Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Tommi » 29 сеп 2016 14:23

baraba написа:Както казах , заблуждаваш само себе си ;) Прави се , че е все едно дали отбор от В група играе с друг отбор от българското първенство и дали КОЙТО и да е български отбор играе с ... Реал Мадрид например , защото в случая на Лудогорец поне 1/3 от публиката отидоха не да подкрепят Лудогорец , а да гледат Реал Мадрид , така че не Лудогорец е събрал тези зрители , а Реал М. ги привлече на стадиона , затова и разликата м/у двубой с български отбори и с чужди е ОГРОМНА , но това теб не те устройва разбира се ;) Колкото до твърдението ти за буферните зони , да може да се напълни и до 40 000 стига да бъде разрешено да бъдат намалени , така че с тези спекулации някъде другаде , не тук ;) А да ми показваш снимка на сектора за гости , че бил празен и да обвиняваш за това ЦСКА ... по жалкарско няма как и да бъде ;)

Най-посетеният мач на Лудогорец през този век по-посетен ли е от най-посетения мач на ЦСКА? По-посетен е. Други твърдения и разграничения не съм написал, така че няма какво да ми мрънкаш. :) Ако бях написал, че Лудогорец е най-посетен в мачове между български отбори, тогава ме оборвай колкото искаш.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 29 сеп 2016 14:25

Каква ирония , отбор от аматьорската В група играе с изпадащ от елитната ни група и събира ДВА пъти повече зрители от ШАМПИОНА на страната играещ в ШЛ от ЕКТ и подуенчето веднага скочи на амбразурата , че и сравнение прави между мач с Монтана и мач с Реал Мадрид , на такова безочие и наглост само на Герена са способни , за сетен път се уверих :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 29 сеп 2016 14:27

Tommi написа:
baraba написа:Както казах , заблуждаваш само себе си ;) Прави се , че е все едно дали отбор от В група играе с друг отбор от българското първенство и дали КОЙТО и да е български отбор играе с ... Реал Мадрид например , защото в случая на Лудогорец поне 1/3 от публиката отидоха не да подкрепят Лудогорец , а да гледат Реал Мадрид , така че не Лудогорец е събрал тези зрители , а Реал М. ги привлече на стадиона , затова и разликата м/у двубой с български отбори и с чужди е ОГРОМНА , но това теб не те устройва разбира се ;) Колкото до твърдението ти за буферните зони , да може да се напълни и до 40 000 стига да бъде разрешено да бъдат намалени , така че с тези спекулации някъде другаде , не тук ;) А да ми показваш снимка на сектора за гости , че бил празен и да обвиняваш за това ЦСКА ... по жалкарско няма как и да бъде ;)

Най-посетеният мач на Лудогорец през този век по-посетен ли е от най-посетения мач на ЦСКА? По-посетен е. Други твърдения и разграничения не съм написал, така че няма какво да ми мрънкаш. :) Ако бях написал, че Лудогорец е най-посетен в мачове между български отбори, тогава ме оборвай колкото искаш.

Освен теб никой друг не смесва международни мачове с тези от родното първенство . заблужавай си се и се радвай на самозаблудите си , не ме занимавай с тях обаче ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 сеп 2016 14:27

baraba написа:Каква ирония , отбор от аматьорската В група играе с изпадащ от елитната ни група и събира ДВА пъти повече зрители от ШАМПИОНА на страната играещ в ШЛ от ЕКТ и подуенчето веднага скочи на амбразурата , че и сравнение прави между мач с Монтана и мач с Реал Мадрид , на такова безочие и наглост само на Герена са способни , за сетен път се уверих :roll:

Играйте и вие с Реал Мадрид, кой ви спира? :) По същата логика може да кажем, че не всеки има възможност да играе финал за купата вкъщи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 сеп 2016 14:29

baraba написа:Освен теб никой друг не смесва международни мачове с тези от родното първенство . заблужавай си се и се радвай на самозаблудите си , не ме занимавай с тях обаче ;)

Представил съм сухата статистика, а ти я тълкувай и раздробявай, както намериш за добре. Ако искаш разделяй мачовете по съперници, по часови интервали, по сезони, по температура на въздуха, каквото искаш. :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 сеп 2016 14:35

Майстора на козирки се е развихрил :lol: :lol: Какъв ти е тоя зор да пишеш тука не мога да разбера - не те ли кефи темата за черната ланга на баба ти Тунде :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 29 сеп 2016 14:36

Tommi написа:
baraba написа:Освен теб никой друг не смесва международни мачове с тези от родното първенство . заблужавай си се и се радвай на самозаблудите си , не ме занимавай с тях обаче ;)

Представил съм сухата статистика, а ти я тълкувай и раздробявай, както намериш за добре. Ако искаш разделяй мачовете по съперници, по часови интервали, по сезони, по температура на въздуха, каквото искаш. :lol:

Представяш някаква статистика , на грешното място и по грешен въпрос , защото 2342432 пъти ти казах , че тук говорим за рекорден брой зрители на мач между БЪЛГАРСКИ отбори , а не изобщо , защото няма база за сравнение м/у едните и другите , а ти ми се навираш с някакви съвсем други теми и ти го казах ясно , не фенове на Лудогорец са напълнили стадиона в мача за който ти говориш , но пък точно фенове на ЦСКА напълниха стадиона за мача с Монтана , ти сам показа сектора с гости ... преко сили я има , я няма 1000 души , останалото е само фенове на ЦСКА - факт , който дъблоко ти бърка , разбирам те , но това е положението , ще го преживееш , ако можеш ;)
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 сеп 2016 14:41

Tommi написа:
baraba написа:Лъжа номер 1 :
Български, чужд, няма значение
Напротив има ОГРОМНО значение !!!
Лъжа номер 2 :
Вие нито с български, нито с чужд сте го пълнили до краен предел в този век, в това хилядолетие.

- Напротив напълнихме го с Монтана точно до краен предел според правилника за предвидени буферни зони ;) И в случая държим рекорд за посещаемост за ТОЗИ ВЕК и ТОВА ХИЛЯДОЛЕТИЕ за мач между български отбори !!!
Можеш да продължаваш с лъжите си , но заблуждаваш само теб , никой друг :
[offtopic]Изображение[/offtopic]

По фантасмагория №1: Не съм разделял статистиката на мачове срещу български или срещу чужди отбори. Общата статистика е в полза на Лудогорец. Вашият най-посетен мач (български или чужд) е с по-малко зрители от най-посетения мач (български или чужд) на Лудогорец.
По фантасмагория №2: http://www.novsport.com/content/IMG_5072(1).jpg Това за мен не е пълен стадион. На всички мачове има буферни зони, но пак стадионът се е пълнил до 40+ хил. зрители.
Повече няма нужда от лаладжийски приказки.

Мачове на ЦСКА с Аякс , Байерн и Ливърпул през кое хилядолетие се изиграха ? Отговори и после виж какво си написал ! Прибави към това и капацитета от 70000 зрители на Националния стадион по това време !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 29 сеп 2016 14:41

boabbb написа:Майстора на козирки се е развихрил :lol: :lol: Какъв ти е тоя зор да пишеш тука не мога да разбера - не те ли кефи темата за черната ланга на баба ти Тунде :lol: :lol:

Да бе , да му се чудиш на акъла ... подрастващото им поколение уж подготвяно за попълнения към първия им отбор , някакви анонимници в Турция ги отвяха с 5:0 (пореден срам в синьо) , новият им УС изхвърля представителите на феновете им , а той виси във форума на ЦСКА и се опитва и да манипулира р'Ъиш ли :mrgreen: Друго такова племе не ми е познато , честно .... ей богу :mrgreen:
Последна промяна от baraba на 29 сеп 2016 14:44, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 сеп 2016 14:47

Old_death написа:Мачове на ЦСКА с Аякс , Байерн и Ливърпул през кое хилядолетие се изиграха ? Отговори и после виж какво си написал ! Прибави към това и капацитета от 70000 зрители на Националния стадион по това време !

През второто хилядолетие. Сега сме трето. Всъщност и през това хилядолетие имахте мач с Ливърпул, но се събрахте под 20 хил. души.

Върни се в “ЦСКА”