CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:трудно ще ми е да заспя като знам къде се мъчат
ама някой знае ли кога е първата контрола
Май на 16-ти срещу Сервет.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:трудно ще ми е да заспя като знам къде се мъчат
ама някой знае ли кога е първата контрола
Петият нов играч на ЦСКА се очаква директно на лагера на отбора в Турция. Това ще е уругваецът Игнасио Лорес Варела.
Той е собственост на италианския Палермо. Според медиите на Апенините, вече има договорка за трансфера на футболиста.
Цената на Варела е 2.5 млн. евро. Затова "червените" ще го вземат под наем до края на сезона и след това той се връща в Сицилия.
Досега уругваецът носеше екипа на Ботев Враца. Той дойде там по линия на старите собственици, които бяха италианци. И там играеше под наем.
Още по темата
"Сегашният клуб на Игнасио не му позволяваше да разкрие потенциала си. За щастие, само след 3-4 силни мач той успя да хване окото на един от водещите български отбори.
Имаме конкретна оферта от ЦСКА и той ще отиде там. Варела иска на всяка цена да отиде в този отбор и да натрупа опит, от който несъмнено има нужда.
Наемът му там е една инвестиция за бъдещата му кариера в Палермо. Шефовете са наясно с това и затова му позволиха да премине в нов тим под наем", сподели агентът на футболиста Пабло Бетанкур.
Преговорите са се водили между представители на ЦСКА и изпълнителния директор и притежател на малък пакет от акциите на Палермо Пиетро ло Монако.
Съгласието вече е постигнато, остават само дребни детайли за доуточняване и Варела ще може да бъде представен официално като ново попълнение на "червените".
Червени_шампиони написа:Най-добре да се взимат добри играчи, които да са титуляри с договор за 1 година и да са под наем. Така поне няма да се ядосваме, че продават добрите играчи.
cskarcheto92 написа:Е нали в рамките на сезон, не може един играч да бъде даван 2-пъти под наем??? Или се бъркам нещо...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта