Кашчей написа:GOLEADOR написа:Ако ми покажеш 1 (един) мой пост в който пиша, че ПФК ЦСКА АД е създаден от Божков (не от Пенев, нали

) и няма нищо общо с ФК ЦСКА на Павлов веднага ще ти се извиня и призная,че ти не си трол и хейтър,а честен и доблестен човек!
Наследственост по съдебен ред вика,а за неговия дунав мълчи като

!
За моят Дунав ти писах амнайси пъти. Писаха ти и други хора, ама ти нали само в своето огледало гледаш!
Та ти, лично ти, не ме интересуват другите, за кой ЦСКА вика през годините 1999-2016? А сега за кой ЦСКА си? Приемаш ли твърденията на разни люлякови фенове, че след 1985-а няма истински ЦСКА, или пък на други, че го няма след 1999-а. Тях и да ги питам кой отбор са подкрепяли между 1999-а и 2016-та ще получа отговор тип Ботев Пд. Теб питам, защото се кълнеш, че си истински, верен и правоверен!
1.Какво са ми писали други хора (май само един от сорта "спомням си,че май платихме на един играч") и вярно (повтарям в вярно) ли е то?При положение,че пишеш за закони , съд ,защо не искаш същото и за наследника на Дунав?Така няма как да се скриеш зад гърба на другите и ще видим припознавач ли си или не!Погледни и форума на Дунав от 2010-2011,там пише доста неща.Как е предложено на Д-р Симеон Симеонов да помогне на Дунав и той отказва предпочитайки да заправи собствен отбор (Дунав 2010),как през 2010 Стойне ви става шеф и защо.Интересно четиво е да се разбере и за финансирането на отбора,участието в уговорени мачове и въпроса на феновете как Дунав няма пари да си плати лагера в Несебър и за заплати,а изведнъж се появяват 100 000 лева в касата?!Интересно е да кажеш и за предложението на Стойнев да започнете начисто от регионалните групи,вместо това припознавате Дунав 2010 .В сайта на Дунав пише,че наследствеността на клуба е осигурена от неформалното сливане на юношите на Дунав с отбора на Дунав 2010,не е шега,във форума ви е обяснено защо се случва това.Представям си ако същото направи ЦСКА какво виене ще настане!Но във форума ще разбереш защо точно старшата на Дунав неформално се слива с Дунав 2010 и осигурява приемственост,а не децата ,мъжете или ветераните на клуба!Интересно е да се разбере и за политическото бабуване за да се осъществи този проект,защото вместо да припознавате Дунав 2010 можеше да започнете от долните дивизии.Коя партия е натиснала и осъществила проекта оставям ти да кажеш,но 2.2.16.16, няма да чуеш на стадиона в Русе!След припознаването пък драмата в Русе е пълна,треньора на Дунав 2010 напуска и иска помощ от обществеността да създаде наследник на Дунав който да започне участие от най-ниско ниво.Познай какво се случва с проекта на Енгибаров,спрян е по административен път по партийна заръка от Пламен Нунев като му се отказва достъп до спортната база.Но ти като припознавач много добре знаеш това.
2.Аз съм за ЦСКА,точка.Какви са изискванията ми към наследника също е ясно и се басирам,че са ти известни!Ако искаш специално за теб ще ги напиша още веднъж!