baraba написа:Както казах , заблуждаваш само себе сиПрави се , че е все едно дали отбор от В група играе с друг отбор от българското първенство и дали КОЙТО и да е български отбор играе с ... Реал Мадрид например , защото в случая на Лудогорец поне 1/3 от публиката отидоха не да подкрепят Лудогорец , а да гледат Реал Мадрид , така че не Лудогорец е събрал тези зрители , а Реал М. ги привлече на стадиона , затова и разликата м/у двубой с български отбори и с чужди е ОГРОМНА , но това теб не те устройва разбира се
Колкото до твърдението ти за буферните зони , да може да се напълни и до 40 000 стига да бъде разрешено да бъдат намалени , така че с тези спекулации някъде другаде , не тук
А да ми показваш снимка на сектора за гости , че бил празен и да обвиняваш за това ЦСКА ... по жалкарско няма как и да бъде
Най-посетеният мач на Лудогорец през този век по-посетен ли е от най-посетения мач на ЦСКА? По-посетен е. Други твърдения и разграничения не съм написал, така че няма какво да ми мрънкаш.

[/offtopic]