз не искам..