Прочетох статията, както и коментарите под поста на Лийдс.
Еми няма много какво да се каже.
Последните 7 години е капитан на отбора и като такъв ги е вкарал в висшата лига.
За феновете е легенда.
Дано нашите симпатяги имат достатъчно мозък и да се възползват от шанса да имат такъв съотборник.
Какво е физическото му състояние и колко ще е полезен на терена, предстои да видим.
Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
Предвид интензитета на самата игра на Острова, не знам какво трябва да направи, за да е по-зле от любителите на макДоналдс в нашето първенство. Само да е здрав.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Въпреки годините малко ми е странен трансфера му при нас с тази визитка.Никой ли не го иска и от по-долните дивизии, все пак на острова са едни от най-високите заплати.
goshev написа:Въпреки годините малко ми е странен трансфера му при нас с тази визитка.Никой ли не го иска и от по-долните дивизии, все пак на острова са едни от най-високите заплати.
иска ли са го но за една година а той е искал по-дълъг договор се пише
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
Пристигна !
Айде да ни е честит!
Отново единствената адекватна медия е dsport ! Блиц Млиц , Топспорт и всички преписвачи отдавна са заспали.

Айде да ни е честит!
Отново единствената адекватна медия е dsport ! Блиц Млиц , Топспорт и всички преписвачи отдавна са заспали.

А ако някой ми беше казал преди време, че Бусато ще се превърне в това, което е сега за ЦСКА, щях да го обявя за тотално луд.
-
- Контакти:
gihuelo написа:Пристигна !
Айде да ни е честит!
Тоя като види Българското футболно блато ,сигурно до Нова година ще иска да избяга.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Sens85 написа:А ако някой ми беше казал преди време, че Бусато ще се превърне в това, което е сега за ЦСКА, щях да го обявя за тотално луд.
На мен силно впечатление ми направи и желанието на Илиев -младши. Това момче може да ни изненада всички. Аз лично не му познавам играта и нямам очаквания
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
CSKA_FEN4E написа:gihuelo написа:Пристигна !
Айде да ни е честит!
Тоя като види Българското футболно блато ,сигурно до Нова година ще иска да избяга.
И аз имам подобни притеснения :)
Другото може да се преглътне, но стадионите ни могат да откажат всеки...