Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 30 сеп 2016 09:21

Да припомня, че ЦСКА си се развива супер. До дни ще имаме две чудесни новини:

1. Нов сайт с вече истински форум на феновете на ЦСКА.
2. Обновена база Панчарево, децата и представителния отбор се прибират у дома ...

П.С.Пичове, не мога да ви разбера защото отговаряте на щатния? ;)
Колко пъти да ви подскажа, че на човека това му е работата - да ви дразни и да провокира писането на постове. Всеки клик е пари за Нетинфо според договорите за реклама.

Сега гледайте как магически този пост ще изчезне ...

Тик-так, тик-так, пускането на новия сайт на ЦСКА е до дни ... с новия ни форум. Тик-так, тик-так, после кой ще генерира кликове тук?!? Кой ще рекламира?!? На васко кой ще му подхвърля дребни?!? :mrgreen:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 сеп 2016 09:24

petko.h.markov написа:Преди 2-3г за превишена скорост,в населено място,с повече от 30км/ч наказанието беше отнемане на книжката.
Сега за същото е глоба.Нарушението е едно и също,наказанието е различно.
Вие, за да оправдавате сегашното си припознаване,тълкувате събития преди 31г.Няма полза и смисъл, човек да влиза в
диалог с вас по този въпрос.Само загуба на време.
Да сте видели във форума на Левски да се водят дебати за същия въпрос? Да са по-глупави от вас? НЕ!Те просто нямат
вашия проблем да припознават друг клуб за свой.

Във форума на Левски не влизам, нямам нищо общо с този клуб, не ми е работа.

Сто пъти съм писал, че това е ОБЕДИНЕНИЕ на два клуба, което не е оформено документално, за да се спести плащането на "омразни дългове", т.е. за да има ЦСКА. Защото ако трябва да се плащат 30-40 милиона на сульо и пульо, ЦСКА няма да е в състояние да вдигне глава през следващите 20-30 години.

За това, че едни престъпници докараха ЦСКА до състояние на фалит феновете нямат ни най-малка вина, драги ми Петко. Ето това ти не можеш да проумееш. А футболът е за нас, феновете, не за такива, които се отказват от клуба си, само защото други са го докарали до фалит.
Последна промяна от Mitata на 30 сеп 2016 09:28, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 сеп 2016 09:43

Mitata написа:
petko.h.markov написа:Преди 2-3г за превишена скорост,в населено място,с повече от 30км/ч наказанието беше отнемане на книжката.
Сега за същото е глоба.Нарушението е едно и също,наказанието е различно.
Вие, за да оправдавате сегашното си припознаване,тълкувате събития преди 31г.Няма полза и смисъл, човек да влиза в
диалог с вас по този въпрос.Само загуба на време.
Да сте видели във форума на Левски да се водят дебати за същия въпрос? Да са по-глупави от вас? НЕ!Те просто нямат
вашия проблем да припознават друг клуб за свой.

Във форума на Левски не влизам, нямам нищо общо с този клуб, не ми е работа.

Сто пъти съм писал, че това е ОБЕДИНЕНИЕ на два клуба, което не е оформено документално, за да се спести плащането на "омразни дългове", т.е. за да има ЦСКА. Защото ако трябва да се плащат 30-40 милиона на сульо и пульо, ЦСКА няма да е в състояние да вдигне глава през следващите 20-30 години.

За това, че едни престъпници докараха ЦСКА до състояние на фалит феновете нямат ни най-малка вина, драги ми Петко. Ето това ти не можеш да проумееш. А футболът е за нас, феновете, не за такива, които се отказват от клуба си, само защото други са го докарали до фалит.

Чети лозунги и пълней!Ето още няколко в помощ за твоите мнения:
„На партията - вярност, на народа - чиста вода!“ (Надпис в служба "Водоснабдяване и канализация")

„Човекът е главна фигура в животновъдството!“

„Да живее българо-съветската дружба между народите!“

„Да живее международното положение!“

„Дружбата между хората ражда криле на същите!“

„Селянино, изми ли си яйцата?“ (Надпис в АПК)
Последна промяна от petko.h.markov на 30 сеп 2016 09:47, променено общо 1 път.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 сеп 2016 09:46

Петко, много се съмнявам, че някога ти изобщо си бил цесекар. Казаха ти го, иди в левскарския форум, там ще намериш умни съмишленици.

Потребителски аватар
Skruky
Контакти:

Мнениеот Skruky » 30 сеп 2016 09:48

Петко Марков е куче на боклуците... 5 години ги защитаваше!
Сега вече ги няма, няма го и него. :lol:
Последна промяна от Skruky на 30 сеп 2016 09:50, променено общо 1 път.
[center]Аlways faithful to CSKA Sofia
1948
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 сеп 2016 09:50

Mitata написа:Петко, много се съмнявам, че някога ти изобщо си бил цесекар. Казаха ти го, иди в левскарския форум, там ще намериш умни съмишленици.

Точно защото съм ЦСКА-р,не припознавам ЦСКА-София за ЦСКА.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 сеп 2016 09:53

Skruky написа:Петко Марков е куче на боклуците... 5 години ги защитаваше!

Това,че грешеше го отдавах на младостта ти и бях много толерантен към теб.Даже и последните ти въртения.
Но когато към тях се прибави злобата и лъжата-забрави.И без това си за смях в целия форум.

Потребителски аватар
Skruky
Контакти:

Мнениеот Skruky » 30 сеп 2016 09:58

petko.h.markov написа:

Това,че грешеше го отдавах на младостта ти и бях много толерантен към теб.Даже и последните ти въртения.
Но когато към тях се прибави злобата и лъжата-забрави.И без това си за смях в целия форум.

Петко истината е такава момче. Беше куче на гърнето и праховеца - убийците на ЦСКА!
Винаги ги защитаваше, докато аз им копах гроб във форума.
Ти не си Цесекар, ако беше такъв нямаше да си на тяхна страна през всичките години. А за капак се си се отказал от ЦСКА. Хахаха.... Такива фенове нямат място на Армията!
Последна промяна от Skruky на 30 сеп 2016 09:59, променено общо 1 път.
[center]Аlways faithful to CSKA Sofia
1948
[/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 сеп 2016 09:59

petko.h.markov написа:

Петко, опитай в "оня" другия подфорум. Със сигурност там ще ти ръкопляскат. Те са фенове на "най-титулуваният съществуващ футболен клуб в България". :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 сеп 2016 10:04

petko.h.markov написа:
Mitata написа:Петко, много се съмнявам, че някога ти изобщо си бил цесекар. Казаха ти го, иди в левскарския форум, там ще намериш умни съмишленици.

Точно защото съм ЦСКА-р,не припознавам ЦСКА-София за ЦСКА.

Да бе, да, вервам ти! Като "голям цесекар" ти предпочиташ "мъртъв ЦСКА".

Припознаване де факто няма. На когото в гърдите тупти червено сърце разбира много добре за какво иде реч. Другите го увъртат в омразата си към ЦСКА - те просто не искат такъв клуб. Но както през 1985г. и сега армейците искат своя ЦСКА и няма да го предадат.

Върни се в “ЦСКА”